- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.601
kızlar ya cidden ama benim gögsüm pek yok belimde karnımda hepsi orantılı önce süper ama arkadan etliyim ben napcammmhahahhaahha
maden suyu zayıflatıyo muuyokk bee el kadar ıstee bıde maden suyu ıctım sımddıı
maden suyu zayıflatıyo muu
biz ayın 27sinde izmire gidiyoruz ve benim en azından 1 kilo vermem lazım var mısın sıkı bi ramazan diyetineebılmemmm hazmı kolaylastırr dıye
biz ayın 27sinde izmire gidiyoruz ve benim en azından 1 kilo vermem lazım var mısın sıkı bi ramazan diyetinee
kahvaltim:
1 tane kepek ekmegi
1 tane tam tahilli ekmek
4 dilim salatalik
3 dilim domates
1 yesil zeytin
1 ince dilim salam
biraz beyaz ve cecil peyniri
sekersiz cay
10:30- bir fincan sutlu kahve
kızlar ben 55 60 arası olmak istiyorum size kTILbilir miyim şu an 93 kiloyum baya yolum var desteğe ihtiyacım var
ben epeydir saur yapmıyodum 1 kızarmıs ekmekle kahvaltılık yedimvarımm hadı söyle ne yapacazz şimdi bir bardak ayran ıctm sahurum buu
ben epeydir saur yapmıyodum 1 kızarmıs ekmekle kahvaltılık yedim
senin bi planın var mı boyun ve kilon kaç benim kilo verince 155 falan oldu kilom 54.6
sabahları acken biraz hareket sart ama
ben epeydir saur yapmıyodum 1 kızarmıs ekmekle kahvaltılık yedim
senin bi planın var mı boyun ve kilon kaç benim kilo verince 155 falan oldu kilom 54.6
sabahları acken biraz hareket sart ama
olur tatlım hareket için var mı planıncanm bnm boy 1.57 felan kılom 70 bimiyorm ıftardan once yazısıp ne kadar yıyecemızı belırlıyelm bence
evet yag yakıyo yogurtbende hıc yemıyordm bugun bır ayran ıcım dedm esra varya burda cılek avatarlı o dedı yogurt cok yıyo o dedm neden yogurtun ıcınde yag yakıcı madde varmıs
olur tatlım hareket için var mı planın
evet yag yakıyo yogurt
hos geldın canmm bende 70 ımm
olur tatlım hareket için var mı planın
evet yag yakıyo yogurt
hoşbulduk canım valla bu sefer baya kararlıyım ama insan yanında destek istiyor değişik bilgiler öğrenmek uygulamak istiyor yarışmak istiyor :) en önemlisi destek istiyor
tamam tatlım meral etmee ama vaz gectim dersen fena yaparım ona göreeyokk ben o konuda hantalım sen benı durt
ister sadece yogurt ye ister ruseym, keten tohumu, kepek, tahıl ekleyerek hem yag yakar hem tok tutar canımyoğurt içine bir şey koyacak mıyız kızlar
tamam tatlım meral etmee ama vaz gectim dersen fena yaparım ona göree
ister sadece yogurt ye ister ruseym, keten tohumu, kepek, tahıl ekleyerek hem yag yakar hem tok tutar canım
ben 15 kilo mu veriyimmmyokk canmm daha benn yolum uzun benm hedefım 55 sende 15 kıloo ne versem o kara ve bnm bu kıloyu 3 ayda vermm lazmm
ben 15 kilo mu veriyimmm
aynen canm hepımız bu durumdayız bunn ıcın burdayız basla hemen oruc tutyormusun tutuyorsan sahuru unut