- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.961
esracım bahsettim sayılırmı bilmem sadece bazen arada bir ataklarım oluyor biraz kaçırıyorum dedim.alalen haftada bir oluyor dibini görene kadar yiyorum diyemedim tabi, utandım valla( hangi şehirdesin? ben geçen gün şişli trump towers'da 3. diyet şenliği vardı.sende bilirsin mutlaka.doygun ekmek veya doğadan sponsorluğunda her yıl oluyor geçen yıl gidememiştim nişantaşındaydı. işte orada yaptırmıştım. genç diyetisyenlik okuyan kızlar sana yapıyorlar, orda benim yağım 10.5 kilo çıkınca kızlar yağın normalin altında diyince aman diyip inanmamıştım.1 hafta sonra diyetisyen de tam hatırlamıyorum ama 10.8 öyle birşeydi. demekki doğru gibi.diyeceğim o ki seni tanısaydım oraya davet ederdim:))))tabi istanbuldaysan:)
ama naçizane fikrim resimlerden gördüğüm kadarıyla oldukça zayıfsın.yani seninde yağ oranın normalin altında olabilir.ve kilonda tabi.
diyetisyene bak göbüşüm çıkıyor, basenlerimi beğenmiyorum, hiç gitmiyor dedikçe oda senin algın bozuk, abarttığın gibi değil, tartyı at bi kenara vs. nasihat çekti..ilginç bir diyetisyen dimi, resmen seni zayıflatma istemiyorum diyor ya:)))ki benim üst bacaklarım senin 2 katın vardır.
Canım aslında diyetisyenin çok haklı... Sanırım bizim algımız biraz bozuk :26: olduğumuzdan şişmanmış gibi hissediyoruz sanırım. O yüzden o da verme demiştir... Ben de bundan 3 kilo fazlayken babamın bir arkadaşı olan diyetisyene gittiğimde bana gülüp, birkaç genel öneriden sonra tıpış tıpış evime yollamıştı.