- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.581
sehercimm boyun kacti???
Teşekkür ederim, sen de birden vereceksin inşallah bak gör
Aylar önce bana da hayal gibi geliyordu ama gerçek oldu
53.400
ciddi ciddi sıkıldım artık çakılı kaldım ya
cok guzel canm yınede dıkkat emıssnEt et, seninki de gerçek olur neden olmasın :))
Kızlar bugün babamın bir arkadaşına iftar davetine gittik. Masada iftariyelik, bir sürü yemek, mantı, börekler, baklavalar, tatlılar vs vs varken ben şunları yedim. Hergünki yediğimden birazcık daha fazla oldu, ama yine de ihtiyaç kalorimin altında kaldım ve ayça kaya formülünü pek aşmadım
3 hurma
Bir dilim peynir
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk
Bol salata
Cacık
Karpuz-kavun
1 küçük dilim peynirli börek
1 Küçük dilim reçelli kek (bu son ikisini birer dilim alıp annemle bölüştük, o yüzden bunlara yarım dilim diyebiliriz)
esraa bugun ne yednnn
Yazdım canım bir önceki sayfada kalmış. Toplam 3 tahıl, 4 et, 1 süt, 4 meyve oldu, o da iftar daveti olduğu için biraz fazla kaçtı ama tahıl fazla kaçacağına et ve meyve fazla kaçsın tabi, tahılı doldurmadım yine de :) Bir de ayça kaya 1 aşağı 1 yukarı olabilir diyor, o yüzden içim rahat. Ama yemeği yedikten sonra karnım korkunç şişti ve midem bulandı. Eve gelip hespalayana kadar çok yedim sanıyordum ve çok moralim bozulmuştu. Hesaplayınca gördüm ki ne kalori olarak ne de karb-pro oranı olarak kötü değilmiş. Ama neden öyle oldu anlamadım. Normalde tek öğün besleniyor olsam öğün saatinde su içmem böylece karnım bu kadar şişmez. Ama şimdi suyu da mecbur aynı saatlerde içtiğim için midem geriliyor ve rahatsız oluyorum gerçekten... Bir de ben yiyeceğim her şeyi iftar saatinde yediğim için sizin iftarda yediğinizden daha çok yemek zorundayım... O da beni rahatsız ediyor.
bugun ac ac uyandm 40 dk yuruyus yaptmm oruc oruc
menumde
1 kase corba
4 lahmacn
yesıllk
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay
sımdıde komposto naslll
lahmacunn su 1 porsıyonu 5 tane olan var ya o buyuklukte ıste corbamda sehrıye cobası şimdi bir mineralsuyu ıcıyorm ama 1 dılm tatlı yedmmmTatlım ayça kayaya göre senin yediklerin şöyle:
1 kase corba (1 tahıl)
4 lahmacn ( 8 tahıl 4 et :/ bu biraz fazla olmuş ama küçük boyutlu lahmacun diye varsayıyorum o zaman da 5 tahıl 3 et diyelim)
yesıllk
2 bardak ayran (2 süt)
3 lıtre su
2 bardak cay
sımdıde komposto naslll (1 meyve 1 tahıl)
Yani toplam lahmacunlar normalse 10 tahıl, 4 et, 2 süt, 1 meyve. Eğer lahmacunlar küçükse de 7 tahıl, 3 et, 2 süt, 1 meyve. Lahmacun sadece biraz fazla kaçmış. Onun dışında menün gayet iyi tatlım. Tatlı olarak kompostoyu seçmen çok güzel olmuş bence
cenekaacim seni ilk giris olarak kaydedicem 56,7 diye..insallah haftaya verirsin tatlim... birde boy cegizini alem unuttum cunku:)))
Et et, seninki de gerçek olur neden olmasın :))
Kızlar bugün babamın bir arkadaşına iftar davetine gittik. Masada iftariyelik, bir sürü yemek, mantı, börekler, baklavalar, tatlılar vs vs varken ben şunları yedim. Hergünki yediğimden birazcık daha fazla oldu, ama yine de ihtiyaç kalorimin altında kaldım ve ayça kaya formülünü pek aşmadım
3 hurma
Bir dilim peynir
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk
Bol salata
Cacık
Karpuz-kavun
1 küçük dilim peynirli börek
1 Küçük dilim reçelli kek (bu son ikisini birer dilim alıp annemle bölüştük, o yüzden bunlara yarım dilim diyebiliriz)
Merhaba. Beeen varım. :)
su kadar zarar su kadar karımız var sonra gecen ayda zarardaydık gibisinden aklıma geldiiievet dogru soyluyorsun verdigim o kadar kiloyu alacak degilim iki haftada ama korktum resmen... o kadar kesin ve kati giderken demekki cok pis boslaya biliyomusumdaha tam olmamisim ben bi arada moralinin iyi olmasina sevindim... tatile gotursun tabi ole salma kendinide acik anlasin...:))))
saol maevef morali icinsuan eve yeni girdim aynen devam valla yarin basliyorum... yolda aksam yedim.. eve gelince tartildim ama yarin bildiririm.. tam dogru olmaz... baya almisim ama (
tesekkur ederim esram saol:)))
butigin hesabini yapar ne demek kiz
4 lahmacun ne kadar büyüklükte acepppbugun ac ac uyandm 40 dk yuruyus yaptmm oruc oruc
menumde
1 kase corba
4 lahmacn
yesıllk
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay
sımdıde komposto naslll
4 lahmacun ne kadar büyüklükte aceppp
sabah güzelmişş hatta mükemmel
su kadar zarar su kadar karımız var sonra gecen ayda zarardaydık gibisinden aklıma geldiii
ablaaaaaaaa haftaya yani son orucumuzu trende acıcaz gidiyoruz biletleri aldık ama ben halaaa 52 falan olamadım gerci odamdakı tartı 52 diyo annemgilin odadaki 54.6 diyo şaştım hangisi dogru diyee büyük ihtimal senin odandaki dogru diyo annem
KIZLAR BU ARADA KEDİME BAYRAMDA GİYMEK İÇİN 36 BEDEN ELBİSE DİKTİMMMM
yeşilcayı fazla mı demledinkii ?56.7 yim bende günlük yazıcam inş düşerim
Bugün yediklerim
2 kepçe sebze çorbası
1 kaşık pirinç pilavı bir de kaşığım kadar küçük bi kızartılmış tavuk göğüs
2 kepçe cacık
6 bardak su
1 bardak yeşil çay tadı iğrençmiş(
evetttt kışın 38 olmustum depresyondaydım resmenooooooooooooooo 36 mııı
konyada orta boy pizza büyüklüğünde 1 tane getirirler önünee 1 porsiyondur o bende 4 diyincee sandım kiicanm 1 porsıyon lahmacun dıyınce bestane oluyor ya elımden kucuk ıste bıraz
evetttt kışın 38 olmustum depresyondaydım resmen
anneme dedimki bi resim cek whatsapptan kızlara atıcam cekti sonra hiiiii yine kiloluyumm dedim annem tövbee yarabbii diye bi bagırdııı
konyada orta boy pizza büyüklüğünde 1 tane getirirler önünee 1 porsiyondur o bende 4 diyincee sandım kii