- 23 Aralık 2010
- 782
- 20
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.321
bende bol bol yuruyeyım barı
tesekkür ettim canım
özellıkle aksamları canım abur cubur yemek ıstıyor
Hi hi vericem valla azimliyim kimse tutamaz beni çok pis gaza geldim :)insallah cumaya listede kendini iyi gorursun ozlemcimmm... veremesen acik pataklarimm ona gore:)))
yaaa evet bende tadini cikardim...evet canım gözlemliyoruz bakalım, hemen evham yapmak da istemedim, dün götürmedik o yüzden. kas zorlanmış gibi duruyor, yarın sabah daha iyi olmazsa doğru dra.
ay haklısın walla yeni yürüdüğü dönem de baya zor oluyor, kendini kontrol edemiyor koruyamıyor, dediğin gibi çok meraklı vs. ama çok çok da tatlı oluyorlar yahu:)
oh ne güzel kız, özendim inan, bence dinlenmotive edemiyorum hiç dimi:) ama böyle anlar her zaman bulunmuyor, bulunduğunda tadını çıkarmak gerek
valka ben de bu hafta cok motiveyim ama veremem galiba regl olcam.. ama olsun... tam gaz devam... cuma en azindan arti olmayim...Hi hi vericem valla azimliyim kimse tutamaz beni çok pis gaza geldim :)
ben kendime alisveris yaptim mesela kepekli grisini kayisi incir gibi bazende feslegenli diyet kraker ole her zaman degil.. atistirmak istedigimde 2 grisini bir kac parca peynirle bastiriyorum.. tatli istersem incir ve kayisi birer tane... ama en onemlisi kendime tamam gayet iyi bu kadar yeter diyorum.. benim evde suan cesit cesit gofret ve cips var...( babam bende misafir oldugu icin aksamlari cayin yaninda yer) cok sevmeme ragmen agzima vurmuyorum gerisi gelir cunku yememeye calisiyorum.. acikcasi 100 gr versem bile tartida onu gormek daha mutlu ediyo beni cikolata cips anlik haz veriyo... ole dusunuyorum... ve kendimi gaza getiriyorum.. benim buldugum yontem bole:)))kilo vermeyi cokk istemekbende bol bol yuruyeyım barı
tesekkür ettim canım
İnşallah inşallahbozma moralini anca toparlican...... kiiii almamissin bile ....
ozlemcim aklima gelmisken gogusler icin yarim sinav cekiyorum birde aklima geldikce iki elimi gogus hizasinda avcumun icinde kucuk birsey varmis gibi sıkistiriyorum.. genelde kicuk plates topunu kullaniyorum.. baya ise yariyo arda duvardada sinav cekebilirsin..Bakalım bugun 2 saat yürüycem dışarı cıkıyorum akşam menümü paylaşırım inşallah cuma güzel bi sonuç görürüm ....
sen nerde calisiyorsun burcucum masa basinda bir isin varsa masanin kenarina koya bilirsin.. gullu tarcinli cayini icerkenBen öğleyin tavuklu salata yedim, yanlız yağsız olacak dememe rağmen biraz yağ vardı salatada
bol bol da güllü tarçınlı yeşil çay içtim sonrasında,
birazdan da üzüm ve birkaç fındıkla ara öğün yapmayı planlıyorum kafamı işten kaldırabilirsem
insallahi masallahi yok verecezzzz okişİnşallah inşallah
Bankadayım canım, masa başı da müşteri yığılıyo bazen önüm fırsat olmuyor, şimdi sakinledi allahtanozlemcim aklima gelmisken gogusler icin yarim sinav cekiyorum birde aklima geldikce iki elimi gogus hizasinda avcumun icinde kucuk birsey varmis gibi sıkistiriyorum.. genelde kicuk plates topunu kullaniyorum.. baya ise yariyo arda duvardada sinav cekebilirsin..
sen nerde calisiyorsun burcucum masa basinda bir isin varsa masanin kenarina koya bilirsin.. gullu tarcinli cayini icerken
:/ ya akşamları ni şeyler atıştırma bende de var sabah saglam kahvaltı yapsamda yapmasamda akşam mutlaka bişeyler yiycem
ben kendime alisveris yaptim mesela kepekli grisini kayisi incir gibi bazende feslegenli diyet kraker ole her zaman degil.. atistirmak istedigimde 2 grisini bir kac parca peynirle bastiriyorum.. tatli istersem incir ve kayisi birer tane... ama en onemlisi kendime tamam gayet iyi bu kadar yeter diyorum.. benim evde suan cesit cesit gofret ve cips var...( babam bende misafir oldugu icin aksamlari cayin yaninda yer) cok sevmeme ragmen agzima vurmuyorum gerisi gelir cunku yememeye calisiyorum.. acikcasi 100 gr versem bile tartida onu gormek daha mutlu ediyo beni cikolata cips anlik haz veriyo... ole dusunuyorum... ve kendimi gaza getiriyorum.. benim buldugum yontem bole:)))kilo vermeyi cokk istemek
ayyy evet göbek basen derken yemesem ıyı olacak :)ah ahh bende çok severim abur cubur ama yapacak bişi yok kilolu olmak yerine onları yeme kendini bi zayıf bi de kilolu hayal et öyle düşün :/
ayyy evet göbek basen derken yemesem ıyı olacak :)
ayyy sorma canım..genetıgımız saolsunBenimde var göbiş basen : (
ayyy öylede fındık fıstık yenmez kiiBankadayım canım, masa başı da müşteri yığılıyo bazen önüm fırsat olmuyor, şimdi sakinledi allahtan