- 16 Ağustos 2013
- 144
- 74
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.141
nasilsiniz kizlar
ben sabah 5:30 yattim kizim masallah var uyutmadi.. esimle sersem gibiyiz 11 e geliyodu kalktigimizda ...
regl devam kilom ayni gibi.. hala 1 kilodan fazlam varsanirim 59 goremicem ben temmuzdan once (((
bir boncuk bir kupa hakettinhayy masallahhh bu ne kis uctun mu
Anlatmistim ya canim bu son olay beni cok degistirdi cok katilastim.esimime olan inancim guvencim sanki bir daha olmayacakmis gibi...soguklukta var tabi..o biraz biraz ilgilenmeye calisiyo benle ama benim icim pek istemiyo cnm gülesim bile gelmiyo yaninda.noluyoo bana yaaaaa elosss..ben buraya ait degilmisim gibi.....sogudum burdaki herdeyden.....Allah sonumuzu hayir etsin artik....kizidami soktun diyete yaa ...benim oglumda zayiflasa az iyi olacak valla 7 yasinda 35 kilo bebeklikten istahi iyiydi.herkes cocuguna bisyler yedirmek icin elinde yiyecek pesinden kosar benim cocukta benim pesimden kosardi :)simdide masallah anne karnim ac anne meyve verirmisin anne biseyler yemek istiyorum.....göbüs cikti memisleri tombullasiyo :) biseyler yapmam lazim yoksa obez olur Allah korusun
esinli karsina al bir guzel konus hissetiklerini anlat.. dusuncelerini anlat... umutlarini anlat... bunlari anlatirken getcekten hissetir ona duygularini... seni cok iyi anlamali yuzeysel ayak ustu konusma... kararli oldugunu anlamali mylife...
esinli karsina al bir guzel konus hissetiklerini anlat.. dusuncelerini anlat... umutlarini anlat... bunlari anlatirken getcekten hissetir ona duygularini... seni cok iyi anlamali yuzeysel ayak ustu konusma... kararli oldugunu anlamali mylife...
Konusasim gelmiyo ki ela.onca yil ugrastim 10 yil fedakarlik ettim zor gunler gecirdim kendi adima,yeri geldi karsima alip konustum yeri geldi tepkimi gosterdim ama artik bende verecek bisey kalmadi ela..bitti tukendi.simdi kendi hayatim on planda belkide o yuzden konusmak istemiyorum yani kararliyim ya...off az önce aramis orucum ya canin bisey istiyomu gelirken getireyim diyekiyamiyomuyum yoksa baska bi duygumu bilmiyorum bi garibim duygularim karmakarisik cok yoruldumm
hangi yarisini kiz
ooo sen supermissin yaa:))) bende baslamadin daha diye dusundum... boyun kac??? evlimisin bekarmi?
iftarda az icmeye calis asil yuruyusten sonra bol su ic kaybettigin suyu koyarsin....
Öffygs basladım ama olu inş :)
çok sıcakkkkkkk
ay oruçlu değilim ama sabahtan beri bişey yemedim su içiyorum sadece çok acıktım
oruç tutanlaraa allah sabır versin ben naısl tutucam ya18 saat geçmek bilmiyo
kızlarr 55.2 ydim dün bakalım bugün kaç kg cıkıcam az yemeye baladımçalışırsan olur canım
evet yaa berbat
sen cok sıkılmissinKonusasim gelmiyo ki ela.onca yil ugrastim 10 yil fedakarlik ettim zor gunler gecirdim kendi adima,yeri geldi karsima alip konustum yeri geldi tepkimi gosterdim ama artik bende verecek bisey kalmadi ela..bitti tukendi.simdi kendi hayatim on planda belkide o yuzden konusmak istemiyorum yani kararliyim ya...off az önce aramis orucum ya canin bisey istiyomu gelirken getireyim diyekiyamiyomuyum yoksa baska bi duygumu bilmiyorum bi garibim duygularim karmakarisik cok yoruldumm ((((ama gelip gecici bu duygular yalniz kendin icin bir sey yapmadigin surece(is okul vs...) ayni kisir donguye hep girersin...biraz sakin dusunmeye calis... esine anlata bildigin kadar durumunu izat eymeye calis... bu aradada kendin icin yapman gerekenlere asil... (is ile ilgili) kendin mutlu olursan onuda mutlu edersin.. insallah seni anlar ve destek olur... ozeldende yaza bilirsin tatlim...
yap bakalimperçemin az olan kısmıçok kötü olmadı ama mavi yapıyım diyorum
1.62 boyum. Bekarım, sevgilim var. :)
:)))))) okuyormusun calisiyomusun..
Allah sevdigine ve sana mutluluk versin canim benim
ay oruçlu değilim ama sabahtan beri bişey yemedim su içiyorum sadece çok acıktım
oruç tutanlaraa allah sabır versin ben naısl tutucam ya18 saat geçmek bilmiyo
200 gitmis masallah sana...ip atlaman cok iyi... hergun biraz artiraynen canım ya tek sıkıntı zamanın geçmemesi...
kızlar dün günüm pek dolu geçti :) dün sabah kalktığımda 52.8dim iftara bi kaç dk kala 52.0 dimiftardan önce 300 kere ip atladım sonracımaa iftarda 1 kase çorba bol salata 3 tenecikte yaprak sarma yedim yarım saat sonra yürüyüşe çıktım 45 dk , 4800 adım sahurda yine aynı şeyler 0 ekmek. bugün sabah kalktığımda 52.6ydım sanırım 200 gr gitti :26: ay çok fazla konuştum siz neler yapıyosunuz
kızlarr 55.2 ydim dün bakalım bugün kaç kg cıkıcam az yemeye baladım
Selam kızlar :) İftarda yediklerim:
1 kepçe mercimek çorbası, 3 küçük hurma, etli patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt.
İftardan 1 saat sonra da 1 kase diyet sütlaç yedim (1 bardak süt, 1 çay kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı pirinç içeriyor), 2 lokum yedim ve yarım şeftali.
Çok mu olmuş sizce :26: sanırım sahur yapmadığım için yedim biraz rahat olarak...
Hesapladım toplam 800 kalori filan yapıyor... sütlaç da diyetti, her şey iyiydi ama lokumu yemeseydim keşke.
Okuyorum. Üniversitedeyim, hazırlık okudum bölüme geçeceğim bi dahaki dönem kısmetse. Çok sağol abla :))) @elaprensess
Allah kabul etsinnn
ayyy neguzellllhangi bolum okuyorsunn...