- 16 Ağustos 2013
- 144
- 74
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.541
Sen o kadar azim etmissin kilo vermissin.alsan alsan 1 2 kilo alirsin bu kacamaklarla.verdigin bütün kiloyu alacak degilsin ya.moralini bozma.yine duzenesokarsin kendini cnm.benimde ramazanda vermem cok iyi oldu(az da olsa) cunku ben ramazanda hep kilo alirdim kabizliktan dolayi.net 2 kilo alirdim.ha vermesem üzülurmuydum.hayir.en azindan almadim diye sevinirdim :) moralim iyi canim cok sagol sordugun icin.esim gitmekte kararli oldugumu anladi ki üstüme düstü biraz daha.bayramda falan tatile göturecek kizzzayyy kizlar biliyorsunuz cok uzun zamandir diyetteyim... bir iki gunluk bozmuslugum olurdu ama abartmadan... ama ilk defa bu kadar cok saldim... 2 haftadir evden uzagim ilk gunler ayni sekilde diyete sagdik gidiyodum ama ne olduysa koptum
ayyy esracim ayni senin yeme krizlerin gibi.. bir kac gundur cok fenainsallh hemen toparlarimmm.. esim dun ilk defa kizdi bana.. o kadar verdin napiyorsun diye.... sonra moralin bozuluyo.... haftalardir ac geziyorsun... bari artiya gitme diye ((
ayyy kizlar biliyorsunuz cok uzun zamandir diyetteyim... bir iki gunluk bozmuslugum olurdu ama abartmadan... ama ilk defa bu kadar cok saldim... 2 haftadir evden uzagim ilk gunler ayni sekilde diyete sagdik gidiyodum ama ne olduysa koptum
ayyy esracim ayni senin yeme krizlerin gibi.. bir kac gundur cok fenainsallh hemen toparlarimmm.. esim dun ilk defa kizdi bana.. o kadar verdin napiyorsun diye.... sonra moralin bozuluyo.... haftalardir ac geziyorsun... bari artiya gitme diye ((
bende börek yedim bas parmagım kadar 4 tane peynirli
tamam sen ne yedn göremedm bugun
cok guzel tebrıkler canmmm
Diyetisyenin verdiği listeyi bıraktım karatay tarzı beslenmeye geçiş dönemindeyim. Karatay diyeti uygulayan var mıydı aramızda?
ayyy kizlar biliyorsunuz cok uzun zamandir diyetteyim... bir iki gunluk bozmuslugum olurdu ama abartmadan... ama ilk defa bu kadar cok saldim... 2 haftadir evden uzagim ilk gunler ayni sekilde diyete sagdik gidiyodum ama ne olduysa koptum
Tartıldım bugün kızlar 50,1. Yani geçen haftaya göre 300 gram vermişimBu gidişle haftaya regl öncesi çok şişmezsem 49ları göreceğim :))
umarım güzelim yaa :/Uu 4 taneolsun pastadan iyidir ya
Bu haftaa hiç kilo veremedim inş önümüzdeki hafta 1 2 kilo vermiş olurum ya :/
hiç yoktan iyidir ama dikkat et günlük hareketeeyokk bugun 1 saat temızlık yaptm okadar
abla bi butigin hesabını yaapr gibi olduuu senin cümlelersuan yoldayiz dilvincik aksama evde oluruz herhalde.... yarin cok sıkı baslicam insallah getci haftaya cumada kayinvalideme gidicez bayram icin... ne kadar toparlarsam kar benim bu ay husran gecen ayda kotuydu...(
sanirim ramazan diye....200 de olsa vermen cok guzel birsey... moralin nasil bu arada??
merhabaherkez kendince birseyler yapmaya calisiyor burda... herkezin kilosu farkli dogal olarak herkezin vermesi gereken kiloda farkli bastaki tabloya baka bilirsin:112:
almamak ta cok guzel birsey ya bakalim ben yarin kac diycem size((
bugun tartilamicam ama cok aldim;(((
umarım güzelim yaa :/
ben kilo bildirimi yapıyorum aynı zmaandaaa 54.6 kiloyum ELA ABLAMM
Canııım sen toparlarsın çok güzel dengeli beslenmeye alışmıştın, bu senin molan olsun sen toparlarsın çabucak ben eminim
Tartıldım bugün kızlar 50,1. Yani geçen haftaya göre 300 gram vermişimBu gidişle haftaya regl öncesi çok şişmezsem 49ları göreceğim :))
O biir litrenin üstüne 1 lt daha içtim bi de 6 bardak su baya artırdım suyu yaa :)
Saoool :) pasta yedikden sonra çok pişman oldumo yüzden az az yicem artık tam anlamıyla diyete girme zamanı
56.7 yim bende günlük yazıcam inş düşerim
Bugün yediklerim
2 kepçe sebze çorbası
1 kaşık pirinç pilavı bir de kaşığım kadar küçük bi kızartılmış tavuk göğüs
2 kepçe cacık
6 bardak su
1 bardak yeşil çay tadı iğrençmiş(