- 12 Haziran 2014
- 108
- 15
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.761
gunaydin kizlar
kilomu bildiriyorum:
gecen hafta:61.1
bu hafta:60.1
tam bir kilo
yasasin insallah 50 rakamini gorucem bu hafta
Sen 80 lerden 60 lari gormus kadinsin sekerim 50 yimi goremicen:13:masallah sanaaaaaatebrikler elacımmmmbenimde hallerim gelmesine rağmen 52.8 çıktım kızlaarr
kız gecen gün yedim 1 tane kornet sonra vicdan yaptım kalk Dilvin kalkkkkk dedimmm 2 km yürüdüm
bugün saat 7 de yemek yedim bide şimdi yemek yedim bolca su içtim eve gelir gelmez 5 bardak suyu diktim tepeme
benim her günüm yogun bende bilmiyorum ne zaman rahata ererimm
cidden ben cornet güzeli seçilmiştim diiimiii bi ara
sen nasılsın nasıl gidiyor senin diyetin
eşcigimsaolsun tombiskende hic yuzume vurmadi...kilomu aldin?? rejim yapsan felan hiccc...:
iyi bari yemin etmissin 6 haftada 48 gorursun yeterki kacamak yapma her yaptigin kacamakta 3 gununu sil.. benim ole oluyo toparlamam 3.4 gunumu aliyo.. bunu unutma.. bu arada 200 mekik cektim. 300 unu birazdan yapmaya baslicam....
Ayy biraz fazla geç ama :18: bende size katılabilirmiyiim :44:
Yok kiz uzatmam arayi.hele su sinavi atlatayim hergun girerim
hallerim gelmek ne kiztebrikler elacımmmmbenimde hallerim gelmesine rağmen 52.8 çıktım kızlaarr
haklisin hem sinav hem cocuk hem ev isi zor... gunde 15 dk ayirsanda karElaaaaaa ben diyete basladim baslayali hic spor yapmadim hatirlarsan jillian videosunu 10 dk yapip 3 gun yuruyememistim....O oldu bi daha spor yapmadim.sporsuz veriyorum kilocuklari ama ramazandan sonra birazda spor yapsam iyi olacak cunku mincimaya basladim.gunler cok yogun spora vakit bulamiyorum
Kaçamaklarım yüzünden bu hafta artıdayım tatlım, ama bunlar son kaçamaklardı
Aynen bende de 3-4 gün sürüyor. Artık kaybedecek vaktim yok...
Geç değil bence, hoşgeldin
Kaç yaşındasın, evli misin, kaç kilosun, kaç olmak istiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, spor yapıyor musun... Bu kez topiğimizin sorucusu ben oldum
Ah bu arada canım topiğimizde bir kural filan yok. Herkes istediği gibi spor diyet yapıyor. Kaçamaklarda çok kızıyoruzBir de tartı günlerimiz cuma. Bu kadar :))
Buraya kilo bildirimi yapmayı unuttum sabah ama tartilmistim. 52,6 kg ciktim. Hadi bakalim hedefe yavas yavas ulaşıyoruz hayirlisiyla.
soru yagmuruna bak helle kacirttin kizi kikiki
hele bi yap kacamakk
Sanırım gerçekten kaçırdım :26: Elaaa bu arada kafama vurup duruyorsun tabloda, çok sevdim o ifadeyi
(Merak edenler:)
hayirli cumalar betulcummay ne guzel bir kilo:)))bende bugun gorurum demistim cunku pazardan beri...60.1 im neyse bunada sukurrrr
hallerim gelmek ne kizilk defa duydum regl diyon galiba benimde hallerim yakin artik yavaslar gari
lütfen son olsun artıkKaçamaklarım yüzünden bu hafta artıdayım tatlım, ama bunlar son kaçamaklardı
aminnnnnnn :)))))))Darısı sana canımm
kiz izledim ben onu... ama hatirlamadim...Aynen oyle diyorum canim ve sana acilen cem yilmaz fundametals izlemeni oneriyorumm :):):))
her hafta farkli yapiyim bari.. kacamak yapmaman icinnnn....
aminnnnnnn :)))))))
kiz izledim ben onu... ama hatirlamadim...du bidaha izliyim..
Eloss su sinavla ramazani atlatayim yapicam insallah...birde bi sorun daha var cnm.kollarim vucuduma gore tomidik biraz daha.kollari zayiflatmak icin egzersizlere bakiyorum cogu kisi yapilan egzersizlerle kollarin kaslanacagini yazmis.karar veremedim yapip yapmayacagim...Rambo gibi olmayayim sonraa :82:
Bi önerin varmi ne yapmaliyim cnm:26::26::26:
iyiyim betulcummmElacım nasılsın? denk gelemiyoruz pek
Bizde katılabiliyor muyuz yaaa
o kadar zorki kas yapmak.. surekli mekik cekiyorum ma bir turlu kasi goremedimole hemen olmuyo kas.. sen yap toparlanacaktir.. yarim sinav hem gogus hem kol icin .. plates lastigin varsa arkadan tutup bir ucunu (elin araka belde) bir ucunuda basinin arkasindan uste sundur... lastigi yoksa 1,5 litre pet. sise ile yap...