- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.281
benim 60.3 tu iftardan 60.2 geldi 100 grm sadece.. bende o kadar fark olmadi..
seni tembel kiz seni maymun istahlilik yok bak bayramda geliyo...:))
heee gidicem dersin gitmesinnn....tasiyon cok etkiliyorsa bir kac gun ara ver cok mu kotu oluyosunn??
evet bu hafta hatta yarin buldiriyim ben bi psikolog...
oooo super isin olmus tebrik ediyorumm...hayirlisi olsun.... sanirim herkez iftardan once tartilcak ben sabah tartiya cikinca karar vericem... bugun ilk gunumdu...
iftar öncesi mi tartılcaz şimdi ?
benim 60.3 tu iftardan 60.2 geldi 100 grm sadece.. bende o kadar fark olmadi..
seni tembel kiz seni maymun istahlilik yok bak bayramda geliyo...:))
heee gidicem dersin gitmesinnn....tasiyon cok etkiliyorsa bir kac gun ara ver cok mu kotu oluyosunn??
evet bu hafta hatta yarin buldiriyim ben bi psikolog...
oooo super isin olmus tebrik ediyorumm...hayirlisi olsun.... sanirim herkez iftardan once tartilcak ben sabah tartiya cikinca karar vericem... bugun ilk gunumdu...
ayy bugün baklava ve güllaç yediiim azıcık sınırı aştım ama sporu çok yapcaamm
Baş dönmesi oluyor canım ama bugün iyiydim şükür , en çok sıcaklar tetikliyor beni
Yarın buraya gelemeyebilirim eloş tüm gün dershanede olacağım kilo bildirimimii cumartesi yaparım nasipse
Sen nasıslın Eloşşş
iyiyim biraz uykusuzum ama idere ediyorum onun disinda gayet iyiyim... ani bir kararla yarin aksam ustu tatile cika bilirimesimle onu konusuyoruz... teyzem yazligina cagirdi bizi israrla:))) bakalim yarin olsun bir...nasip... degisiklik banada iyi gelecek...
iyiyim biraz uykusuzum ama idere ediyorum onun disinda gayet iyiyim... ani bir kararla yarin aksam ustu tatile cika bilirimesimle onu konusuyoruz... teyzem yazligina cagirdi bizi israrla:))) bakalim yarin olsun bir...nasip... degisiklik banada iyi gelecek...
benim başım fazla dönüyo bu seneeeeeeeAhhh dilvin , tansiyon sorunum var oruçtan galiba
Normalde böyle olmazdı ,ama sıcaklarda tetikliyor sanırım
hadi gullaci yedin .. baklava ne kizzseni yaramaz kiz seni yaramazlik diz boyu.. gitti totişe baklavalar
evet gitmek istiyorum ama duzen degistirmek zor oluyo bizim icin galiba gidecegizAhhhh tatil uykuuzluğuna da yorgunluğuna da iyi gelir bence git canım ne kaybedersin ki
ayyy insallah esracimm bu arda hala ayaktayizAyy elaa çok sevindim tatil sana süper gelecek bence, hem kızına da bir değişiklik olur belki huzursuzluğu geçer
Bugün yediklerim:
İftarda 1 ızgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra da 1 kase yoğurt, kavun, karpuz.
Şimdi ise sütlü kahve. Dün jillian level 3 yaptım. Bugün mola, yarın tekrar level1 yapacağım. Düzeni oturttum sanırım, bir gün yapıp bir gün yapmıyorum ve her yapışımda ayrı bir level yapıyorum.
ehh iste anca gullaci etitmissindir..ayy napym yaa ev arkadşm en sevdgm baklavadn almıışş dayanamdm ama az yedm:)sporda çook yaptmm hem jıllıan hem leslıe hemde arkdşla yuruyş yaptm 40dk :)
Ben ciddi ciddi tırlatcam az kaldı nickimin hakkını vercem yani
53.800
ya okadar az yiyorum ki eşim bile şaşırıyo sen bunla nasıl oruç tutuyosun diye..
misal:
dün iftarda 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen yedim 2 parça pideyle
okadar..
sonra 1 tabak karpuz yedim
sahurda:
5-6 parça(ceviz büyüklüğünde) kol böreği yedim 2 bardak komposto içtim..
birde plates yapıyorum
Sinirlerim bozuldu ya
ayy tesekkur ederimkızlar günaydın, gerçi kimde gelmemiş daha
kilom 55,4 hepi topu 200 gr gitmiş ama olsun napalım, demiştim zaten bu hafta menülerimden memnun değilim diye
akşam işyerinin iftar yemeği vardı, e çok kaçtı haliyle, böyle organizasyonlar da tam diyet katili yani...
az ezogelin çorba+ yarım porsiyon beyti sarma yedim, yanında salat+zero.
bu akşam böyle olmasa 54leri görürdüm sanırım:/ neyse artık hafta sonu koşarım ben bol bol, inşallah haftaya 54 ler..
ela tatile gidecekmişsiniz herhalde ne güzel, benim de vakit gelse de gitsem, ama önce 1-2 kilo daha vereyim
Ben ciddi ciddi tırlatcam az kaldı nickimin hakkını vercem yani
53.800
ya okadar az yiyorum ki eşim bile şaşırıyo sen bunla nasıl oruç tutuyosun diye..
misal:
dün iftarda 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen yedim 2 parça pideyle
okadar..
sonra 1 tabak karpuz yedim
sahurda:
5-6 parça(ceviz büyüklüğünde) kol böreği yedim 2 bardak komposto içtim..
birde plates yapıyorum
Sinirlerim bozuldu ya