hedef 50 kilo olmak.. :)))

evett gelelim menume 2 incir 2 kayisi .... yarim kepce mercimek corbasi yagsiz buyuk bir kase salata ustune 5 kofte 2 yemek kasigi patates puresi( yag koymadim kendiminkine)

tamam canım iftara misafirliğe gidicez ama gitmeden paylaşırım ben

Baş dönmesi oluyor canım ama bugün iyiydim şükür , en çok sıcaklar tetikliyor beni

Yarın buraya gelemeyebilirim eloş tüm gün dershanede olacağım kilo bildirimimii cumartesi yaparım nasipse

Son düzenleme:

Ahhhh tatil uykuuzluğuna da yorgunluğuna da iyi gelir bence git canım ne kaybedersin ki

Ayy elaa çok sevindim tatil sana süper gelecek bence, hem kızına da bir değişiklik olur belki huzursuzluğu geçer

Bugün yediklerim:

İftarda 1 ızgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra da 1 kase yoğurt, kavun, karpuz.

Şimdi ise sütlü kahve. Dün jillian level 3 yaptım. Bugün mola, yarın tekrar level1 yapacağım. Düzeni oturttum sanırım, bir gün yapıp bir gün yapmıyorum ve her yapışımda ayrı bir level yapıyorum.

Ahhhh tatil uykuuzluğuna da yorgunluğuna da iyi gelir bence git canım ne kaybedersin ki
evet gitmek istiyorum ama duzen degistirmek zor oluyo bizim icin galiba gidecegiz
ayyy insallah esracimm bu arda hala ayaktayiz bir saat yattik kalktik evde fink atiyoz
ayy napym yaa ev arkadşm en sevdgm baklavadn almıışş dayanamdm ama az yedm:)sporda çook yaptmm hem jıllıan hem leslıe hemde arkdşla yuruyş yaptm 40dk :)
ehh iste anca gullaci etitmissindir.. baklavalar kaldim mi totiste acik gaza getiriyim seni yoksa yarinda lupletirsin:)))

Son düzenleme:
kızlar günaydın, gerçi kimde gelmemiş daha

kilom 55,4 hepi topu 200 gr gitmiş ama olsun napalım, demiştim zaten bu hafta menülerimden memnun değilim diye

akşam işyerinin iftar yemeği vardı, e çok kaçtı haliyle, böyle organizasyonlar da tam diyet katili yani...

az ezogelin çorba+ yarım porsiyon beyti sarma yedim, yanında salat+zero.

bu akşam böyle olmasa 54leri görürdüm sanırım:/ neyse artık hafta sonu koşarım ben bol bol, inşallah haftaya 54 ler..

ela tatile gidecekmişsiniz herhalde ne güzel, benim de vakit gelse de gitsem, ama önce 1-2 kilo daha vereyim

Ben ciddi ciddi tırlatcam az kaldı nickimin hakkını vercem yani

53.800

ya okadar az yiyorum ki eşim bile şaşırıyo sen bunla nasıl oruç tutuyosun diye..

misal:
dün iftarda 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen yedim 2 parça pideyle
okadar..
sonra 1 tabak karpuz yedim

sahurda:
5-6 parça(ceviz büyüklüğünde) kol böreği yedim 2 bardak komposto içtim..

birde plates yapıyorum

Sinirlerim bozuldu ya

iyi tatiller canım

bozma moralini doktora git belki kilo vermeni engelleyecek bi problemin vardır :26:
kızlar sabah 53 kilo çıktım
dün akşam iftara davetliydik
-1 kepçe keşkek çorbası
-patlıcan musakka
-limonata(hazır limonatayı suyla karıştırdım)
sonra geldi mi önümüze tatlılar.....hayde......saldırdım hemen tabi
sonra sahurda da 2 tane krep yiyince sonuç bu

ayy tesekkur ederim bende 60 kiloyla gitmek istemezdim ama bunada sukur...

turisko tirlatma balim) sen doktora gittin mi hic baktirdinmi troyitine insulin direnci felan olmasin... metobolizmani yavaslatan...???? bir diyettisyene felanmi gitsen??

kizlar bende sabah tartildim. 60.2 geldim.. gecen hafta 61.8 dim.. 1600 gitti.. ne sinir bozucu... iki hafta onceki kiloma geri dondum.. yerimde sayiyorum bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…