hedef 50 kilo olmak.. :)))

Çok fena suçluluk duygusu var şuan :KK43: pis boğazım tam bi

Bundan sonra çok dikkat edicem gerçekten söz yarın cuma cumartesi dengelicem bunu sahur yapmıcam bol bol su içicem :KK43:(

Neticede meyve canım, karbonhidrattan yani şekerden gelen bir kalorisi var. Eğer aç değilsen onun yerine yeşil çay veya türk kahvesi içsen (şekersiz) hem metabolizman daha çok hızlanır hem de kalori almamış olursun. Sen bilirsin tabi :)

şekersız kahve ıcememm kı yesıl cayıda hıc sevmem az sekerlı ıcsemmı yada cacıkmı ıcsemmm

kızlar uzun zamandır giremiyorum,memlekete geldik köye :) ne tartılabiliyorum ne ölçülebiliyorum....ipin ucu fena kaçtı :KK5: gözlemeler,poğaçalar :18:
şimdi regl olmayı bekliyorum oruç tutamadığım o haftada spor yapmayı düşünüyorum ağustosta da yüzmeyle düzeltirim diye düşünüyorum ama bilmiyorum bu tembellikle işim zor:KK19:

gunaydin kizlar:KK3: rejim yapmiyordum.. artik dikkatte etmiyorum:KK9: ne olacak benim bu halim bilmiyorummm;((( bir an once tatilin bitmesi lazim... cok fena:KK43:(( reglide yaklasiyor... tartida kac kilo gorucem bilmiyorum :KK43:((

2-3 bardak su içmeden uyumayın ve cokkk hafif yiyin yedikelrinizi bana yazın ben yarın ders cıkısı bakabilirim anca kaçırırsanız eger cezam var vallahh ramazan dememmm :KK1:
sizde bana verin ceza cekinmeyinnn cekinmeyinnnn :KK60:

dilvincimmmm talim 53 u gormussun:KK16: whatss app ta da super gozukuyoo:KK9:

sahurda zorla yiyodum ki ben yiyemem gece alışık degilim midem bulanır benim bide yumurta alerjim oldugu için ilaç da fayda etmedigi için o gibi proteinde alamıyorum bende kahve bitki cayı bolll boolll su depolayıp uyuyorum
bu vakitten sonra halim kalmıyo basım dönüyo güzelim ama iyiyim genel olarak

KIZLAR BUGÜN TARTIDA 53.8 i gördümmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

tartıdaki kiloya bende sevindim sizin adınıza ama bence o kadar yemeyle oruç tutabiliyosanız süper ben bayılırdım sanırım
ben suda içemiyorum çok 1 lt bulsam iftarla sahur arasında seviniyorum

Son düzenleme:
2-3 bardak su içmeden uyumayın ve cokkk hafif yiyin yedikelrinizi bana yazın ben yarın ders cıkısı bakabilirim anca kaçırırsanız eger cezam var vallahh ramazan dememmm :KK1:
sizde bana verin ceza cekinmeyinnn cekinmeyinnnn :KK60:

tama canm sahurda yarım salatalık yedım 2 ltre daha su ıctımmm:KK1::KK1::KK1:

tartıdaki kiloya bende sevindim sizin adınıza ama bence o kadar yemeyle oruç tutabiliyosanız süper ben bayılırdım sanırım
ben suda içemiyorum çok 1 lt bulsam iftarla sahur arasında seviniyorum
adet zamanım yakın tekrar 54.6 oldum amaaa:KK9::KK9::KK9:
tutabiliyorum basım dönüyo ama napıyım dayanmak zorundayımmm:KK53:
su içmek iyidir gercekten agırlık verin suyaa

dilvincimmmm talim 53 u gormussun:KK16: whatss app ta da super gozukuyoo:KK9:
teşekkürler ablamm evet gördüm 53ü fakat adet zamanım yakın ve klima şişiriyo insanı yine 54 olmuşum ama olsun pes etmek yokk kii :KK1:
bide dün ödül verdim kendime 1 büyük paket cipsin yarısını yedim bayadır yemiyodum sanırım hak ettimm:KK17:
sen başlıycaktın diyete nolduuuu:KK52::KK52:

X