hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar anca yaziyorum evde temizlik var.. dun regl bitti ve bugun sabah 60.3 ciktim hem mutluyum hem degilim cunku haziranin ikinci haftasi bundan 200 daha azdim(( neyse bunada sukur regl boyunca sıkı diyette devam ettim etmesem veremicektim galiba... bakalim iftardan once kac cikicam.... gece bol haslanmisyumurta karpuz peynir cesitleri kepekli grisini ve 2 zeytin yedim hafif oldu... aksama da 4 kofte ve mercimek corbasi kucuk bir kase de yagsiz salata planimm:)))
siz napiyorsunuz bakalim hic sesiniz cikmiyo

Canım yanlış anlama dediğimi hatırlıyorumda tekrar yazmışım işte , gene fenalaşmaya başladım ben ya
bir doktora gitsen betulcummmm....
teşekkürler ilham kaynağım

senin kız rahat uyudumu yoksa yeni taktikler sorayım bizim valide sultana

yok uyumadi dilvin ya... atarax a benzer bebekler icin kullanilan damla veriyoruz gece... en son care olarak... yatip 20 dk sonra ciglik cigliga kalkiyo.. ikna et sustur evi gezdir sakinesince bidaha yatiriyoruz.. gece 5.6 kere bu sekil kalkiyo(( buyuk bir ihtimal dis... birde okutturacam nazar degiyo galiba...

dilvinn yataginin altinda felak nas nazar duasi kestim koydum dosegin altina... yanlismi yaptim bilmiyorum... dua yukari konur derler... bilgin varmi dilvin?? o sıkinti yaparmi ki???
birde bana asiri duskun eve babasi gelince gormez bile onu ..beni elleme annem gezdirsin isi gucu ben esiminsurekli iter benim kucagima gelmek icin amaaaaa ...gece bogle uyaninca aglayarak benim yuzumu bile gormek istemiyo odadan disari cikiyorum esimin kucaginda o sakinlestiriyo... sesime bile tamulu yok.. niye bole yapiyo anlamiyoruz bir aydir ... hani ruyasinda beni gordu desek bir degil bes degil...cocuk psikologuna goturcem birde okutacam..

anneme sorayım ben sana yazıyım ablam
Rabbim yardımcınız olsun

iki sekildede tartiliyimm bakalim.. sabah erkenden birde iftar oncesi... ertesi gunde sabah... bakalim degisen ne olucak... sanki
aksam kadar su kaybetigimiz icin az cikicak gibi geliyo....

ama sahurda yiyp yattıgmz için sabah çok çıkar bnce iftra yakn daha mantıklı. spor yaprsan su kaybı çok olur haklısında spor yapmzsan oruçken çokda farketmz

gideceğim nasipse ALLAH razı olsun teşekür ederim tekrardan ilgin için

geçmiş olsun tatlım,boşver hiç bişey sağlığından önemli değil ne de olsa

Psikolog çok güzel şekilde yardımcı olur inşallah,Allah da sizin yardımcınız olsun canım

dün iftarda;
-1 kepçe mercimek çorbası
-kıymalı yoğurtlu makarna(çok az yiyebildim,hemen şiştim)
-salata
-1 dilim tiramisu

bugün sahurda hiç bişey yiyesim yoktu annem zorla da olsa kaldırdı yine aynı şeyleri yedim
-Haşlanmış yumurta
-Kepek ekmeğine kaşarlı tost
-domates salatalık peynir zeytin biber

Kabul edildim canım haftaya eğitimlere felan giderim büyük ihtimal hatta bugün katıl dedilerde ben sevdiceğimle zaman geçirmeyi tercih ettim
Marketlerde satış destek elemanı olarak çalışıcam yani bana bi ürün vericekler ben onu satıcam felan 11-20.00 arası çalışıcam 55 tl minimum ücretleri

denemedim canım ya bugün denerim ama

bakalım canım bi denim ben

fark edıyo ben sabah tartıldım 53du şimdi 52.5 çıktım. sabh dedgmde 11bucuktu yani

ama sahurda yiyp yattıgmz için sabah çok çıkar bnce iftra yakn daha mantıklı. spor yaprsan su kaybı çok olur haklısında spor yapmzsan oruçken çokda farketmz
benim 60.3 tu iftardan 60.2 geldi 100 grm sadece.. bende o kadar fark olmadi..
teşekkür ediyorum ablacım ama devamını getirebilsem şu sporun.çok maymun iştahlıyım çook
seni tembel kiz seni maymun istahlilik yok bak bayramda geliyo...:))
gideceğim nasipse ALLAH razı olsun teşekür ederim tekrardan ilgin için
heee gidicem dersin gitmesinnn.... tasiyon cok etkiliyorsa bir kac gun ara ver cok mu kotu oluyosunn??
geçmiş olsun tatlım,boşver hiç bişey sağlığından önemli değil ne de olsa

Psikolog çok güzel şekilde yardımcı olur inşallah,Allah da sizin yardımcınız olsun canım
evet bu hafta hatta yarin buldiriyim ben bi psikolog...

iftar öncesi mi tartılcaz şimdi ?

oooo super isin olmus tebrik ediyorumm... hayirlisi olsun.... sanirim herkez iftardan once tartilcak ben sabah tartiya cikinca karar vericem... bugun ilk gunumdu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…