hedef 50 kilo olmak.. :)))

bugünkü öğünüm

sabah : 1 kk peynir
domates salatalık biber roka
1 haşlanmış yumurta

öğle : 1 tabak makarna ve 3 kaşık patlıcan oturtma

akşam : 2 çatal ciğer ve 2-3 tane domates dilimi

birazdan ekliyim canikom hadi yarismada basarilar 500 gr fazla kilo verene iki boncuk ...veremeyene tekme tokat giriscem bu hafta en basta ben geliyom
Canımsın

Ayyyy annemler dışarıdan geldi simit almışlar bana ama yemem dedim Yediremedi bana 1-2 uğraştan sonra pes etti Simite dayanamzdım oysa
buzluga atip sabahh kahvaltida yiyeydin kisss valla tebrik ediyommm seni supersin
bugünkü öğünüm

sabah : 1 kk peynir
domates salatalık biber roka
1 haşlanmış yumurta

öğle : 1 tabak makarna ve 3 kaşık patlıcan oturtma

akşam : 2 çatal ciğer ve 2-3 tane domates dilimi

findik benim o kadar agir gecmiyor sadece ben agir oluyorum kilo bazinda

Son düzenleme:

Öyle yapacağım artıkın sağl balımm

tekrar hosgeldinn:)))) bende gecen sene tatvandaydim oyuzden sordumm... )) basladinmi diyet spor??

ben marttan beri diyetteym 52ye düşmüştm snra ailem yanıma gelncee diyet gitti tabkiii. tekrar başladım amaa dikkar etmeme rağmen kilo veremyorum nie anlamdm aaa öylemiii sen nie tatvandaydınn. bekarım bu arada sormuşnz yeni gördmm:)

Bugün yediklerim kızlar

Sabah: 1 dilim peynir, kekikli omlet, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz, 1 muz

Akşam: Ton balığı, biraz peynir, bol salata

Yarın jillianla son günüm ama elbette devam edeceğim.

ya bu jilian işe yarıyormu ben hiç yapmadımda onunla spor

verirsin merak etme.. yuruyus felan yap golun orda firsatin varsa isletmede.. bende esimin isinden dolayi bir bucuk sene kaldim sadece...

ya bu jilian işe yarıyormu ben hiç yapmadımda onunla spor

Kesinlikle tatlım, tam bir aydır yapıyorum diyete dikkat etmemiş olmama rağmen, kiloda değişiklik olmamasına rağmen her yerimden 1-2 cm inceldi, ki ben zaten 51 kiloyum hani 1-2 cm görüntüde fark ediyor. Ben memnun kaldım çok :))

Hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:

kiloda bende ağırım canım göbeğim bendne on adım önde gidiyo hamileyim diyip otobüslerde rahat rahat oturbilrim

verirsin merak etme.. yuruyus felan yap golun orda firsatin varsa isletmede.. bende esimin isinden dolayi bir bucuk sene kaldim sadece...

ayy inşallah veririmm.. hergün yürüyüş yapamyrum ama bisiklet sürüyrum hergn evde kondısyon bısıkletm var. çok dikkat edyrum aslnda. kepek ekmegı yıyrm sadce abur cubur çok nadir yerm çook canımın istemesi lazm. ama zor kılo veryrum son bır aydır faln

hoşbulduumm:) bende başlayayım ozamaann. ramazandan snra memlekete gitcem 50 kilo olark gitmek istyruum. bzm çevre sağolsun azıcık kılo alınca bıle farkedyo bnde çok takıntılıym bu konudaa kılo almşn söznu duymak istemyruumm:18:

bende ramazanda yemiycem zaten diye şimdi yiyorum bol bol,valla yarın tartı da kaç çıkacağımı bilmiyorum da eladan azar yiyeceğimiz kesin :18:

Ben nasil kilo alabilirim sizce? 18 yasindayim boyum 1.60 kilom 40

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…