hedef 50 kilo olmak.. :)))

Selam fıstıklar yine topik boş neden acaba... Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz, biraz kavun

Akşam: 2 lahmacun, 1 kase yoğurt

Spor olarak da jillian

kızlar cok yorgunummmmmm
eve yeni geldim ama fena açım bir sürü yürüdüm boşa gitsin istemiyorumdaaaa
sabah
1 tabak nesfit
peynir

öğlen
36 gram tuzlu eti crax
1 visneli kornet

ikindin
yarım tabak corba
yogurt

evde yemek yoktu bende napcagımı bilemedim gittim dondurma alıp cantamdaki craxı yedim

evde baya yanlızdım sonr dışarı cıktık yeni geldim napıcam açımmm

selam kizlar esracim super baslamissin... cumadan sonra:)) topik bu gun bos evet kacamak kokulari aliyorum

dilvincim baya yorulmussun... ders calismicaksan yattip uyumussundur insallah ...

benim bugun aksam ustu bir magnum 2 tuzlu kurabiye kacamagim oldu..
marketteydik aksam 9 gibi midem cok bulandi.. iki kucuk tuzlu kurabiye yedim baktim bastirmiyo..tatli bisey yiyim dedim magnum pink yedim.. aksama kadar cok az yemistim.. kosusturmaktan sanirim ondan ...

Evet canım ablam... Yemin ettiğim için elimde değil kaçamak yapmak, canım istiyor ama alamıyorum tabi ki. Bu yöntemi çok sevdim her hafta birilerine söz mü versem kaçamak yapmamak için

Magnum 300 kalori, kurabiyeler de maksimum 50dir. Büyük bir kaçamak sayılmaz :))

yoooo uyumadım ablaa

canım benimde aklımdan gecti o ama ben evde olmuyorum cogu zaman napabilirim bilmiyorum

temmuzun son haftası tatile gidicem hala 52 olamıyorum delircem ben en sonunda..
Plates topuda aldım her gün 10'ar dakka 2-3 defa yapıyorum.
beyaz ekmek hiç tüketmiyorum.
aburcuburda yediğim yok çıldırcam sonunda o olcak.

benim temmuzun son haftasına kadar 52 görmem lazım hiç bişi yemesemmi ki yea.:44:

yoooo uyumadım ablaa

gunaydinn kizlar dilvin kiz gecenin kaci olmus niye uyumadinn

Benide eklermisinizz?

boyum 163 62,4 çıktım az önce
eklerim tabi hos geldinnnn

sabirrr sabirrrr inan ki dusecekkk sen devam etttt ayni sekilde

eklerim tabi hos geldinnnn

sabirrr sabirrrr inan ki dusecekkk sen devam etttt ayni sekilde

cnm biliyosun 2 aydır çabalıyorum yazıyorum 55küsürlerden bukadarcık düşebildim 2 ayda millet 4-5 kilo veriyo
ayrıca seni tebrik ederim 1 kilo daha gitmiş darısı başıma canım

günaydın kızlaarr
bende de oynama yok ama spor yapmıyorum bitki çayıyla idare ediyodum ama dün lahana yağı sonunda elime ulaştı ve bugün başlıyoruumm başarı öykümü yazıcam buraya
kahvaltı da bi denecik krep yedim :18: yanında da salatalık domates maydonoz şekersiz çay

canım benimde aklımdan gecti o ama ben evde olmuyorum cogu zaman napabilirim bilmiyorum

Anlamadım tatlım ne aklından geçti, neyi napabilirsin? Abur cubur yememek ve kaçamak yapmamaksa... Şahsen benim için dışardayken daha kolay. Dışarda aklıma gelmiyor. Bir de insanlar diyette olduğumu bildiklerinden utanıyorum onların gözünün önünde yemeye, "hani sen diyetteydin ne oldu" demelerinden çekiniyorum. Bir de aklıma gelmiyor dediğim gibi. Benim canım evdeyken istiyor, film izlerken özellikle. O kadar alışmışım ki cipsli bisküvili film izlemeye, artık özdeşleşmiş. Ya da mesela çay demleyip ayaklarımı uzatıp dinlenirken yanında bir şeyler olmasını istiyorum. O zamanlar zor... Onun dışında dışarısı benim için kolay, sen de yanına bir şeyler al tatlım. Dondurma yiyeceksen cornet değil, buzparmak al mesela... Ya da açık dondurma al onlar sağlıklı bile olur. Veya ne bileyim, bisküvi canın çektiyse hiç yoktan form bisküviler iyidir. Diğerlerini yemendense onları yemen çok daha iyi. Hem tatları da güzel. Tuzluları filan çıkmış, portakallı, yaban mersinli var... Mısır patlağı var... Ben ilk diyet ayımda her birinden birer paket almıştım. Kahvenin yanına her paketten 2-3 adet çıkarıp koyuyordum toplamda bir ya da yarım paket edecek şekilde. Sanki annemin günündeymişim de bir çok çeşit kurabiye yiyormuşum gibi hissediyordum o zaman

Umarım sorduğun soru buydu tatlım bu kadar uzun anlattım ama bu değilse çok saçma olacak

iyiyim betulcummm evde bos bos oturuyoruz ya hava cok bunaltici sicak sanirim aksama yagacak... belki disari cikariz.. sen napiyorsunnn findikim:))

tabiiii ki katila bilirsin hosgeldinn)))

Bende boş oturmak isterdim en azından finaller bitmişken Ama kpss ile yola devam

Buralarda sıcak çok sıcak

Sizlerle konuşmayı özlüyorum

agzına parmaklarına saglık tatlım evet buydu demek istedigim yemin edicem fakat korkuyorum
yabanmersinliden bana 1 koli versinler nında bitiririmmmm
kızlar kahve molasında cok kalorili seyler yiyolar napiyim ben ((
onlarda diyetteler sabah bişey yemiyolar öğlen ikindin abur cubur aksam corba salatayla gecistiriyolar
ve cok yogun spor yapıyolar ben yapamıyorum sorun orda

Abur cuburla diyet mi olur ama... Uyma sen onlara midem bulanıyor de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…