hedef 50 kilo olmak.. :)))

Sen o kadar azim etmissin kilo vermissin.alsan alsan 1 2 kilo alirsin bu kacamaklarla.verdigin bütün kiloyu alacak degilsin ya.moralini bozma.yine duzenesokarsin kendini cnm.benimde ramazanda vermem cok iyi oldu(az da olsa) cunku ben ramazanda hep kilo alirdim kabizliktan dolayi.net 2 kilo alirdim.ha vermesem üzülurmuydum.hayir.en azindan almadim diye sevinirdim :) moralim iyi canim cok sagol sordugun icin.esim gitmekte kararli oldugumu anladi ki üstüme düstü biraz daha.bayramda falan tatile göturecek kizzz

Toparlarsin bu kadar vermissin geri almak sitemezsin bir daha. O hataya düşme sakın, tatil sosyalleşme çok etkiliyor ama dönünce aynen devaamm

Diyetisyenin verdiği listeyi bıraktım karatay tarzı beslenmeye geçiş dönemindeyim. Karatay diyeti uygulayan var mıydı aramızda?

Bu hafta hiç kilo veremedim tabi normal almadığım için sevineyim bir hafta önce 58 den 56.7 ye düşmüştüm 7 gün geçti hala 56,7 yim işte >_< :|

Kızlaar ben bugn yolda oldgm içn dün tartılmştm 52çıktmm. Ama sabah tekrar tartldm gece sahur yapmama rağmen 52 çıktmm sizce daha az olabilrmiyiim bi günde birz daha vermş olma ihtmalm varmıkii

Canııım sen toparlarsın çok güzel dengeli beslenmeye alışmıştın, bu senin molan olsun sen toparlarsın çabucak ben eminim

Tartıldım bugün kızlar 50,1. Yani geçen haftaya göre 300 gram vermişim Bu gidişle haftaya regl öncesi çok şişmezsem 49ları göreceğim :))

abla bi butigin hesabını yaapr gibi olduuu senin cümleler
bu arada kilom 54.6 ablam (((

umarım güzelim yaa :/
ben kilo bildirimi yapıyorum aynı zmaandaaa 54.6 kiloyum ELA ABLAMM

56.7 yim bende günlük yazıcam inş düşerim

Bugün yediklerim
2 kepçe sebze çorbası
1 kaşık pirinç pilavı bir de kaşığım kadar küçük bi kızartılmış tavuk göğüs
2 kepçe cacık
6 bardak su
1 bardak yeşil çay tadı iğrençmiş (

ayy inşallahh 49 bana hayal gibi geldi şimdi

O biir litrenin üstüne 1 lt daha içtim bi de 6 bardak su baya artırdım suyu yaa :)

Saoool :) pasta yedikden sonra çok pişman oldum o yüzden az az yicem artık tam anlamıyla diyete girme zamanı

canmm verecez ınsallah sevndm suyu arttırmana

benm bugunku menm
1 kase corba
4 lahmacn kucuk normalde 5 tanesı 1 porsıyon oluyor ya oboy ıste
yesıllk
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay

şimdide 1 kase komposto ama yarısını ıctım yavas yavas ıcıyorm

afern sana bravo cok guzel menn canm bu arada evet yesıl cay cok kötu ben ıcemıyorm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…