hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ayran ve su çok iyi olmuş bence :) Menün de güzel bence çok yememişsin
çay ı yeşil çay içebilir misin daha iyi olur diicem de tadı çok kötü bee :83::95:

Ayran ve su çok iyi olmuş bence :) Menün de güzel bence çok yememişsin
çay ı yeşil çay içebilir misin daha iyi olur diicem de tadı çok kötü bee :83::95:

teşekkür ederim abliii ihihh :87::87: aynen ya keşke almasaydım

ya mıdem cok bulanıyo sogan suyunu ıcıyorum onu ıcemıyorm bı maden suyu ıcerm sımdı

evet dogru soyluyorsun verdigim o kadar kiloyu alacak degilim iki haftada ama korktum resmen... o kadar kesin ve kati giderken demekki cok pis boslaya biliyomusum daha tam olmamisim ben bi arada moralinin iyi olmasina sevindim... tatile gotursun tabi ole salma kendinide acik anlasin...:))))
Toparlarsin bu kadar vermissin geri almak sitemezsin bir daha. O hataya düşme sakın, tatil sosyalleşme çok etkiliyor ama dönünce aynen devaamm
saol maevef morali icin suan eve yeni girdim aynen devam valla yarin basliyorum... yolda aksam yedim.. eve gelince tartildim ama yarin bildiririm.. tam dogru olmaz... baya almisim ama(
tesekkur ederim esram saol:)))
umarım güzelim yaa :/
ben kilo bildirimi yapıyorum aynı zmaandaaa 54.6 kiloyum ELA ABLAMM

abla bi butigin hesabını yaapr gibi olduuu senin cümleler
bu arada kilom 54.6 ablam (((

butigin hesabini yapar ne demek kiz

nebılım ıkısıde aynı sey deglmı

bilmiyorum ki ben de

Aynı fikirdeyim

Maden suyu ile sodanın aynı içecek olduğunu sanan pek çok kişi var. Ama maden suyu çok iyi bir içecek iken sodalar ne yazık ki hiç iyi değil. Hele ki meyveli olanlarını hiç içmemeliyiz. Meyvesiz de olsa sade sodayi da icmemeliyiz. Tekrar dikkat cekiyorum, maden suyu ve soda farklı içeceklerdir. Maden suyu, dogal olarak yeraltindaki catlaklardan yol bulup yeryuzune cikarlar ve içinde tüm mineralleri barindirirlar ve karbondioksit gazı da vardir. O yuzden bir diger adi da "dogal mineralli su"dur. Soda ise tamamen yapay bir sekilde suyun icine karbonhidrat basilarak elde edilir.

Aaa :) teşekkürler

peki bu şişkinliği alan maden suyu muydu

teşekkür ederiz ilgin ve engin bilgilerinle bızı aydınlattıgın ıcın cok tesekkurlerr

slogan gibi oldu :)) inşallah benimki de gerçek olur dikkat edicem artık

Et et, seninki de gerçek olur neden olmasın :))

Kızlar bugün babamın bir arkadaşına iftar davetine gittik. Masada iftariyelik, bir sürü yemek, mantı, börekler, baklavalar, tatlılar vs vs varken ben şunları yedim. Hergünki yediğimden birazcık daha fazla oldu, ama yine de ihtiyaç kalorimin altında kaldım ve ayça kaya formülünü pek aşmadım

3 hurma
Bir dilim peynir
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk
Bol salata
Cacık
Karpuz-kavun
1 küçük dilim peynirli börek
1 Küçük dilim reçelli kek (bu son ikisini birer dilim alıp annemle bölüştük, o yüzden bunlara yarım dilim diyebiliriz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…