hedef 50 kilo olmak.. :)))

ablacım nasıl bana iyi geldn br bilsen şaşarsın valla hiç bişey olmamış gibiyim
kocaman sevgiler sanaaaa
canimsin dilviş kiz.. iyi olmana cok sevindim sabahtan beri yazicam yeni eve girdik firsatim yoktu simdide kizi uyutacam anneciginin dedigi gibi kizi yordum bugun
yok fistikim Allah'a sukur biseyi yok minnosumun sadece uyumuyor. dun degil evelsigun 6:30 yattik dunde saat basi kalkip salladim.. bir haftadir cik fenayiz

sen atlatmissin desene.. darisi basima.. )
merhaba canımm iyiyim ben de

bugün niyetli değilim çünkü gece sahurda aşırı bi mide bulantısı vardı niyet etmedim bende

ne oldu birsey mi dokundu?? (( simdi nasilsinn??

Son düzenleme:
yok fistikim Allah'a sukur biseyi yok minnosumun sadece uyumuyor. dun degil evelsigun 6:30 yattik dunde saat basi kalkip salladim.. bir haftadir cik fenayiz

Anne olmak çok zor sanırım elaaa kolay gelsin canım benim.

Kızlar bugün yediklerim:

3 küçük hurma
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
4 et köfte (ızgara)

İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt, 1 şeftali

Şimdi de bir fincan sütlü kahve

Kızlar merhaba

Ben ne egzersiz yapabiliyorum ne de yediklerime dikkat edebiliyorum , gerçi her şeyden az yiyorum ve bol su alıyorum ama kilo veremedim henüz...

Tansiyonum çok düşüyor normalde 12.8 olan tansiyonum 9.6 lara iniyor haliyle sürekli yatıyorum

iyiyim canım şimdi heralde bişey dokundu yarında tutamıcam bostancıya giidicem iş görüşmesi için 2 saat yolum var o yüzdne dayanamam araba tutuyo zaten

ayy onu yapmazı zor deglmi yaa bide ramazan ya midemize dokunmasın

bilmem ki ben bi denim kötüyse eğer söylerim sana

sporumu yaptımm ya bişey dicem ben bu jillianın ilk levelini 5 gün yapsam yetr mi çünkü yaramıyo bende kondiksiyonda var zaten level 2 yi 15 gün yapsam olur mu ki

sporumu yaptımm ya bişey dicem ben bu jillianın ilk levelini 5 gün yapsam yetr mi çünkü yaramıyo bende kondiksiyonda var zaten level 2 yi 15 gün yapsam olur mu ki

Tatlım bence olabilir ya... İster öyle yap. İstersen ilk 10 gün bir gün level1 bir gün level2 yap. Kendine göre modifiye et. Dikkat etmen gereken tek şey bir tanesini çok uzun süre arka arkaya yapmamak, vücudu birine alıştırmamak. Nasıl istiyorsan öyle yap bence

bugünde jillian yaptmm ter attım snrada leslie yaptm yarm saat süperm süper tartıda sabhkimi akşamkmi dogrudur die sordm amaa kmse dönmediii

sorma cicim ne zor hemde.. bugun guzel menu olmus esracim dengelemisdin
gecmis olsun betulcumm... ne oldu kiz sana nazarmi degdi... umarim durumunu etkilemiyordur derslerinin
yarin iyi sanslar findikim haber et gorusmeni insallah guzel gecet ne uzerine??
kızlarrrrr siz her halinizle güzelsinizzzzzz

Eki Görüntüle 1175882
kiss ben acik tombis halimle pek guzel degildim valla ..o tarti bana gore degil bana dogrulari soylicek bugun kilomu aldin sen ??? seni tombis adayi hemen kendine gel bakim dese daha guzel olurr yoksa kendimi frenleyemem
bugünde jillian yaptmm ter attım snrada leslie yaptm yarm saat süperm süper tartıda sabhkimi akşamkmi dogrudur die sordm amaa kmse dönmediii
bence sabah ki cunku aksama kadar su kaybediyorsundurr

Tatlım ben görmemişim kusura bakma... Hangisinde miden, barsakların ve mesanen daha boşsa o doğrudur. Yani oruç tutuyorsan iftardan hemen önce, oruç tutmuyorsan da sabah uyanır uyanmaz su içmeden bir şey yemeden tuvalete girip çıktıktan sonra.

biz cuma ne zaman tartilcaz sabah mi aksami ???

Ben oruçlu olacağım için iftardan önce tartılacağım ablacım. Sen de oruç tutarsan iftardan hemen önce tartıl, tutmazsan da her cuma ne zaman tartılıyorsan o saatte tartıl bence.

iki sekildede tartiliyimm bakalim.. sabah erkenden birde iftar oncesi... ertesi gunde sabah... bakalim degisen ne olucak... sanki
aksam kadar su kaybetigimiz icin az cikicak gibi geliyo....

Elacım bilmiyorum nazar mı değdi

Etkiliyor verimli çalışamıyorum...

ALLAH razı olsun senden öpüyrum çok

uyudumu rahat ablam
bende havalara ucuyorum baya incelmişim olmayanlar oluyo artık

Saat 1 gibi jillian level 3 yaptım kızlar bugün de sporum tamam Yalnız jillian atlamalı zıplamalı şimdi alt komşu gecenin köründe rahatsız oluyorsa diye çok endişeleniyorum

slm kızlar,

ben dün aakşam 1 tavuk pirzola (ızgara ve derileri alınmış)+2-3 kaşık çoban salata+1bardak ayran+1 parmak kadar ramazan pidesi yedim. hafif oldu, memnunum. akşam da 1saat kadar yürüdüm,yani hafif tempoluydu tabi öyle akşam gezintisi işte..

bu sabah çeyrek tost yedim, ama çeyrekten fazlaydı galiba aşırı şiştim çünkü,

öğleyin yiyemiycem biliyorum,

öğleden sonra meyve yerim herhalde

akşama işyerinin iftarı var, hafif tutmaya çalışıcam elimden geldiğince. iftardan önce de eve gidip 1-2 saat kadar temizlik yapıcam.

yarın cuma, iftar olmasa akşam yemek yemeyecektim aslında:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…