hedef 50 kilo olmak.. :)))

ilk iftar menüm

yarım kilo soguk su
300 ml gül serbeti (orta bir bardak)
3 hurma
2 kepçe mercimek corbası
1 kaşık etli pilav
1 tane serbeti az baklava
1 incir
5 üzüm

ben mi ben albümlerdeyim :KK1:
gir bak:KK1:
dersler baslayınca yoruluyorum tatlım
sen nasılsın:KK1:

bakayım canım :KK31: çalış canım okumaktan başka çare yok :KK31:

dur abla zaten ürküyorum :KK70: korkutma :)) inş istediğin yer olur :)

yok canım kork gerçekten çok zor çok çalışmalısın başla şimdiden ygs konularına 1 gününü dahi kaybetme artık ösym soruları yayınlamıyo ne haltlar yediğini bilemiyoruz o yüzden çok çalışmalısın :KK31:

bu sene 350 alan 50 binlerde oluyo artık sen düşün normalde 400 üstü 50 binler oluyodu bu sene 400 üstü alan öğrenci sayısı çok az eskiye kıyaslka ve bölüm puanalrıda çok yüksek :KK31:

yok canım kork gerçekten çok zor çok çalışmalısın başla şimdiden ygs konularına 1 gününü dahi kaybetme artık ösym soruları yayınlamıyo ne haltlar yediğini bilemiyoruz o yüzden çok çalışmalısın :KK31:

bu sene 350 alan 50 binlerde oluyo artık sen düşün normalde 400 üstü 50 binler oluyodu bu sene 400 üstü alan öğrenci sayısı çok az eskiye kıyaslka ve bölüm puanalrıda çok yüksek :KK31:
aynen öyle naparsak şimdi yanımıza kar :KK70:

iftarda : bır kepçe mercımek çorbası
bir hurma
yarm litre su
yarmında yarımı karnıyarık:)
iki kaşık pilav
bir ekler tatlıı
çokmu yemşmki:)

Eveeeet sporumu yaptım 30 dk jillian shred 1/2 :KK76::KK76:
7 dk tiffany rothe yan karın :KK76::KK76:

yediklerimide yazayım

bugün oruç tutmadım regl olduğum için ama oruçlu gibiydim 2 öğün yedim :KK31:

sabah standart kahvaltım
peynir
zeytin 6 tane
domates slaatalık biber
azıcık reçel ve krem peynir
sütlü yumurta

akşam 3 dolma biber ( 2 si öğlende annem yapmıştı sıcak o zaman yemiştim 2side küçüktü )
4 kaşık bulgurlu yemeği tavuklu
3 kaşık kıymalı taze fasulye

Öff :KK43: ygs basladım ama olu inş :)

diyette veya spora basladinmi ??
yaz bitmeden verirsin merak etme

Başlamaz miyim :)) 60 kilo gibiydim başladığımda zaten 2-3 hafta oluyor. 57.5 ta takılı kaldım birkaç gundur üzülüyorum. Her akşam en az 6 km. Yüksek tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Ama mesela bu aksam 4.5 km zor oldu. Iftarda çok su içtim galiba :/ şişkinlik olunca insan yürüyemiyor.

Başlamaz miyim :)) 60 kilo gibiydim başladığımda zaten 2-3 hafta oluyor. 57.5 ta takılı kaldım birkaç gundur üzülüyorum. Her akşam en az 6 km. Yüksek tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Ama mesela bu aksam 4.5 km zor oldu. Iftarda çok su içtim galiba :/ şişkinlik olunca insan yürüyemiyor.

ooo sen supermissin yaa:))) bende baslamadin daha diye dusundum... boyun kac??? evlimisin bekarmi?:KK9:
iftarda az icmeye calis asil yuruyusten sonra bol su ic kaybettigin suyu koyarsin....

bir boncuk bir kupa hakettin :nazar: hayy masallahhh bu ne kis uctun mu:KK9:

neee olduuuu findigimmmm :KK43:(( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum:KK9: ekmegi kestik:KK1: cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk:KK43:(

Anlatmistim ya canim bu son olay beni cok degistirdi cok katilastim.esimime olan inancim guvencim sanki bir daha olmayacakmis gibi...soguklukta var tabi..o biraz biraz ilgilenmeye calisiyo benle ama benim icim pek istemiyo cnm gülesim bile gelmiyo yaninda.noluyoo bana yaaaaa elosss..ben buraya ait degilmisim gibi.....sogudum burdaki herdeyden.....Allah sonumuzu hayir etsin artik....kizidami soktun diyete yaa ...benim oglumda zayiflasa az iyi olacak valla 7 yasinda 35 kilo bebeklikten istahi iyiydi.herkes cocuguna bisyler yedirmek icin elinde yiyecek pesinden kosar benim cocukta benim pesimden kosardi :)simdide masallah anne karnim ac anne meyve verirmisin anne biseyler yemek istiyorum.....göbüs cikti memisleri tombullasiyo :) biseyler yapmam lazim yoksa obez olur Allah korusun :KK43:

nasilsiniz kizlar
ben sabah 5:30 yattim kizim masallah var uyutmadi.. esimle sersem gibiyiz 11 e geliyodu kalktigimizda ...
regl devam kilom ayni gibi.. hala 1 kilodan fazlam var :KK22: sanirim 59 goremicem ben temmuzdan once:KK43:(((

X