- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.081
valla bu ne tempo kiz:))) cok iyi cok iyi... Allah emeginin karsiligini verir insallahh aminnnnn....
cok memnun kalıcaksın benim gözlerim cabuk akar far eyeliner baz sürüp bu eyelineri sürünce hiç akmıyo bana mısın demiyo zor cıkıyoacik ara yani cok farkla gecersin demek... ben nete koymuyom foto benim facemde yok... ama whatsapp tan atarim sana...
dilviş kiz cok saol yarin hemen bakiyorummmm:118:
valla betulcum listeye baktim 65 missin simdi 59 lardasin ben senden daha once basladim ben hala 61.8 ...benim iyice yavasladi ya.. neyse bunada sukur...
cok memnun kalıcaksın benim gözlerim cabuk akar far eyeliner baz sürüp bu eyelineri sürünce hiç akmıyo bana mısın demiyo zor cıkıyo
rica ederimmm
far ve eyeliner demek istedimfar eyeliner dedigin ne??? acik aydinlat appani
İyi de Eloş sen kaçlardan bu kilolara düşmüşsün , bence arada duraklama olması normal değil mi? :26:
Bir de ben çok yürüyorum dersane ev arası haftada en az 2 gün ondan diyorum bu kadar da olması yoksa sadece sporla desteklediğim zaman daha da yavaştı benim ki hatırlıyorumda
far ve eyeliner demek istedim
toprak tonlarında far sürüldüğü zaman yada özel günlerde dumanlı makyaj yaptıgım zaman 1 saate kalmaz akar bende ama baz ve bu eyelinerle kusursuz ve saatlerce aynı makyaj kalıyo
whatsapptan resmini atıyım istersensu regl bitsin bende egzesize baslicam... tavsanim benimmm
toprak tonlari farinin markasinida alimm
su regl bitsin bende egzesize baslicam... tavsanim benimmm
toprak tonlari farinin markasinida alimm
hepsi yeni tatlım 2 aylık bile degil
kilonu dun kunu girdim ama bugun kac canim
boyun kac zaman listeye eklicem seni
kesinlikle burcucum cabaladiktan sonra bu hafta bole diye hep boyle gidecek degil ya.. yeterki azmimizi koruyalim.. pesss etmemeliyizz toparlanin kizlarrr :118:
bu hafta cok sey katettin esracim artik kacamakta yapmadin.. bu hafta yatirim haftan senin.. daha bir ayin var... yeni basliyoruzzzz :)))
evet ramazan da yapilmaz... regli oldugun bir hafta dene istersen... sonuc alicaksin platesle birlikte sakin pes etmeee..
en yukarda
anasayfa - forum takip - bloglar - albümler yazıyo albümlere tıkla benden biraz adlı albüm cancagızım :93:
boyum 165 canım
günaydın kızlaarramazan diyetimiz başlamış bulunmaktadır hemen sahurda yediklerimi yazayım:
-1 kepçe şehriye çorbası
-1 haşlanmış yumurta
-salatalık domates zeytin peynir
-3 dilim karpuz
-3 bardak su
0 ekmek
bu hafta o kadar yememe rağmen yine 52.8 çıktım bir mutlu oldum ki anlatamam kızlaar
sizler neler yapıyosunuz ?
selam kizlar
gecen hafta:60.1
bu hafta:61.8
masallah bana ne guzel şişmişim
1 kilo 700 fark... moralim bozuk aslinda ama çaktirmiyorumm
findikim zayiflamanin %70 diyet %30 spor unutma bunu... tam olarak yuzde bu olmaya bilirama diyet kismi daha agir basiyo onu kesin biliyorum
yani incelmek icin diyette yapmalisin..
Tatlım harikasın seninle gurur duyuyorum
bir boncuk bir kupa hakettinhayy masallahhh bu ne kis uctun mu
neee olduuuu findigimmmm(( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum ekmegi kestik cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk(
elacım kupamı ve boncuğumu çok beğendim..dedim ya o ödem...darısı başına..senin şu sıralardaki şişliğinin gitsin de hoopp 59 görüver emi...
ramazandan korkuyorum elacım umarım dietimi bozmadan giderimde kilo almam...