- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.521
neden suclusun tatlımmmm:26:
aferin sanaaaa
bende börek yedim bas parmagım kadar 4 tane peynirlipasta yediimm :''((
neden suclusun tatlımmmm:26:
aferin sanaaaa
Selam fıstıklarımbugün yediklerim:
3 hurma
1 tabak etli patlıcan musakka
4 küçük mercimekli köfte
1 kase yoğurt
2 saat sonra 1 kase yoğurt, 5 hurma
Şimdi Sütlü kahve.
Yarın tartı günü çok heyecanlıyım bu kez kesin verdim bence, bu hafta meyveyi çok kaçırmaktan başka bir şey yapmadım. Ayrıca neredeyse bir aydır atağım olmadı, marketten abur cubur almadım ve bugün kardeşim küçük browni intenselerden almış, akşam yemekten sonra sofraya koydu... Bir tanesi 76 kaloriymiş, içinde de 9 tane var. Atak zamanlarım olsa onun 9unu da yer, üstüne 2-3 paket cips yer, üstüne pasta ve poaça yer, üstüne çikolata ve kurabiye yer ve belki başka şeyler de yerdim. 76 kalori olduğunu okuyunca bir tane alayım azmış dedim. Sonra düşündüm de inanın canım bile istemedi... Ay çok mutluyum yaaa artık abur cuburum hep sütlaç, dondurma, hurma gibi şeyler olur inşallah.
Ayrıca bir aydır ağzıma sigara girmediOna da çok seviniyorum ve diyet dönemime denk geldiği için diğer insanlar gibi bırakınca kilo almadım. Yarın içi acayip heyecanlıyım inaşşalh hepimiz veririz kızlar
tamamm :) sana haber ederim
iftarda
1 tabak yayla çorbası
1 adet orta boy karnıyarık
4 kaşık salata
1 lt sudünü telafi edicem söz
esracim sigarayi hala icmemisin cok sevindim tatlim.. bu diyey en cok sana yaradi valla hem inceldin hemde kilo almadan sigara isi de halloldu... ayrica ataklarinida konturol altina almissinSelam fıstıklarımbugün yediklerim:
3 hurma
1 tabak etli patlıcan musakka
4 küçük mercimekli köfte
1 kase yoğurt
2 saat sonra 1 kase yoğurt, 5 hurma
Şimdi Sütlü kahve.
Yarın tartı günü çok heyecanlıyım bu kez kesin verdim bence, bu hafta meyveyi çok kaçırmaktan başka bir şey yapmadım. Ayrıca neredeyse bir aydır atağım olmadı, marketten abur cubur almadım ve bugün kardeşim küçük browni intenselerden almış, akşam yemekten sonra sofraya koydu... Bir tanesi 76 kaloriymiş, içinde de 9 tane var. Atak zamanlarım olsa onun 9unu da yer, üstüne 2-3 paket cips yer, üstüne pasta ve poaça yer, üstüne çikolata ve kurabiye yer ve belki başka şeyler de yerdim. 76 kalori olduğunu okuyunca bir tane alayım azmış dedim. Sonra düşündüm de inanın canım bile istemedi... Ay çok mutluyum yaaa artık abur cuburum hep sütlaç, dondurma, hurma gibi şeyler olur inşallah.
Ayrıca bir aydır ağzıma sigara girmediOna da çok seviniyorum ve diyet dönemime denk geldiği için diğer insanlar gibi bırakınca kilo almadım. Yarın içi acayip heyecanlıyım inaşşalh hepimiz veririz kızlar
teşekkürler ablamm evet gördüm 53ü fakat adet zamanım yakın ve klima şişiriyo insanı yine 54 olmuşum ama olsun pes etmek yokk kii
bide dün ödül verdim kendime 1 büyük paket cipsin yarısını yedim bayadır yemiyodum sanırım hak ettimm
sen başlıycaktın diyete nolduuuu
sigarayı bırakmana cok sevndm canmm
esracim sigarayi hala icmemisin cok sevindim tatlim.. bu diyey en cok sana yaradi valla hem inceldin hemde kilo almadan sigara isi de halloldu... ayrica ataklarinida konturol altina almissin
tesekkürler ablammesracim sigarayi hala icmemisin cok sevindim tatlim.. bu diyey en cok sana yaradi valla hem inceldin hemde kilo almadan sigara isi de halloldu... ayrica ataklarinida konturol altina almissin
ayyy dilvincik ya sorma burda diyet dursun dikkat bile edemedim(( yarin mi donsek diye hala karar veremedik en fazla birgun daha kalicaz... belli degil... sen 53 gordunuya merak etme getisi gelir fistikimmm
bende bugün 1 tane serbeti yok denecek kadar olan bi tatlı yedim bide 4 tane parmagım kadar börek baska saglıksız bişey yok bende debu gun iftar
2 kepce tavuklu sehrıye corbası
1 tane kucuk ızagara but
2 kase cacık
3 lıtre su
1 fıncan kahve
1 bardak cay
1 tane az serbetlı tulumba dayanamadm
bende bugün 1 tane serbeti yok denecek kadar olan bi tatlı yedim bide 4 tane parmagım kadar börek baska saglıksız bişey yok bende de
seninde gayet güzel menünn maşallah devammm
vayyyyyyyy maşallahhhhsaol canm sımdıde 2 lıtre daha su 1 5 kasık yogrt yedmmm
vayyyyyyyy maşallahhhh
hareket var mı harekettttt
suan yoldayiz dilvincik aksama evde oluruz herhalde.... yarin cok sıkı baslicam insallah getci haftaya cumada kayinvalideme gidicez bayram icin... ne kadar toparlarsam kar benim bu ay husran gecen ayda kotuydu...tesekkürler ablamm
hayırlısı olsun kalın bi gün daha bişey olmazz
sanirim ramazan diye....200 de olsa vermen cok guzel birsey... moralin nasil bu arada??Elacim kilom 66.500 :) aksama dogru tartildigim zamanlarda 66.100 u gordum.ama sorun etmiyorum 66 lara inmek bile benim icin mucize100 gr da olsa 200 gr da olsa gidiyo bi sekilde hala kilolar.birde gece regl oldum ben.ondanda vardir biraz sislik.bu arada arasira giriyorum kimse olmuyo burda ramazan diye mi gunduz girmiyonuz :)
merhabaMerhaba hanımlar...
Epeydir yazıyorsunuz, takılıyorsunuz buraya.
Güzel gelişmeler yaşayan varmı?
Hedefinize ne kadar kaldı? (;
Kilo bildirimim yine 56.0
Gerçi almadığıma da seviniyorum:) çünkü sütlü tatlılardan hiç geri kalmıyorum. Bu ramazanda 1 kilo verdim, kilo verdiğim ilk Ramazanım oldu :) inşallah son hafta yarim kilo da olsa veririm.
İftara doğru 55leri görüyorum sirf onu gormek için gidip gelip tartiya çıkıyorum:)))