- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.221
yok yok brakmam spor konusunda azimliymdir. bakalmm ramazan sonuna kadr neler olcaakk çok heycanla beklyruummkiloda farkedyomu peki braz araştrdmda sadece inceltiyo faln yazıyo hoş incelsemde olurdaa:)
sahurda ve iftarda az yersinn sporda yaparsıın bozma moraliniiiFıstıklarım nasılsınız bakalım bugün
Ben hiç iyi değilim. Bugün babamın bir arkadaşına ramazan davetine gittik. Her şeyden yedirdiler ya o kadar kaçtı ki
3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
1 küçük tabak taze fasülye
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı
İnanabiliyor musunuz, ki ben ne zamandır kaçamak yapmıyordum yapsam da küçücük kaçıyordu ah ah... Ataklardan kurtulduğumu hissediyorum ama bugün hiç hoş olmadı, midem rahatsız oldu ve bulandı. Ama neyse ki çıkarmadım. Karbonhidratı çok almış olduğum için yarın biraz karbonhidrattan kısacağım.türk misafirperverliği iyi güzel hoş ama şu ısrardan nefret ediyorum. Yani ben şöbiyet ve helva sevmem bile, boşu boşuna aldım karboları
Fıstıklarım nasılsınız bakalım bugün
Ben hiç iyi değilim. Bugün babamın bir arkadaşına ramazan davetine gittik. Her şeyden yedirdiler ya o kadar kaçtı ki
3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı
İnanabiliyor musunuz, ki ben ne zamandır kaçamak yapmıyordum yapsam da küçücük kaçıyordu ah ah... Ataklardan kurtulduğumu hissediyorum ama bugün hiç hoş olmadı, midem rahatsız oldu ve bulandı. Ama neyse ki çıkarmadım. Karbonhidratı çok almış olduğum için yarın biraz karbonhidrattan kısacağım.türk misafirperverliği iyi güzel hoş ama şu ısrardan nefret ediyorum. Yani ben şöbiyet ve helva sevmem bile, boşu boşuna aldım karboları
benim 17 aylik 2 alta 2 uste disi vardi yeni azilari cikariyo burcucum ama dogdugundan beri zaten uyku problemi var birde dis olunca tavan yapiyo..
amin canim.. benim regl de artardida ilk defa 1700 artivalla anlamadim.. neyse artik olan oldu.. )) moralimi bozmicam... temmuzda en azindan 59 olurdum diyodum ama neyse napalim:)))
Fıstıklarım nasılsınız bakalım bugün
3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı
AY Elacım benimki de öyleydi ya, 2.5 yaşına kadar ben geceleri hiç uyumadım desem yeridir yani.. allah sabır versin walla ne diyim iyi anlıyorum seni.
esra senin kaçamak yaptığını görünce şaşırdım açıkçası
biraz fazla olmuş evet ama bu hafta bir-2 saat fazladan sporla dengeleyebilirsin diye düşünüyorum
günaydın kızlar52.2yle başladım güne :)
dün iftarda yediklerim:
-1 kepçe mercimek çorbası
-ince yufkaya sarılmış taze fasulye(yarısını yiyebildim)
-1 kase cacık
sahurda:
-haşlanmış yumurta
-kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
-domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
-şekersiz çay
iftardan sonra yoga yapayım dedim kızlar,10dklıktı ve ben hayatımda böyle terlediğimi hatırlamıyorummüthiş zorladı beni,1 saatlik pilateste bile terlemiyodum yani
ablacım nasıl bana iyi geldn br bilsen şaşarsın valla hiç bişey olmamış gibiyimaminnnnn canim
onu esra hatuna sorucano yapti valla ben yapmadim... ama yapmayi cok istiyorum netten hayran bit sekilde jillian yapanlara bakiyorum sadece
atayim dilvin... temem
sahurda ve iftarda az yersinn sporda yaparsıın bozma moraliniii
esracimmm ben serbetli tatli sevmem diyi vereydin ya... zayen inceciksin inanirlardineyse canim canini sıkma sen tatile girdin mi?
gunaydinnnn kizlarrrr
nasilsiniz bakalim ben bugun birazda iyiyim.. gecem cok iyi gecmemekle fena degildi...
esra senin kaçamak yaptığını görünce şaşırdım açıkçası
biraz fazla olmuş evet ama bu hafta bir-2 saat fazladan sporla dengeleyebilirsin diye düşünüyorum
gunaydin burcucumalistim artik bu tempoya ama bazen gercekten zor oluyo....7/24 ilgileniyorum gece ayri gunduzz ayri... gunduz zaten yoruyo gecede uyusa... bu kadar zor olmaz.. senin ki simdi kac yasinda ?
gunaydinnnn kizlarrrr
nasilsiniz bakalim ben bugun birazda iyiyim.. gecem cok iyi gecmemekle fena degildi...
kızlar ben bitki çayı olarak sadece yeşil çay içiyormda bana önerebileceğinz yağ yakıcı çay varmı
sarımsak çayı diyolar ama yağ yakar mı bilmiyorum bende başlıcam bu akşam