hedef 50 kilo olmak.. :)))

ay senin traiflerine bayıldım ben ya dün senin tariflerden diyet patlıcan oturtma yaptım
Orda hoşuma giden tarifleri yazıcam defterime artık bi yandan tarif defteride tutmam gerek

esra maşallah ne kadar beceriklisin

Teşekkür ederim canlarım

Günaydın kızlar Kahvaltım: 1 dilim peynir, biberli omlet, domates, salatalık, 1 çay bardağı ceviz.

Yarın jillianda son günüm olduğu için fotoğrafları şimdiden çektim. Ama görüntü bazında o kadar bir değişiklik yok, o yüzden jillian öncesi sonrası fotograf koymak yerine diyet öncesi sonrası fotograf koyacağım. Ama jillianın cm olarak değişimlerimi veriyorum. Diyetimi düzgün yapsaydım çok çok daha güzel sonuçlar alabilirdim. Ama o kadar kaçamağa ve kiloda hiç değişiklik olmamasına rağmen bence sonuç çok iyi.

Kol: jilliandan önce 25, sonra 24,5
Bel: jilliandan önce 68, sonra 67
Göbek: jilliandan önce 79, sonra 76
Kalça: jilliandan önce 91, sonra 89
Üst bacak: jilliandan önce 51, sonra 50
Diz: jilliandan önce 34, sonra 33
Alt bacak: jilliandan önce 33, değişim yok

İlk ekleyeceğim fotograf martta çekildi. Maalesef yandan çekememişim ama önden göbek belli olmuyor yandan baya göbek vardı (totalde göbeğimin 6 cm inceldiğini düşünürsek ) İkinci ve üçüncü resim ise bugün çekildi.

iste bir ayran detoksu biliyorum birde pirinc lapasi... ayran daha guzel oluyo... daha kolay ve tadi daha guzel...

ayran detoksu kaç gün sürüyo

incelmeler belli canım

ilk resimle ikinci resim arasinda baya fark var.. sen yok diyorsun ama esracimm bel oyuntun ortaya cikmis sekillenmiss resmennnnn karin... bacak aranda incelmissssss :118: bir bir bucuk ay daha yaparsan... super olursun yaaa... zaten citi pitisinnnn.... bende 50 olmak istiyorum yaaa((

aman sağlığına dikkat et de canım

elacım bu ayran detoksunu 1-2 hafta sonra ben de yapmayı düşünüyorum inşallah

oo maşallah canım, şekillenmişsin baya

iste bir ayran detoksu biliyorum birde pirinc lapasi... ayran daha guzel oluyo... daha kolay ve tadi daha guzel...

farklı uygulamalar var galiba bunda, ayran detoksunu nasıl yapıyorsun sen cnm?

incelmeler belli canım

oo maşallah canım, şekillenmişsin baya

Teşekkür ederim Şu bacakları da inceltsem çok güzel olacak... Neyse bu hafta hiç kaçamak yapmadım bakalım cuma günü tartıda 300 gram filan azalma olur umarım... Cumadan sonra da fransaya tam bir ay var, diyetimin ilk ayı gibi 3 kilo veririm inşallah. 2 kilo bile yeter orda da dikkat ederim

Son düzenleme:
bacaklar gayet guzel ince.. tam neresini istiyorsunn??
1 ayy super zaman hem kilo verirsin hemde vucudun su netteki kizlar gibi olur cok az kalmisss... birazdaha sporrrr... zaten guzel fiziginnn masallahhh super gorunuyo
bu arada cidden yiyemedim öğlen birşey, hala da tokum

alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

yalniz ben kahve iciyorummm.. kahvesiz yapamam herhalde

Son düzenleme:
findik 2 gun yapiyorsun

Bende yarin sadece yogurt ve salatalik yicem cumaya bi kac gram vermem gerek hala 66.5lardayim

İnsallah verirsin canim fransaya niye gidiyosun

6da spora baslicam kizlar uzun bir ada vermistim dun baslicaktim ama regl olucam sanirim halsizlik coktu gerci yine halsizim ama baslicam bugun 1-1.5 saat spor yaparim :)

kizlar ben detoksumu tamamladim aksam hic birsey yemem... daha disari cikiyorum simdi.. cay bahcesine gidiyoruzz kizişim ve eşcegizimlen kahve yada cay icerim..

Bende yarin sadece yogurt ve salatalik yicem cumaya bi kac gram vermem gerek hala 66.5lardayim

İnsallah verirsin canim fransaya niye gidiyosun

Fransızca dil okuluna gidiyorum canım bir aylığına, kıştan beri para biriktirdim sırf bunun için

kizlar ben detoksumu tamamladim aksam hic birsey yemem... daha disari cikiyorum simdi.. cay bahcesine gidiyoruzz kizişim ve eşcegizimlen kahve yada cay icerim..

Ohh çekirdek ailece keyif, çok romantiksiniz elaaa

başlangıç:78.2 bugün :78
sabah öğle müsli
akşam patates yemeği bulgur yeşil salata limonlu soda
arada
2 petibör bisküvi

Dünle aynı menüm bugün yemeklerimiz bitti çok şükür 30 dk yürüyüş bakıyım yarın nolcak

:O mükemmel olmuş ya

maşallah canım yaa tam plajlarda hava atmalık olmuşsun

:O mükemmel olmuş ya

maşallah canım yaa tam plajlarda hava atmalık olmuşsun

Teşekkür ederim fıstıklar Darısı (ve fazlası) hepimizin başına :))

Jillianımı yaptım yemeğimi yedim geldim kızlar

Sabah: 1 dilim peynir, biberli omlet, domates, salatalık, 1 çay bardağı ceviz

Akşam: 4 et köfte (fırın), 1 kase yoğurt, bol salata

napiyonuz fistiklar.. ben gezdim geldim kahve ictim sadece.. disarda.. bugunude atlattimm... yarin son gun cumaya toparladim toparladim yoksa artistayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…