hedef 50 kilo olmak.. :)))

gece sadece tatlı yiyerek oruç nasıl tutabiliyosun
sahurda zorla yiyodum ki ben yiyemem gece alışık degilim midem bulanır benim bide yumurta alerjim oldugu için ilaç da fayda etmedigi için o gibi proteinde alamıyorum bende kahve bitki cayı bolll boolll su depolayıp uyuyorum
bu vakitten sonra halim kalmıyo basım dönüyo güzelim ama iyiyim genel olarak

KIZLAR BUGÜN TARTIDA 53.8 i gördümmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

sahurda zorla yiyodum ki ben yiyemem gece alışık degilim midem bulanır benim bide yumurta alerjim oldugu için ilaç da fayda etmedigi için o gibi proteinde alamıyorum bende kahve bitki cayı bolll boolll su depolayıp uyuyorum
bu vakitten sonra halim kalmıyo basım dönüyo güzelim ama iyiyim genel olarak

KIZLAR BUGÜN TARTIDA 53.8 i gördümmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

Normalde kaçtınn keşke bende görebilsem o kiloyu :106:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tamam ben bugun ne yıyeyım ozaman soylede onu yapım kafamda bırsey yok

Sebze yemeği artı cacık muhteşem olur mesela :KK56: Yanına da tavuk haşlarsan veya fırında yaparsan veya balık yersen. Balık+salata+yoğurt da muhteşem menü olur... Yani biraz sebze biraz beyaz et biraz da yoğurtlu bir şeyler al karbonhidrat alma bence. Ya da karbonhidrat olarak sadece 1 kase çorba ve 1 porsiyon meyve tercih et canım :) ekmek, tatlı, unlu şeyler olmasın ama.

kısaca özet geciyim ben gecen sene bu zamanlar 47 kiloydum sonra bazı kötü dönemler sonucu ben 60 kilo oldum burda 60 kiloyla basladım ela ablamın sayesinde onun ve annemin destegiyle 53'ü gördüm bugün cağnımm
görürsün sen kendini bizim ellerimize bırakkk :KK9:

bende dün kendimi zor tuttum valla bu hafta kilo almazsam sevineceğim :KK43:

keşke keşke bende bennn:KK1::KK1::KK1::KK1:

Sebze yemeği artı cacık muhteşem olur mesela :KK56: Yanına da tavuk haşlarsan veya fırında yaparsan veya balık yersen. Balık+salata+yoğurt da muhteşem menü olur... Yani biraz sebze biraz beyaz et biraz da yoğurtlu bir şeyler al karbonhidrat alma bence. Ya da karbonhidrat olarak sadece 1 kase çorba ve 1 porsiyon meyve tercih et canım :) ekmek, tatlı, unlu şeyler olmasın ama.

canm msjını yenı gördm ama bende aynen öyle dusundmm:KK1: taze fasulye b.pılavı mercımek corbası cacık dı menum 2 kase yanı 3,5 kepce mercımek corbası ıctım bol lımonluu 2 kasık fasulye 1 kase cacık ıctım pılav felan yemedm doydum zaten sonra 3 barda cay ıctm az sekerlı 10tane cekırdek:KK17:5 lıtre su ıctım 20dk yuruyus yaptm yenı geldım 1 maden suyu ıctımm

kısaca özet geciyim ben gecen sene bu zamanlar 47 kiloydum sonra bazı kötü dönemler sonucu ben 60 kilo oldum burda 60 kiloyla basladım ela ablamın sayesinde onun ve annemin destegiyle 53'ü gördüm bugün cağnımm

benıde all ellerıneee :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

keşke keşke bende bennn:KK1::KK1::KK1::KK1:

canm msjını yenı gördm ama bende aynen öyle dusundmm:KK1: taze fasulye b.pılavı mercımek corbası cacık dı menum 2 kase yanı 3,5 kepce mercımek corbası ıctım bol lımonluu 2 kasık fasulye 1 kase cacık ıctım pılav felan yemedm doydum zaten sonra 3 barda cay ıctm az sekerlı 10tane cekırdek:KK17:5 lıtre su ıctım 20dk yuruyus yaptm yenı geldım 1 maden suyu ıctımm

Gayet iyi yapmışsın tatlım bence güzel beslenmişsin :))

Benim de menüm güzeldi bugün çok mutluyum :KK76:

3 hurma
1 porsiyon mercimek köftesi
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra 3 hurma+1 kase yoğurt

Ehehe =D timam bıraktım kendimi inşallaahh görürüm bende :))

Gayet iyi yapmışsın tatlım bence güzel beslenmişsin :))

Benim de menüm güzeldi bugün çok mutluyum :KK76:

3 hurma
1 porsiyon mercimek köftesi
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra 3 hurma+1 kase yoğurt

iyiymiş canm sanda afernn canm sahur yapıyormusun ne yıyorsn ben bıse yemıyormda sımdı 6 tane kıraz vısne var ondanmı yesem

İftarda
1 tabak domates çorbası üzerinde kaşar
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık yeşil fasulye
2 3 kaşık yoğurt

Ve gelelim :KK43: 2 dilim pastaaa ://

+İlk defa yürüyüş yaptım vicdan azabıyla 9300 adım

İftarda
1 tabak domates çorbası üzerinde kaşar
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık yeşil fasulye
2 3 kaşık yoğurt

Ve gelelim :KK43: 2 dilim pastaaa ://

+İlk defa yürüyüş yaptım vicdan azabıyla 9300 adım

pastayı fazla kacırmıssın yemeklern gayet ıyıde neyse artık sana sahur yokkk:KK9::KK9::KK9::KK9:

iyiymiş canm sanda afernn canm sahur yapıyormusun ne yıyorsn ben bıse yemıyormda sımdı 6 tane kıraz vısne var ondanmı yesem

Ben sahur yapmıyorum canım sadece bir kez iftarda yemek yiyorum, bir de iftardan 1-2 saat sonra meyve veya dondurma veya yoğurt filan yiyorum. Bence kiraz vişneyi yeme, ama eğer onu yemeyip başka şeyler yiyeceksen başka şey yemektense kiraz ve vişneyi ye

Ben sahur yapmıyorum canım sadece bir kez iftarda yemek yiyorum, bir de iftardan 1-2 saat sonra meyve veya dondurma veya yoğurt filan yiyorum. Bence kiraz vişneyi yeme, ama eğer onu yemeyip başka şeyler yiyeceksen başka şey yemektense kiraz ve vişneyi ye

yokk ac degılımde hanı metobolızmayı calıstırr dıyee

yokk ac degılımde hanı metobolızmayı calıstırr dıyee

Neticede meyve canım, karbonhidrattan yani şekerden gelen bir kalorisi var. Eğer aç değilsen onun yerine yeşil çay veya türk kahvesi içsen (şekersiz) hem metabolizman daha çok hızlanır hem de kalori almamış olursun. Sen bilirsin tabi :)

X