- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.561
hiç yoktan iyidir ama dikkat et günlük hareketee
canmm verecez ınsallah sevndm suyu arttırmana
benm bugunku menm
1 kase corba
4 lahmacn kucuk normalde 5 tanesı 1 porsıyon oluyor ya oboy ıste
yesıllk
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay
şimdide 1 kase komposto ama yarısını ıctım yavas yavas ıcıyorm
afern sana bravo cok guzel menn canm bu arada evet yesıl cay cok kötu ben ıcemıyorm yaaa
Ayran ve su çok iyi olmuş bence :) Menün de güzel bence çok yememişsin
çay ı yeşil çay içebilir misin daha iyi olur diicem de tadı çok kötü bee :83::95:
teşekkür ederim abliii ihihh :87::87: aynen ya keşke almasaydım
ya mıdem cok bulanıyo sogan suyunu ıcıyorum onu ıcemıyorm bı maden suyu ıcerm sımdı
maden suyunun faydası olur mu diyette
soda mıydı şişliği alan madensuyu mu
evet dogru soyluyorsun verdigim o kadar kiloyu alacak degilim iki haftada ama korktum resmen... o kadar kesin ve kati giderken demekki cok pis boslaya biliyomusumSen o kadar azim etmissin kilo vermissin.alsan alsan 1 2 kilo alirsin bu kacamaklarla.verdigin bütün kiloyu alacak degilsin ya.moralini bozma.yine duzenesokarsin kendini cnm.benimde ramazanda vermem cok iyi oldu(az da olsa) cunku ben ramazanda hep kilo alirdim kabizliktan dolayi.net 2 kilo alirdim.ha vermesem üzülurmuydum.hayir.en azindan almadim diye sevinirdim :) moralim iyi canim cok sagol sordugun icin.esim gitmekte kararli oldugumu anladi ki üstüme düstü biraz daha.bayramda falan tatile göturecek kizzz
saol maevef morali icinToparlarsin bu kadar vermissin geri almak sitemezsin bir daha. O hataya düşme sakın, tatil sosyalleşme çok etkiliyor ama dönünce aynen devaamm
tesekkur ederim esram saol:)))Canııım sen toparlarsın çok güzel dengeli beslenmeye alışmıştın, bu senin molan olsun sen toparlarsın çabucak ben eminim
Tartıldım bugün kızlar 50,1. Yani geçen haftaya göre 300 gram vermişimBu gidişle haftaya regl öncesi çok şişmezsem 49ları göreceğim :))
umarım güzelim yaa :/
ben kilo bildirimi yapıyorum aynı zmaandaaa 54.6 kiloyum ELA ABLAMM
abla bi butigin hesabını yaapr gibi olduuu senin cümleler
bu arada kilom 54.6 ablam(((
nebılım ıkısıde aynı sey deglmı
bilmiyorum ki ben de
Aynı fikirdeyim
Maden suyu ile sodanın aynı içecek olduğunu sanan pek çok kişi var. Ama maden suyu çok iyi bir içecek iken sodalar ne yazık ki hiç iyi değil. Hele ki meyveli olanlarını hiç içmemeliyiz. Meyvesiz de olsa sade sodayi da icmemeliyiz. Tekrar dikkat cekiyorum, maden suyu ve soda farklı içeceklerdir. Maden suyu, dogal olarak yeraltindaki catlaklardan yol bulup yeryuzune cikarlar ve içinde tüm mineralleri barindirirlar ve karbondioksit gazı da vardir. O yuzden bir diger adi da "dogal mineralli su"dur. Soda ise tamamen yapay bir sekilde suyun icine karbonhidrat basilarak elde edilir.
kizlar kilo bildirimlerinizi kaydediyorum... bir kagida yeni girdim eve... listeye gecicem...
Tebrik ederim, harikasın! ☆☆☆
ayy inşallahh49 bana hayal gibi geldi şimdi
Aylar önce bana da hayal gibi geliyordu ama gerçek oldu
Maden suyu ile sodanın aynı içecek olduğunu sanan pek çok kişi var. Ama maden suyu çok iyi bir içecek iken sodalar ne yazık ki hiç iyi değil. Hele ki meyveli olanlarını hiç içmemeliyiz. Meyvesiz de olsa sade sodayi da icmemeliyiz. Tekrar dikkat cekiyorum, maden suyu ve soda farklı içeceklerdir. Maden suyu, dogal olarak yeraltindaki catlaklardan yol bulup yeryuzune cikarlar ve içinde tüm mineralleri barindirirlar ve karbondioksit gazı da vardir. O yuzden bir diger adi da "dogal mineralli su"dur. Soda ise tamamen yapay bir sekilde suyun icine karbonhidrat basilarak elde edilir.
kizlar kilo bildirimlerinizi kaydediyorum... bir kagida yeni girdim eve... listeye gecicem...
abla benimkini gördün mü aynıyım yine 56,7 :|
ben 69.9 um bu hafttaa
slogan gibi oldu :)) inşallah benimki de gerçek olurdikkat edicem artık