hedef 50 kilo olmak.. :)))

cok guzel canm yınede dıkkat emıssn

esraa bugun ne yednnn

Yazdım canım bir önceki sayfada kalmış. Toplam 3 tahıl, 4 et, 1 süt, 4 meyve oldu, o da iftar daveti olduğu için biraz fazla kaçtı ama tahıl fazla kaçacağına et ve meyve fazla kaçsın tabi, tahılı doldurmadım yine de :) Bir de ayça kaya 1 aşağı 1 yukarı olabilir diyor, o yüzden içim rahat. Ama yemeği yedikten sonra karnım korkunç şişti ve midem bulandı. Eve gelip hespalayana kadar çok yedim sanıyordum ve çok moralim bozulmuştu. Hesaplayınca gördüm ki ne kalori olarak ne de karb-pro oranı olarak kötü değilmiş. Ama neden öyle oldu anlamadım. Normalde tek öğün besleniyor olsam öğün saatinde su içmem böylece karnım bu kadar şişmez. Ama şimdi suyu da mecbur aynı saatlerde içtiğim için midem geriliyor ve rahatsız oluyorum gerçekten... Bir de ben yiyeceğim her şeyi iftar saatinde yediğim için sizin iftarda yediğinizden daha çok yemek zorundayım... O da beni rahatsız ediyor.

su aycann kıtabını bendemı alsam nee
bnm menu nasl bugun

bugun ac ac uyandm 40 dk yuruyus yaptmm oruc oruc
menumde
1 kase corba
4 lahmacn
yesıllk
2 bardak ayran
3 lıtre su
2 bardak cay
sımdıde komposto naslll

Tatlım ayça kayaya göre senin yediklerin şöyle:

1 kase corba (1 tahıl)
4 lahmacn ( 8 tahıl 4 et :/ bu biraz fazla olmuş ama küçük boyutlu lahmacun diye varsayıyorum o zaman da 5 tahıl 3 et diyelim)
yesıllk
2 bardak ayran (2 süt)
3 lıtre su
2 bardak cay
sımdıde komposto naslll (1 meyve 1 tahıl)

Yani toplam lahmacunlar normalse 10 tahıl, 4 et, 2 süt, 1 meyve. Eğer lahmacunlar küçükse de 7 tahıl, 3 et, 2 süt, 1 meyve. Lahmacun sadece biraz fazla kaçmış. Onun dışında menün gayet iyi tatlım. Tatlı olarak kompostoyu seçmen çok güzel olmuş bence

lahmacunn su 1 porsıyonu 5 tane olan var ya o buyuklukte ıste corbamda sehrıye cobası şimdi bir mineralsuyu ıcıyorm ama 1 dılm tatlı yedmmmirmik tatlısı az sekerlı

yarın da bizde var o sıkıntı misafir gelicek baya bi çok yemicem inş :)

ama sabahtan evi temizlemek için yemek için anneme yardım edicem hareket etmiş olurum biraz da

Merhaba. Beeen varım. :)

Merhaba. Biraz geç cevap verebildim. Ekmeği çok sevmememe rağmen biraz zorlanıyorum insanın önüne illa ekmekli birseyler çıkıyor, meyve pek yemedigim için sorun yok. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ve bu yöntemle kaç kilo verdiniz?

su kadar zarar su kadar karımız var sonra gecen ayda zarardaydık gibisinden aklıma geldiii
ablaaaaaaaa haftaya yani son orucumuzu trende acıcaz gidiyoruz biletleri aldık ama ben halaaa 52 falan olamadım gerci odamdakı tartı 52 diyo annemgilin odadaki 54.6 diyo şaştım hangisi dogru diyee büyük ihtimal senin odandaki dogru diyo annem

KIZLAR BU ARADA KEDİME BAYRAMDA GİYMEK İÇİN 36 BEDEN ELBİSE DİKTİMMMM

ooooooooooooooo 36 mııı

yeşilcayı fazla mı demledinkii ?
bergamotlusu limonlusu gayet hoş ama ben demlemeye üşeniyorumo ayrı
güzelmiş menün
ben abarttım bugünn
4 bardak suyla orucu actım
1 bardak gül suyu
2 sarma
2 kasık cacık

1 küçük avuc dondurma
yanında 3 kornişon tursu
ben karıştırmaya bayılıyorum böyle seyleri

biraz annemgilin zoruyla meyve ve 2 rulo kat

sımdı 2 dilim kaşar yedim ve limonlu su içtim

ilk baslada cok güzel gidiyodum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…