- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.981
elacım beni de tablonuza eklermisin.geçen hafta diyetisyene gittiğimde 56,2 idim ama o hafta diyetisyene gidince herşeyden mahrum olacam diye çok bartılı yemiştim ve çok şiştim. boyum 164. bakalım yarın sabah kaç geleceğim. belki burada senin azarlamandan korkup kaçamak yapmam ve boncuk alacam diye daha sıkı sarılırım. hem belki başka şeyler içinde daha iyi olur:)))
buzluga atip sabahh kahvaltida yiyeydin kisssCanımsın
Ayyyy annemler dışarıdan geldi simit almışlar bana ama yemem dedimYediremedi bana 1-2 uğraştan sonra pes etti Simite dayanamzdım oysa
bugünkü öğünüm
sabah : 1 kk peynir
domates salatalık biber roka
1 haşlanmış yumurta
öğle : 1 tabak makarna ve 3 kaşık patlıcan oturtma
akşam : 2 çatal ciğer ve 2-3 tane domates dilimi
kızlaar meraba bende katılabilirmiyiim sizee
birazdan ekliyim canikomhadi yarismada basarilar 500 gr fazla kilo verene iki boncuk ...veremeyene tekme tokat giriscem bu hafta en basta ben geliyom
buzluga atip sabahh kahvaltida yiyeydin kisssvalla tebrik ediyommm seni supersin
findik benim o kadar agir gecmiyor sadece ben agir oluyorumkilo bazinda
hoşbulduukk.. 23 yaşındaym 159 boy. 53.5 kiloym hedef 50 tabkii:) tatvanda yaşıyorm meslekten dolayı sivaslıyım:)
Öyle yapacağım artıkınsağl balımm
tekrar hosgeldinn:)))) bende gecen sene tatvandaydim oyuzden sordumm...)) basladinmi diyet spor??
Bugün yediklerim kızlar
Sabah: 1 dilim peynir, kekikli omlet, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz, 1 muz
Akşam: Ton balığı, biraz peynir, bol salata
Yarın jillianla son günümama elbette devam edeceğim.
verirsin merak etme.. yuruyus felan yap golun orda firsatin varsa isletmede.. bende esimin isinden dolayi bir bucuk sene kaldim sadece...ben marttan beri diyetteym 52ye düşmüştm snra ailem yanıma gelncee diyet gitti tabkiii. tekrar başladım amaa dikkar etmeme rağmen kilo veremyorum nie anlamdmaaa öylemiii sen nie tatvandaydınn. bekarım bu arada sormuşnz yeni gördmm:)
ya bu jilian işe yarıyormu ben hiç yapmadımda onunla spor
birazdan ekliyim canikomhadi yarismada basarilar 500 gr fazla kilo verene iki boncuk ...veremeyene tekme tokat giriscem bu hafta en basta ben geliyom
buzluga atip sabahh kahvaltida yiyeydin kisssvalla tebrik ediyommm seni supersin
findik benim o kadar agir gecmiyor sadece ben agir oluyorumkilo bazinda
verirsin merak etme.. yuruyus felan yap golun orda firsatin varsa isletmede.. bende esimin isinden dolayi bir bucuk sene kaldim sadece...
artikin fransiz gacilarina atar o havayi
Kesinlikle tatlım, tam bir aydır yapıyorum diyete dikkat etmemiş olmama rağmen, kiloda değişiklik olmamasına rağmen her yerimden 1-2 cm inceldi, ki ben zaten 51 kiloyum hani 1-2 cm görüntüde fark ediyor. Ben memnun kaldım çok :))
Hoşgeldin bu arada
benim diyetisyenimde bana 55te kal yeter demişti ama ben inat edip 50 olcaktım ama olamadım 66.5 a geri çıktımVe diyetisyenimi bıraktıktan sonrada hiç kilo veremedim onla 17 kilo verdim ama şimdi hepsini aldım
Üstelik bu yaz nişanım var ve ben duba gibiyimdiyetisyeninin verdiği ramazan listesini söyleyebilir misin canım uygunsa eğer bende yaparım
bende regl oldum bugün bütün haftanın sancısı belli olduTam acile gidicektim ki bi baktım acillik bi durumum yokmuş kardeşimi götürdüm onun yerine kendimde kav geçşetici ağrı kesici felan içip iyileşmeye çalıştım şimdi yine hafiften bir ağrı var birazdan yine ağrı kesici alıp spor yapıcam kesin