-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.061
ben yapmayı severim yemeyi sevmem
yesem bile alerjim var direk hastanelik oluyorum
BKNZ: bugün hastanelik olmam gibi
yumurta alerjim var babamda varmış gençken gecmiş doktorumuza gittik gecmez dedi tedavin yok ömür boyu ilaç ve igne kullanıcan dedi
yeme tabi fıstık gibi olmak varken tatlıların yiceklerin esiri olamayızzzzzhadi yaa geçmş olsun. oda kötü bsey yaa canın istesede yiyemzsn. bnde bu ramazan tutcm kendmıı yemiceemm
yeme tabi fıstık gibi olmak varken tatlıların yiceklerin esiri olamayızzzzz
albüme resimimi yükledim gel tontiş görsün gözlerinooo bu söz çok hoşuma gittiii:) kesnlkle katlyorm sanaaa. bana tombiş diyen sevglimn karşısna 50 kılo olrk çıkcaaamm
albüme resimimi yükledim gel tontiş görsün gözlerin
bugün herkes bana zayıflamışssın göbek kalmamış dedi nasıl sevindimmm
en yukardaayy bnen yeni üyeyimdee nasl bakılyoo nerdee
en yukarda
anasayfa - forum takip - bloglar - albümler yazıyo albümlere tıkla benden biraz adlı albüm cancagızım :93:
en yukarda
anasayfa - forum takip - bloglar - albümler yazıyo albümlere tıkla benden biraz adlı albüm cancagızım :93:
evet pek bi çirkinimpek çikinsin sen:98: :)))))))))))) tuhhhhhh nazar değmesin kız o gözler :116:ne öle
hepsi yeni tatlım 2 aylık bile degilbunlr son halınmı hpsi yoksa karşkmıı
evet pek bi çirkinim
gören gözler güzel bal hatun eminim kalbin gibi sende öyle güzelsindir benden daha güzelsindir sennnn
ve daha cıtır :93:
açık ara ne ablamyokk kiss senin gozlerin acik arasollar beni gercekten masallah sanaaa
valla abla akmayan mat diyosan kesinlikle maybelline derim watsonstan almıştım harikaaaa akşama kadar gözümün içinde bile kalıyo azıcık cok azıcık akıyo normal oda gözlerimin alerjisine ragmendilvis tam yaziyodum laptop un sarji bitti teldeyim simdi..eyelinerin markasi ne ?? valla ben almayi dusunuyodum bugun... aman neyse dedim.. benim var ama cok ince suremiyorum senin ki normal kalem mi eyeliner kalem mi?
açık ara ne ablam
ben bal rengi olsun isterdim ben bi ara lens kullanıyodum
tesekkurler ama seni merak ettim simdi demekki daha güzelsin
işte bu abla
Resim blogdan alıntıdırEki Görüntüle 1171085
:))))) ders ne alemde neler yaptin bakalim bugunnn:112:
tr lelli sok biseylermi yapsan acaba..
moral sifir betulcuk ama yinede tam gaz diyetteyim bugun regl 2. gunu siskinlige veriyorum 2 gun sonra anlarim herhalde.. keske bende 500 500 versem istikai bi sekilde
yazdim bile acikta patakladim seni
aminnn canim nasilsin?
uzulmeee simdi uzulme zamani degil ... bunun dugunude var koy vetmek yok.....!!!
Matematik etüt aldım canım sonra deneme çözdüm daha sonra mantık dersine girdim
Yoğun canım ya ALLAH büyük bakalım çabalıyoruz
Olsun elacım yavaş veriyor olabilirz , fakat kalıcı bence bu kilolar verince kolay kolay almayacağız yani inşaALLAH...(amin...)