hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ohhh gezdin mi sen ELOŞUMMM

Ne güzel ya
acik gezdim burda abantta girmeden o yol boyunca ormanin icinde bir suru yerler var kahvalti yapa bileceginiz yemek ve kahve ice bileceginiz yerler... bungalo evler apatlar.. cok guzell... bizde bole bahceli guzel biyere gidiyoruz ordekler tavuskuslari tavsanlar olan bir yer var ormanin icinde gell senide gezdireyimmm :)))
Atarım tabi, benim fit ve güzel fransız kızlarından ne farkım var (boy farkı ama ona yapacak bir şey yok )

att tabi esracimmm bu fizikte bende olsan atarimmm masalla sana fransiz gacilarin hic biri eline su dokemez .. aman bos ver boyu...

kizlar kizim hala uyumadi uyumustu bi saat sonra uyandi asiri yorgunum (
veeee regl oldum az oncede kilo artisimimin nedeni belli olduuuu)) valla sevindim bosuna degilmis.. ohh rahatladim... haftaya olurum diye bekliyodum..

dünde yapamadım sporumu bu hafta bana bişeyler oluyo dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyo ciddi anlamda bir ağrı evin içinde yürüyemiyorum belimi oynatamıyorum

Kas gevşetici içip öğlende kardeşimi doktora götürcem inşallah işe yararda bugün spor yaparım çok kötü bir ağrı vücudumdaki ya

kızlar ya ben öyle pollynacılık oynuyorum ama mutsuzum işte.hep kendimle uğraşmaktan, hep kontrollü yaşamaktan,yasaklara hayır demekten ve bunlara rağmen istediğim sonuçları alamamaktan çok fena sıkıldım.şeytan diyor sal gitsin ama yapmıyorum ve sırf bu düşüncelerden kurtulmak için diyetisyene gittim ya sonuçları sizede bahsedeyim

ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı normalin altındaymış. boyuma göre 12 ve üstünde olmalıyışmı ama benim 11 e yakın bişey.min. olmak gerekn kilo 53 müş ben 50 istiyorum dediğimde adetlerin bozulur, yumurtlamam azalabilir dedi.ee zaten bozuk ki.doktor en son bir hormon hapı vermişti adetlerimin düzelmesi için onu bile kilo alacağım diye kullanmıyorum dedim. kullanmamı istedi.kendide bu sorunu yaşıyormuş hatta o yüzden 49 dan 55 çıkmış ama hala düzelmemiş.bana seni zayıflatamam ama düzenli beslenme sağlayarak atak oluşumunu önleyebiliriz dedi,bir liste verdi hem normal zamnlar için hem ramazan için. ama inanın kızlar ben o liste ile ramazanı nasıl geçiririm bilmiyorum ama yapabilirsem zaten kesin kilo veririm çünkü gözümü doyurmadı ki midemi doyursun. neyse bakalım yapacağım.

işin tek güzel tarafı ben buraya ilk girdiğimden diyetisyeni yeni bırakmıştım ve yağ oranım 14 kilodan fazlaydı.burada kendi kendime diyet yaptığım zamnlarda 11nin altına inmöiş demekki hep yağdan vermişim:)))

bana sen kendini şişman görüyorsun ama değilsin, tartıyı at bikenara vb...nasihatlar verdi(((ama verdiği listeyi allah yardım ederse hiç kaçırmadan yaparsam kesin 50leri görürüm:)))

yaşadığım ataklar içinse sevgili esracım kan şekerin düştüğü içindir, sık sık ama az yersen olmaz onlar, kendini aç bırakma ve çok az kalori alma dedi.kan tahlili falan istedi.yaptırdım.yarın akşma tahlil yaptırdığım dahiliye doktoruna göstereceğim. şekerle ilgili değerlerim ve kanszlık düşük çıkmış ama tam anlamıyorum işte, bakalım doktor ne diyecek.

Boyunuz kaç diye sorabilir miyim acaba? Ben de 50 kg olmak istiyorum ama vücut yağ oranımı bilmiyorum. Saglikli besleniyorum ama normalin altında olmak da istemem. O yuzden sordum.

Dilek canım benim diyetisyenine bu durumdan bahsetmene çok sevindim... Yağ oranının azalmasına da sevindim, ben de ölçtürmek istiyorum ama diyetisyene normalde gitmediğim için sadece yağ oranı ölçtürmek için vizit parası vermek istemiyorum... Okuduğum hastanede de o aletten yok. Ama çok merak ediyorum yağ oranımı gerçekten :26: Marketlerde filan güya para atılan bir alet var ölçüyor ama onun doğru ölçtüğünü sanmıyorum.

Canım ataklar konusunda... Ben bir arkadaşıma söz verdiğim için bir haftadır hiç atak yapmadım hatta kaçamak bile yapmadım. Ama tabi ki bu geçici bir çözüm... Camamberciğim de bana yardım ediyor bu konuda sağolsun. Onun da ataklarının olduğu bir dönem olmuş. Bir süre gittikçe artmış. Sonra aşmış o. Darısı bizim başımıza

Son düzenleme:

Ahhh ahhh okuması bile içimi ferahlattı

Çok sağol eloşum geliyorum

kizlar nasilsiniz detoksum bitti ilk gunde verdigim 600 u de.. sabah almis olarak uyandim gece regl oldum gulsem mi aglasami bilemiyorum suan+ 1400 um

kizlar nasilsiniz detoksum bitti ilk gunde verdigim 600 u de.. sabah almis olarak uyandim gece regl oldum gulsem mi aglasami bilemiyorum suan+ 1400 um

Gül gül, çünkü kilo artışının sebebi belli oldu :)) Bütün evren sen 5li rakamları göreme diye uğraşıyor yalnız ya, tam bu kadar yaklaşmışken regl denk gelmeseydi keşke

Boyunuz kaç diye sorabilir miyim acaba? Ben de 50 kg olmak istiyorum ama vücut yağ oranımı bilmiyorum. Saglikli besleniyorum ama normalin altında olmak da istemem. O yuzden sordum.

boyum 164.benim min.53 olmam gerekiyormuş. vücut yağı belli bir değerin altında olunca kimisinin adet düzenini yumurta rezervinin azalmasına kdara bozabiliyormuş.

esracım bahsettim sayılırmı bilmem sadece bazen arada bir ataklarım oluyor biraz kaçırıyorum dedim.alalen haftada bir oluyor dibini görene kadar yiyorum diyemedim tabi, utandım valla( hangi şehirdesin? ben geçen gün şişli trump towers'da 3. diyet şenliği vardı.sende bilirsin mutlaka.doygun ekmek veya doğadan sponsorluğunda her yıl oluyor geçen yıl gidememiştim nişantaşındaydı. işte orada yaptırmıştım. genç diyetisyenlik okuyan kızlar sana yapıyorlar, orda benim yağım 10.5 kilo çıkınca kızlar yağın normalin altında diyince aman diyip inanmamıştım.1 hafta sonra diyetisyen de tam hatırlamıyorum ama 10.8 öyle birşeydi. demekki doğru gibi.diyeceğim o ki seni tanısaydım oraya davet ederdim:))))tabi istanbuldaysan:)

ama naçizane fikrim resimlerden gördüğüm kadarıyla oldukça zayıfsın.yani seninde yağ oranın normalin altında olabilir.ve kilonda tabi.

diyetisyene bak göbüşüm çıkıyor, basenlerimi beğenmiyorum, hiç gitmiyor dedikçe oda senin algın bozuk, abarttığın gibi değil, tartyı at bi kenara vs. nasihat çekti..ilginç bir diyetisyen dimi, resmen seni zayıflatma istemiyorum diyor ya:)))ki benim üst bacaklarım senin 2 katın vardır.

boyum 164.benim min.53 olmam gerekiyormuş. vücut yağı belli bir değerin altında olunca kimisinin adet düzenini yumurta rezervinin azalmasına kdara bozabiliyormuş.

Benim de 163. Acikcasi ben de korktum yazdiklarinizi okuyunca. Sadece diyetisyenlerde mi olcturulebiliyor yag orani? En yakin zamanda olcturmek istiyorum.

Benim de 163. Acikcasi ben de korktum yazdiklarinizi okuyunca. Sadece diyetisyenlerde mi olcturulebiliyor yag orani? En yakin zamanda olcturmek istiyorum.

hayır canım, az önceki yazımdada bahsettim bazen böyle etkinlikler falanda yapıyorlar onlardad var.onun haricinde nerelerde var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…