- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.901
shred geçen sene yapmıştım canım biliyorum ama 3.levele gelememiştim ramazan dolayısıyla artık iftardan sonra durmak yok
bu akşam başlıcaktım ama halsizim yayarın başlarım shreda sabah yaparım
Ben de ramazanda nasıl yapacağım, iftardan önce mi sonra mı yapacağım, shred mi yapacağım yürüyüş mü... Çok kararsızım sporu bırakamam ama ne zaman ve ne yapacağım bilmiyorum
Geçen verdiğim muzlu kek tarifini fırında yapınca çok daha güzel pişti kızlar. Bu kez şekerli vanilin de koymadım, muzun şekeriyle gayet güzel oldu. Sıfır şeker, sıfır un, dilimi 90 kalori olan bir kek :)) fotografını da ekliyorum belki yapmak isteyenler olur.
Eki Görüntüle 1167967
ellerine sağlık canım süper görünüyo kesin denerim ben bunuuu
Tatlım yapacağın zaman fırında ince bir tabaka halinde pişmesine dikkat et yoksa arası çiğ kalır içinde yumurta var ne de olsa. 1 yumurta+yarım tatlı kaşığı kakao+1 ezilmiş muz çırpılınca iki dilim kek çıkıyor (ince tabakaları eşit şekilde kesip üstüste koyunca). Kaç kişilik yapacaksan ona göre ölçüyü artırırsın.
Geçen verdiğim muzlu kek tarifini fırında yapınca çok daha güzel pişti kızlar. Bu kez şekerli vanilin de koymadım, muzun şekeriyle gayet güzel oldu. Sıfır şeker, sıfır un, dilimi 90 kalori olan bir kek :)) fotografını da ekliyorum belki yapmak isteyenler olur.
Eki Görüntüle 1167967
napiyorsunuz kizlar
ben bugun dedigim gibi ayran detoksu yaptim.. tam 2 litre yapmadim.. onun yerine aksam biraz karpuz ve peynir yedim... bugun daha iyiyim 2 gundur surekli atistiran ben bugun kontrol altina aldim nihayet... (ole abartili yemememe ragmen kilo aldim... hic anlam veremedim) yarin detoksla gitmese bi kac grm kendimi atacam aşa
Eki Görüntüle 1167967
ayran detoksunu yaparken atıştırdıysan ondan kilo almışsındır canım
hadi bakalim gerisi gelirrrrrrmerhabaaa :) Bugün tartıldım 78.2 idim artık 78 imYavaş yavaşş :)
yok findik ayran detoksunda atistirmadim.. iki gundur surekli atistiriyodum.. detokstan once.. kilom fazla cikti o yuzden dun ayran detoksu yaptim bugunde devam..
reglmi olucam yoksa bu hafta verdigim 1 kilo kilo degilmiydi anlamadim..su kaybimiydi.. cunku 1kilo 400 aldim 4 gunde... (atistirdim evet ama diyet bozan seyler degildi yaaa(( ) neyseki dun detoksla 600 u gitti..