hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar
ben sabah 5:30 yattim kizim masallah var uyutmadi.. esimle sersem gibiyiz 11 e geliyodu kalktigimizda ...
regl devam kilom ayni gibi.. hala 1 kilodan fazlam var sanirim 59 goremicem ben temmuzdan once(((

Ben hala yataktayim :) az once sirf tartilmak icin kalktim geri yattim 66.5 geldi dünde boyle geldiydi.insallah Ramazanda 2,3 kilo veririz

kızlar ben hemen kiloyu geri aldım Ne oldu şimdi Dün kaçırdım ama hemen kat kat neden kilo alıyım bugün toparlanıyorum söz

ay oruçlu değilim ama sabahtan beri bişey yemedim su içiyorum sadece çok acıktım
oruç tutanlaraa allah sabır versin ben naısl tutucam ya 18 saat geçmek bilmiyo

ay oruçlu değilim ama sabahtan beri bişey yemedim su içiyorum sadece çok acıktım
oruç tutanlaraa allah sabır versin ben naısl tutucam ya 18 saat geçmek bilmiyo

aynen canım ya tek sıkıntı zamanın geçmemesi...
kızlar dün günüm pek dolu geçti :) dün sabah kalktığımda 52.8dim iftara bi kaç dk kala 52.0 dim iftardan önce 300 kere ip atladım sonracımaa iftarda 1 kase çorba bol salata 3 tenecikte yaprak sarma yedim yarım saat sonra yürüyüşe çıktım 45 dk , 4800 adım sahurda yine aynı şeyler 0 ekmek. bugün sabah kalktığımda 52.6ydım sanırım 200 gr gitti :26: ay çok fazla konuştum siz neler yapıyosunuz

200 gitmis masallah sana...ip atlaman cok iyi... hergun biraz artir
kızlarr 55.2 ydim dün bakalım bugün kaç kg cıkıcam az yemeye baladım

masallah dilvinime... cumaya 54 gecmesen... cok fena yapatim bilmis olll

Selam kızlar :) İftarda yediklerim:

1 kepçe mercimek çorbası, 3 küçük hurma, etli patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt.

İftardan 1 saat sonra da 1 kase diyet sütlaç yedim (1 bardak süt, 1 çay kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı pirinç içeriyor), 2 lokum yedim ve yarım şeftali.

Çok mu olmuş sizce :26: sanırım sahur yapmadığım için yedim biraz rahat olarak...

Hesapladım toplam 800 kalori filan yapıyor... sütlaç da diyetti, her şey iyiydi ama lokumu yemeseydim keşke.

Son düzenleme:
Okuyorum. Üniversitedeyim, hazırlık okudum bölüme geçeceğim bi dahaki dönem kısmetse. Çok sağol abla :))) @elaprensess

Son düzenleme:

gayet guzel menun esracam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…