- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.101
teşekkür ederimmmmerak edip baktım bende resimlerine maşallah ne tatlısın :)
kızlar ya gece lys sonuçları açıklandı da pekte parlak değilim açıkcası örgün eğitimde arkeoloji tutuyo bi tek uzaktan eğitimde tutan bölümler var
sizce uzaktan eğitim nasıl ne haklara sahip yardımcı olur musunuz bana ? açıköğretim değil yalnız uzaktan eğitim bu mezun olduktan sonra iş bulabilir miyim ?
tutan bölümler şunlar : işletme , iktisat , maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri ?
ilk günki sahurunuz nasıldı ballarrr
ilk günki sahurunuz nasıldı ballarrr
benim menüm
biraz peynir
5 sosis
bol çay
1 elma
sahurdan 3 saat önce 1 suböregi yemiştim
1 süt dilimi ve 1 pingui
ilk günün günahı olsun artık iftarda dikkat ederiz güzelim güzelimben reçel filan biraz kaçırdımsağlık olsun artık menün iyiymiş senin :)
banada herkes maliye felan okuma ya işletme yada çalışma ekonomisi oku diyomaliiye okuyan bi ablam var geçen konuşuyorduk şeydedi işletme iktisat kaplıyo benim alanımı.Daha geniş .istersen bi maliyeye bak
banada herkes maliye felan okuma ya işletme yada çalışma ekonomisi oku diyo
kızlar ya gece lys sonuçları açıklandı da pekte parlak değilim açıkcası örgün eğitimde arkeoloji tutuyo bi tek uzaktan eğitimde tutan bölümler var
sizce uzaktan eğitim nasıl ne haklara sahip yardımcı olur musunuz bana ? açıköğretim değil yalnız uzaktan eğitim bu mezun olduktan sonra iş bulabilir miyim ?
tutan bölümler şunlar : işletme , iktisat , maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri ?
uzaktn eğitmde okula gıdp sınvlra girysyn da derslre girebilymusn bilmyrum. çalşma ekonomsı daha mantklı bnce çünkü işltme iktıst maliye mezunu çokk. peki edebiyat faln düşnmyomusn uzaktn eğitm oda iyi
:) İşletmede güzel bende düşünebilirim hatta.-2015te girecegim sınava-
kız finduğum nerelerdesun haçan sennn uşağummçooooooooook çalış çoooooookçok zordu bu sene
kız finduğum nerelerdesun haçan sennn uşağumm
kiz bu kadar guzel dusmus bu hafta kilonun hakkini ver barimm.. bozma bak vallahi töverimm... bozusuruz ona gorebir boncuk bir kupa hakettinhayy masallahhh bu ne kis uctun mu
elacım kupamı ve boncuğumu çok beğendim..dedim ya o ödem...darısı başına..senin şu sıralardaki şişliğinin gitsin de hoopp 59 görüver emi...
ramazandan korkuyorum elacım umarım dietimi bozmadan giderimde kilo almam...
ayyy saol tesekkur ederim moral icinbugun 700 gitmisti sabah.. bakalim regl bitsin... ne olacak
Allah yardimcin olsun findik.. ben pek anlamiyorum.. uzaktan egitim avantajlarini felan pek yardimci olamicam.. ama hakinda hayirlisi olsun n tatlim iyi arastir sor ogren..kızlar ya gece lys sonuçları açıklandı da pekte parlak değilim açıkcası örgün eğitimde arkeoloji tutuyo bi tek uzaktan eğitimde tutan bölümler var
Merhaba kızlar. Yeni üye oldum. Benim de hedefim 50 kg. olmak. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. 👼
merhabalaaar benim de hedefim 50 olmak. boyum 1.58. bir haftadır sabahları düzenli olarak bi saat yürüyorum ve yarım saat bisiklet sürüyorum. belirli bi diyet listem yok ama kalori sayıyorum.birbirimize yardımcı olursak seviniriiim
hos geldiniz kislar
kiz bu kadar guzel dusmus bu hafta kilonun hakkini ver barimm.. bozma bak vallahi töverimm... bozusuruz ona gore
ayyy saol tesekkur ederim moral icinbugun 700 gitmisti sabah.. bakalim regl bitsin... ne olacak
Allah yardimcin olsun findik.. ben pek anlamiyorum.. uzaktan egitim avantajlarini felan pek yardimci olamicam.. ama hakinda hayirlisi olsun n tatlim iyi arastir sor ogren..
hos geldiniz kislar
sağol canım benim araştırıcam işte baklım