hedef 50 kilo olmak.. :)))

valla bu ne tempo kiz:))) cok iyi cok iyi... Allah emeginin karsiligini verir insallahh aminnnnn....

Amin ALLAH razı olsun canım , matematik hocamın peşinden ayrılmıyorum bana her hafta bir lakap takıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:

Geçtiğiiz hafta kendisi için ben çirkin ördeğim sende yavrumsun nereye gitsem peşimdesin diyor ne derseniz deyin matematiği anlamaya çalışıyorum dedim :nazar:
Gülüyor ısrarcı olman çok sevindiyor beni diyor :21:

Bu günde tavşan beni takip et diyor :KK9:

Çok espirili biri bu gibi söylemler beni daha da heveslendiriyor, ALLAH büyük... :KK16::KK16::KK16:

inşaALLAH Elacım...(amin....) :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
acik ara yani cok farkla gecersin demek... ben nete koymuyom foto benim facemde yok... ama whatsapp tan atarim sana...
:KK16: dilviş kiz cok saol yarin hemen bakiyorummmm:118:
cok memnun kalıcaksın benim gözlerim cabuk akar far eyeliner baz sürüp bu eyelineri sürünce hiç akmıyo bana mısın demiyo zor cıkıyo :KK9:
rica ederimmm :KK16:

valla betulcum listeye baktim 65 missin simdi 59 lardasin ben senden daha once basladim ben hala 61.8 ...benim iyice yavasladi ya.. neyse bunada sukur...

İyi de Eloş sen kaçlardan bu kilolara düşmüşsün , bence arada duraklama olması normal değil mi? :26:

Bir de ben çok yürüyorum dersane ev arası haftada en az 2 gün ondan diyorum bu kadar da olması yoksa sadece sporla desteklediğim zaman daha da yavaştı benim ki hatırlıyorumda :KK31:

İyi de Eloş sen kaçlardan bu kilolara düşmüşsün , bence arada duraklama olması normal değil mi? :26:

Bir de ben çok yürüyorum dersane ev arası haftada en az 2 gün ondan diyorum bu kadar da olması yoksa sadece sporla desteklediğim zaman daha da yavaştı benim ki hatırlıyorumda :KK31:

su regl bitsin bende egzesize baslicam... tavsanim benimmm:KK9:
far ve eyeliner demek istedim :KK1:
toprak tonlarında far sürüldüğü zaman yada özel günlerde dumanlı makyaj yaptıgım zaman 1 saate kalmaz akar bende ama baz ve bu eyelinerle kusursuz ve saatlerce aynı makyaj kalıyo :KK12::KK12::KK12:

toprak tonlari farinin markasinida alimm:KK9:

kilonu dun kunu girdim ama bugun kac canim

boyun kac zaman listeye eklicem seni

kesinlikle burcucum cabaladiktan sonra bu hafta bole diye hep boyle gidecek degil ya.. yeterki azmimizi koruyalim.. pesss etmemeliyizz toparlanin kizlarrr :118:

bu hafta cok sey katettin esracim artik kacamakta yapmadin.. bu hafta yatirim haftan senin.. daha bir ayin var... yeni basliyoruzzzz :)))

evet ramazan da yapilmaz... regli oldugun bir hafta dene istersen... sonuc alicaksin platesle birlikte sakin pes etmeee..

boyum 165 canım

günaydın kızlaar :KK3: ramazan diyetimiz başlamış bulunmaktadır hemen sahurda yediklerimi yazayım:
-1 kepçe şehriye çorbası
-1 haşlanmış yumurta
-salatalık domates zeytin peynir
-3 dilim karpuz
-3 bardak su
0 ekmek :KK76:
bu hafta o kadar yememe rağmen yine 52.8 çıktım bir mutlu oldum ki anlatamam kızlaar :KK8:
sizler neler yapıyosunuz ?:KK31:

günaydın kızlaar :KK3: ramazan diyetimiz başlamış bulunmaktadır hemen sahurda yediklerimi yazayım:
-1 kepçe şehriye çorbası
-1 haşlanmış yumurta
-salatalık domates zeytin peynir
-3 dilim karpuz
-3 bardak su
0 ekmek :KK76:
bu hafta o kadar yememe rağmen yine 52.8 çıktım bir mutlu oldum ki anlatamam kızlaar :KK8:
sizler neler yapıyosunuz ?:KK31:

vay süpersnn hiç ekmek yememişin:)günaydnn

findikim zayiflamanin %70 diyet %30 spor unutma bunu... tam olarak yuzde bu olmaya bilir :KK9: ama diyet kismi daha agir basiyo onu kesin biliyorum
yani incelmek icin diyette yapmalisin..

tabiki diyetimi bırakmam dün spor yaptım ya bugün tartıldım tuvaletimi felan yapmamıştım üstümdede kıyafetler kilom 67 çıktı :KK76:

günaydıınn:) iki dilim kepekli ekmek
3 yeşl zeytın. bı ara dıyetsyene gittigmde o yesil zeytn önermştı ozmandan beri hep yıyorum
kırmızı bıber ve maydanoz. bunuda dıyetsyen önerisyle yemeye başlamıştm:)
bir çay kaşgı kadar reçel
bir ince dilim salam ve peynir

Tatlım harikasın seninle gurur duyuyorum :KK9:

sağol canım benim ödemimi atmışımdır sanırım. Umarım ramazandada kontrolü kaybetmeden devam edebilirim. Kaçamak olarak fazla bişey yapmadım sayılır yani 3 erik değilde 5 yemişimdir, onun haricinde sıradışı bir şey olmadı. Ama oruç tutarken nasıl yapabileceğim bilmiyorum. her yıl ramaznada 3-4 alan biriyim ve bu yıl asla bunu istemiyorum....

bir boncuk bir kupa hakettin :nazar: hayy masallahhh bu ne kis uctun mu:KK9:

neee olduuuu findigimmmm :KK43:(( ben iyiyim kizi acik yurutmeye cikaricaz acikta ona diyet uyguluyorum:KK9: ekmegi kestik:KK1: cok tombul bidildagim:)))
senin neden kafan karisikkk:KK43:(

elacım kupamı ve boncuğumu çok beğendim..dedim ya o ödem...darısı başına..senin şu sıralardaki şişliğinin gitsin de hoopp 59 görüver emi...

ramazandan korkuyorum elacım umarım dietimi bozmadan giderimde kilo almam...

X