- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.501
Neticede meyve canım, karbonhidrattan yani şekerden gelen bir kalorisi var. Eğer aç değilsen onun yerine yeşil çay veya türk kahvesi içsen (şekersiz) hem metabolizman daha çok hızlanır hem de kalori almamış olursun. Sen bilirsin tabi :)
şekersız kahve ıcememm kı yesıl cayıda hıc sevmem az sekerlı ıcsemmı yada cacıkmı ıcsemmm
bugün 1 bucuk litre suyu devirdim mesela ben sende bolca su iç bana söyleeEhehe =D timam bıraktım kendimi inşallaahh görürüm bende :))
sen iste yeterki fakat kızlar bırakmam elime gecni ona göreeebenıde all ellerıneee
sen iste yeterki fakat kızlar bırakmam elime gecni ona göreee
2-3 bardak su içmeden uyumayın ve cokkk hafif yiyin yedikelrinizi bana yazın ben yarın ders cıkısı bakabilirim anca kaçırırsanız eger cezam var vallahh ramazan dememmmtamam anlastıkkkkk
2-3 bardak su içmeden uyumayın ve cokkk hafif yiyin yedikelrinizi bana yazın ben yarın ders cıkısı bakabilirim anca kaçırırsanız eger cezam var vallahh ramazan dememmm
sizde bana verin ceza cekinmeyinnn cekinmeyinnnn
sahurda zorla yiyodum ki ben yiyemem gece alışık degilim midem bulanır benim bide yumurta alerjim oldugu için ilaç da fayda etmedigi için o gibi proteinde alamıyorum bende kahve bitki cayı bolll boolll su depolayıp uyuyorum
bu vakitten sonra halim kalmıyo basım dönüyo güzelim ama iyiyim genel olarak
KIZLAR BUGÜN TARTIDA 53.8 i gördümmmmmmmm
ben hıc bırsey yemyorm sadece su ıcıyormm
bugün 1 bucuk litre suyu devirdim mesela ben sende bolca su iç bana söylee
2-3 bardak su içmeden uyumayın ve cokkk hafif yiyin yedikelrinizi bana yazın ben yarın ders cıkısı bakabilirim anca kaçırırsanız eger cezam var vallahh ramazan dememmm
sizde bana verin ceza cekinmeyinnn cekinmeyinnnn
bende dün 2,5 lt içtim
malesef bayaa suçluyumen azından çok su içiyim dedim seher de saolsun
sadece iftarda yediklerin ve suyla oruçmu tutuyosun benim için imkansız
neden suclusun tatlımmmm:26:bende dün 2,5 lt içtim
malesef bayaa suçluyumen azından çok su içiyim dedim seher de saolsun
aferin sanaaaatama canm sahurda yarım salatalık yedım 2 ltre daha su ıctımmm
adet zamanım yakın tekrar 54.6 oldum amaaatartıdaki kiloya bende sevindim sizin adınıza ama bence o kadar yemeyle oruç tutabiliyosanız süper ben bayılırdım sanırım
ben suda içemiyorum çok 1 lt bulsam iftarla sahur arasında seviniyorum
teşekkürler ablamm evet gördüm 53ü fakat adet zamanım yakın ve klima şişiriyo insanı yine 54 olmuşum ama olsun pes etmek yokk kiidilvincimmmm talim 53 u gormussunwhatss app ta da super gozukuyoo
2.5 mu ıctınn neyse oda basarı bak öyle öyle arttır ıste bugun 3 ıcmeye calıs tamammı