- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.341
valla bi daha mı gelecem dünyaya gençken giyinip kuşanamadıkta sonra... diye düşünüyom bendebende ıyı alıstım aksamları yemege ama zor tutuyorum kendımı kesın kılo vermem lazım
ooo ıyı yontemler bulmussun canım...bende cayın yanında yemege cok alıstım ama kılo vermek ıcın kendımı tutucam...ama bı yandanda seytan dıyor dunyaya bıdaha mı gelıcen ye dıye ozaman fılm kopuyo bende yaaa((
azmıne hayran kaldım canım bravo ben olsam kesın yerdım :)
ayyy evet göbek basen derken yemesem ıyı olacak :)
bacak egzersizleri sıkışastırcan şekerimm.. o yumoş bacakları.... günde 25 dakika sırf bacak egzersizi yappp nasıl sıkılaşıyo:))))))))))))Benimde bacaklarım cok kalın yaaa tek sorunum üst bacaklar bide yumuşak resmen yumos bacaklarım var ne yapmalıyım yaaa
bacak egzersizleri sıkışastırcan şekerimm.. o yumoş bacakları.... günde 25 dakika sırf bacak egzersizi yappp nasıl sıkılaşıyo:))))))))))))
Hiç de sevmem sporuu =((ayyy sorma canım..genetıgımız saolsunsporla sıkılaştırıcaz erıtıcez artık napalım
valla bi daha mı gelecem dünyaya gençken giyinip kuşanamadıkta sonra... diye düşünüyom bendekopmasın filim.. azcık motive et kendini
bacak egzersizleri sıkışastırcan şekerimm.. o yumoş bacakları.... günde 25 dakika sırf bacak egzersizi yappp nasıl sıkılaşıyo:))))))))))))
Merhaba.
Ne zamandır yazamıyorum maalesef.. Cuma günü bildirim de yapmadım kilo aynı zaten 53.7 toparlıyamadım bi türlü
Bakalım bu cuma ne olucak
Selamm :)
Peki bildiğin etkili bir egzersiz var mı? Ayni sorun bende de var daa
Hiç de sevmem sporuu =((
sporsuzda olmuyo ama tatlım ya
belki de sporla birlikte aynen bu yediklerimi yesem 3 4 kilo vermiştim : (
günaydın kızlar,
kahvaltıda 1 kk peynir, 2 zeytin,
1 yeşil biber
1 ızgara köfte
1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 küçük salkım siyah üzüm yedim. şimdi yeşil çayımı hazırladım, birazdan onu içerim
öğle yemeğim peynirli salataydı kızlar, birazdan yine yeşil çay içicem, sabah da 1 kupa kadar içmiştim.
bu arada bün akşam,
2 kepçe kuru fasülye+2 dilim tam buğday ekmeği+5-6 kaşık cacık yedim,
otururken de bir küçük salkım yeşil üzüm yedim
akşamları hep çok kaçırıyorum yaaçok aç gidiyorum eve
dun bir video gordum instagramda ama neten bulamadim.. anlatiyim anlata bilecegim kadar.. kaygan bir zeminde kadin sinav ceker gibi durmustu ayaklarinin ucundada iki tane plastik tabak vardi.. ayaklarni sirayla karnina cekip tekrar duzeltiyodu bunu cok hizli yapiyodu cunku tabaklar kayiyo ayni kosargibi.. cok guzel bir hareket ve cok akilica.. geldi..ayni pozisyonda bacaklarini makas hareketi gibi acip kapatan bir diger hareketi vardi.. arastircam bulursam yuklicem kizlar
hosgeldinnn..Merhaba..geç olmadıysa bende aranıza katılabilirmiyim?kilo vermek istiyorum.beraber yaparsak daha başarılı olacağıma inanıyorum.ben 39 yaşında 164 boyunda ve 57 kiloyum.3 ay içinde 3 kilo aldım.türkiye tatili,sigarayı ve sporu bırakmış olmak kilo alışımda etkili oldu.1,5 sene önce dukan diyeti ile 15 kilo vermiştim.toplamda 5 kilo geri aldım.aldığımdan fazladını verip 52 kilo plmak istiyorum.benide aranıza kabul edermisiniz?
Çok sevindim..yalnız ben biraz acemiyim sitede.kilo bildirimimi nasıl yapacağım?konuyamı yazacağım yoksa özel mesajmı atacağım?gerçi mesaj hakkım varmı onuda bilmiyorum.teşekkürler bilgiler için.hepimize başarılar diliyorumhosgeldinnn..gec degil canim... baya kilo vermissin.. umarim yine verirsinn... cumalari kilo bildirimi yapiyoruz.. bende listeye ekliyorummm...
yok ozel mesaja gerek yok bura yazdigin gibi yaz yeter cumalari sabah ac karnina tartilip yaziyorumben buraya.. istersen hergun ogunlerini yada sporlarini yada paylasmak istedigin seyleride yaza bilirsinÇok sevindim..yalnız ben biraz acemiyim sitede.kilo bildirimimi nasıl yapacağım?konuyamı yazacağım yoksa özel mesajmı atacağım?gerçi mesaj hakkım varmı onuda bilmiyorum.teşekkürler bilgiler için.hepimize başarılar diliyorum