-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.241
ablacım nasıl bana iyi geldn br bilsen şaşarsın valla hiç bişey olmamış gibiyim
kocaman sevgiler sanaaaa
yok fistikim Allah'a sukur biseyi yok minnosumun sadece uyumuyor. dun degil evelsigun 6:30 yattik dunde saat basi kalkip salladim.. bir haftadir cik fenayizArtık öyle yapacağım canım... Moral bozmamak elde mi
Ah ah ablam benim dedim dedim... Ben gerçekten de sevmem şerbetli tatlı ve helvayı. Ama kadın tutturdu bunları ben yaptım tadına bakmazsan olmaz filan diye. Bir de zaten incesin şunları ye de biraz kilo al diye kızdı... Girdim tatile evet daha yeni girdim cumartesi geldim ailemin yanına. 1 ağustosa kadar buradayım.
Elacımm senin neyin var bu arada, kaçırmışım, kızın mı rahatsız yoksa?
Burcucum valla bu kadar kaçamak gerçekten biraz fazla oldu. Dediğin gibi sporla ve bu hafta karbonhidratı azaltarak dengelemeye çalışacağım
sen atlatmissin desene.. darisi basima..3,5 yaşında canım, 2 yaşına kadar çalışmadım ben de, gece gündüz bendeydi, zor oluyor gerçekten ya.
ilk işe başladğımda da uykuları berbattı, hem eşimi hem beni gece kaldırıp barbar bağırıyordu, artık takatimiz kalmamıştı. ben de biraz katı oldu ama, uyutmsyı bıraktım bir gün birden bire. yani ne ayakta salladım ne pışpışladım falan.. yanıma yatıp uyumayı öğrendi sonrasında çok şükür ama biraz direnmemiz gerekti. o dönem hem memeden ayrıldı, hem de ben işe başladım falan derken çocuk biraz da travma yaşadı aslında anlayabiliyorum da.. ama baya zordu yani.. şimdiki halimize şükrediyorum
merhaba canımm iyiyim ben de
bugün niyetli değilim çünkü gece sahurda aşırı bi mide bulantısı vardı niyet etmedim bende
yok fistikim Allah'a sukur biseyi yok minnosumun sadece uyumuyor. dun degil evelsigun 6:30 yattik dunde saat basi kalkip salladim.. bir haftadir cik fenayiz
canimsin dilviş kiz.. iyi olmana cok sevindim sabahtan beri yazicam yeni eve girdik firsatim yoktu simdide kizi uyutacam anneciginin dedigi gibi kizi yordum bugun
yok fistikim Allah'a sukur biseyi yok minnosumun sadece uyumuyor. dun degil evelsigun 6:30 yattik dunde saat basi kalkip salladim.. bir haftadir cik fenayiz
sen atlatmissin desene.. darisi basima..)
ne oldu birsey mi dokundu??(( simdi nasilsinn??
ayy onu yapmazı zor deglmi yaa bide ramazan ya midemize dokunmasın
iyiyim canım şimdi heralde bişey dokunduyarında tutamıcam bostancıya giidicem iş görüşmesi için 2 saat yolum var o yüzdne dayanamam araba tutuyo zaten
bilmem ki ben bi denimkötüyse eğer söylerim sana
sporumu yaptımmya bişey dicem ben bu jillianın ilk levelini 5 gün yapsam yetr mi çünkü yaramıyo bende kondiksiyonda var zaten level 2 yi 15 gün yapsam olur mu ki
sorma cicim ne zor hemde.. bugun guzel menu olmus esracim dengelemisdinAnne olmak çok zor sanırım elaaakolay gelsin canım benim.
Kızlar bugün yediklerim:
3 küçük hurma
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
4 et köfte (ızgara)
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt, 1 şeftali
Şimdi de bir fincan sütlü kahve
gecmis olsun betulcumm... ne oldu kiz sana nazarmi degdi... umarim durumunu etkilemiyordur derslerininKızlar merhaba
Ben ne egzersiz yapabiliyorum ne de yediklerime dikkat edebiliyorum , gerçi her şeyden az yiyorum ve bol su alıyorum ama kilo veremedim henüz...
Tansiyonum çok düşüyor normalde 12.8 olan tansiyonum 9.6 lara iniyor haliyle sürekli yatıyorum
yarin iyi sanslar findikim haber et gorusmeni insallah guzel gecet ne uzerine??iyiyim canım şimdi heralde bişey dokunduyarında tutamıcam bostancıya giidicem iş görüşmesi için 2 saat yolum var o yüzdne dayanamam araba tutuyo zaten
bilmem ki ben bi denimkötüyse eğer söylerim sana
kiss ben acik tombis halimle pek guzel degildim
bence sabah ki cunku aksama kadar su kaybediyorsundurrbugünde jillian yaptmm ter attım snrada leslie yaptm yarm saat süperm süpertartıda sabhkimi akşamkmi dogrudur die sordm amaa kmse dönmediii
bugünde jillian yaptmm ter attım snrada leslie yaptm yarm saat süperm süpertartıda sabhkimi akşamkmi dogrudur die sordm amaa kmse dönmediii
Tatlım ben görmemişim kusura bakma... Hangisinde miden, barsakların ve mesanen daha boşsa o doğrudur. Yani oruç tutuyorsan iftardan hemen önce, oruç tutmuyorsan da sabah uyanır uyanmaz su içmeden bir şey yemeden tuvalete girip çıktıktan sonra.
biz cuma ne zaman tartilcaz sabah mi aksami ???
Ben oruçlu olacağım için iftardan önce tartılacağım ablacım. Sen de oruç tutarsan iftardan hemen önce tartıl, tutmazsan da her cuma ne zaman tartılıyorsan o saatte tartıl bence.
sorma cicim ne zor hemde.. bugun guzel menu olmus esracim dengelemisdin
gecmis olsun betulcumm... ne oldu kiz sana nazarmi degdi... umarim durumunu etkilemiyordur derslerinin
yarin iyi sanslar findikim haber et gorusmeni insallah guzel gecet ne uzerine??
kiss ben acik tombis halimle pek guzel degildimvalla ..o tarti bana gore degil bana dogrulari soylicek bugun kilomu aldin sen ??? seni tombis adayi hemen kendine gel bakim dese daha guzel olurr yoksa kendimi frenleyemem
bence sabah ki cunku aksama kadar su kaybediyorsundurr
uyudumu rahat ablamcanimsin dilviş kiz.. iyi olmana cok sevindim sabahtan beri yazicam yeni eve girdik firsatim yoktu simdide kizi uyutacam anneciginin dedigi gibi kizi yordum bugun
sen atlatmissin desene.. darisi basima..)
ne oldu birsey mi dokundu??(( simdi nasilsinn??
Elacım bilmiyorum nazar mı değdi
Etkiliyor verimli çalışamıyorum...
ALLAH razı olsun senden öpüyrum çok
uyudumu rahat ablam
bende havalara ucuyorum baya incelmişim olmayanlar oluyo artık