- 25 Aralık 2013
- 249
- 14
- 34
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.121
çooooooooook çalış çoooooook çok zordu bu sene
dur abla zaten ürküyorum korkutma :)) inş istediğin yer olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooooooook çalış çoooooook çok zordu bu sene
ben mi ben albümlerdeyimburdayım yavru asıl sen nerdesin
ben mi ben albümlerdeyim
gir bak
dersler baslayınca yoruluyorum tatlım
sen nasılsın
dur abla zaten ürküyorum korkutma :)) inş istediğin yer olur :)
aynen öyle naparsak şimdi yanımıza karbakayım canım çalış canım okumaktan başka çare yok
yok canım kork gerçekten çok zor çok çalışmalısın başla şimdiden ygs konularına 1 gününü dahi kaybetme artık ösym soruları yayınlamıyo ne haltlar yediğini bilemiyoruz o yüzden çok çalışmalısın
bu sene 350 alan 50 binlerde oluyo artık sen düşün normalde 400 üstü 50 binler oluyodu bu sene 400 üstü alan öğrenci sayısı çok az eskiye kıyaslka ve bölüm puanalrıda çok yüksek
bende öyle düşünüyorum açıktanda bölüm okucam oda adalet yada işletme olabilir. edebiyat tutmuyo puanım
aynen öyle naparsak şimdi yanımıza kar
adalet daha mantıklı bnce hem ıkı yıl hem dgs ile hukuğa geçme imkanı var
çok sıcakkkkkkkaynen aynen
Evet bakalım işte hayırlısı neyse o olsun vallahi bu devirde okumadan hiç birşey olmuyo
bakayım canım çalış canım okumaktan başka çare yok
yok canım kork gerçekten çok zor çok çalışmalısın başla şimdiden ygs konularına 1 gününü dahi kaybetme artık ösym soruları yayınlamıyo ne haltlar yediğini bilemiyoruz o yüzden çok çalışmalısın
bu sene 350 alan 50 binlerde oluyo artık sen düşün normalde 400 üstü 50 binler oluyodu bu sene 400 üstü alan öğrenci sayısı çok az eskiye kıyaslka ve bölüm puanalrıda çok yüksek
Hoşbulduk elaprenses:))
57.5 kiloyum. Umarım en azından 4.5 kilo yaz bitmeden veririm.
Saçımın bi kısmını sarıya boyadım nasıl olcak acabaaa
diyette veya spora basladinmi ??
yaz bitmeden verirsin merak etme
Başlamaz miyim :)) 60 kilo gibiydim başladığımda zaten 2-3 hafta oluyor. 57.5 ta takılı kaldım birkaç gundur üzülüyorum. Her akşam en az 6 km. Yüksek tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Ama mesela bu aksam 4.5 km zor oldu. Iftarda çok su içtim galiba :/ şişkinlik olunca insan yürüyemiyor.
bir boncuk bir kupa hakettin hayy masallahhh bu ne kis uctun mu
neee olduuuu findigimmmm (( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum ekmegi kestik cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk(
Anlatmistim ya canim bu son olay beni cok degistirdi cok katilastim.esimime olan inancim guvencim sanki bir daha olmayacakmis gibi...soguklukta var tabi..o biraz biraz ilgilenmeye calisiyo benle ama benim icim pek istemiyo cnm gülesim bile gelmiyo yaninda.noluyoo bana yaaaaa elosss..ben buraya ait degilmisim gibi.....sogudum burdaki herdeyden.....Allah sonumuzu hayir etsin artik....kizidami soktun diyete yaa ...benim oglumda zayiflasa az iyi olacak valla 7 yasinda 35 kilo bebeklikten istahi iyiydi.herkes cocuguna bisyler yedirmek icin elinde yiyecek pesinden kosar benim cocukta benim pesimden kosardi :)simdide masallah anne karnim ac anne meyve verirmisin anne biseyler yemek istiyorum.....göbüs cikti memisleri tombullasiyo :) biseyler yapmam lazim yoksa obez olur Allah korusun