- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.741
Kizlar onceden burdan bana cvo yazildiginda mail geliyodu.simdi gelmiyo neden acaba bileniniz varmi
O bende de olmuştu canım
Sorduğumda bir arkadaşım mesaj kutun dolmuştur , dedi ALLAH(C.C) razı olsunMesaj kutumu boşalttığımda tekrar mail gelmeye başladı
Canim maildeki mesaj kutusu bos surekli siliyorum ama ona ragmen gelmiyo bildirim
Ben mi yanlış anladım ki
KK daki mesaj kutusundan bahsediyorum
Bos canim oda maile baktim simdi junk diye bi bolum var senin yazdigin msjin bildirimi orada gorunmus ama bana bildirim olarak gelmiyo.hani msj gelince kk dan bir iletiniz var diye geliyo ya normalde .iste o gelmiyo bana
Simdi yazdim ozele canim temmuzda sinavim var ona hazirlaniyorum pek giremiyorum.kurtulmanin tek yolu sinav.anlarsin ozeli okuyunca
Ben mi yanlış anladım ki
KK daki mesaj kutusundan bahsediyorum
Bos canim oda maile baktim simdi junk diye bi bolum var senin yazdigin msjin bildirimi orada gorunmus ama bana bildirim olarak gelmiyo.hani msj gelince kk dan bir iletiniz var diye geliyo ya normalde .iste o gelmiyo bana
yardımcı olamadım sanırım canım
sana cvp yazdim geldimi??? bende gorunmuyo gittigi(( kiz o kadarda yazdiydim kiscem uyandi ..... ona bakiyim dönicem temem mi tatliskom...
yardımcı olamadım sanırım canım
Allah razi olsun canim bilgilendirdin yinede.sorun bende sanirim.tlfden giriyorum zor oluyo pcden girdigimde arastirayim iyice bekli mail gelmesini engelledim.:26:
Geldi geldi canim.bende sana yazdim
Günaydınnn
59.9 ile bildirim yapmak istiyorum Elacımmm
Hayırlı cumalar bu arada
Elosumm benimde cikmam lazim simdi ev isleri beni bekliyo hem ogle hem aksam misafirim var.gece girebilirsem gelirim öptümmm yanaciklarindan :127:
kızlar kilo bildirimim
55.6
kilo vermem durdu muhtemelen az uyudugum için çünkü gercekten az yiyorum en fazla saat 5 ten sonra bişey yemiyorum bide hede hiç bişeyyyy
yag yakımı 4 saat sonra basladıgı için en ufak lokma bile yemiyorum ikindi yemeginden sonra
ben derse girmem lazım eve gidince konusuruz öptüm hepinizi
fit bir gün geçirmeniz dileğiylee
gunaydin kizlar
kilomu bildiriyorum:
gecen hafta:61.1
bu hafta:60.1
tam bir kilo
yasasin insallah 50 rakamini gorucem bu hafta
Kızlar kilo bildirimi yapıyorum: 51 kg... +300gram maalesef. O kadar kaçamağın bedelinin bu olmasına şaşırmadım. Ama çok pişmanım, keşke jillian ayında dikkat etseydim, çok daha güzel sonuç alabilirdim. Kendime çok kızıyorum çooookElacım istediğin kadar domates atabilirsin, çok hakettim bunu
Elacıımmmm bu arada bunu yeni okudum. Harikasııııınsenin azminle gurur duyuyorum, resmen artık yaşam şekli yaptın beslenmeni. Sonunda 5li sayılara ulaşıyorsun yaşasın
esracimmm + 300 cok birsey degil.. ama bir ay once 49 gorup 51 olmak moral bozucu... kacamaklarla yemek bozukluguyla kilo verilmiyo.. bu durumda ya bir kilo veriyorsun ya bir kilo aliyorsun... diyet yaptikca kilo veriyorsun bozup yedikce aliyorsun... su kacamaklari birak artikbilmiyorum nasil olsa yedim deyip dibini gorene kadar mi kacamak yapiyorsun....??? benimde arda oluyo mesela dondurma yiyorum bir magnum o gun benim icin bozulmamistir.. yerim ve biter... sadece o an bozarim ve onu yedim diye daha dikkat etmeye calisirim o gun... ikinci bir kacamak yok kesinlikle o gun... aa bozuldu bir pakette su olsun bari.. demiyorum..
neyse canini sıkma regl felan olucaksindir.. yada dedigin gibi kacamaktan ama cok degil emin ol 300... simdi bir sirkelen ve bu haftaya guzel baslabak yagmurlu hava yaz gelmedi daha ...agustosa cok var yurtdisi icin... daha zamanin varrrrrr... bekle beni parisssssss
59.9 gormek istiyorummya o bile cok buyuk moral olacak bana...:118:
cikarmamm fistikim)) merak etme :)))):112:
kız gecen gün yedim 1 tane kornet sonra vicdan yaptım kalk Dilvin kalkkkkk dedimmm 2 km yürüdümdilviiiiin özletiyorsun kendiniTatlım düzenin ne zaman oturacak? Ne zaman yoğunluğun bitecek? Bittiği zaman çok daha güzel kilolar vereceğine eminim. Cornet güzeli olarak corneti bırakmış insansın sen
Akşam yememe durumunu sakın bırakma tatlım. Durmuşsa bile direnç kırılınca bir bir gidecek görürsün.
Elacıımmmm bu arada bunu yeni okudum. Harikasııııınsenin azminle gurur duyuyorum, resmen artık yaşam şekli yaptın beslenmeni. Sonunda 5li sayılara ulaşıyorsun yaşasın
eşcigimAynen canım ablam, bir gün bir kaçamak yaptım mı aamaaaan bugün zaten bozuldu deyip dibini görene kadar yiyorum, başka şeyler de yiyorum. Midem patlayana kadar hatta... Haftaya hafta sonu ailemin yanına gideceğim. Bir arkadaşım bu yeme düzenim hakkında çok endişelendiği için bana yemin ettirdi ailemin yanına gidene kadar asla marketten ve pastaneden o tarz şeyler almayacağıma dair. Ağzıma bir lokma bile sokmayacağıma yemin ettim, bu beni ne kadar rahatlattı anlatamam. Artık benden çıktı, istesem de yemeyeceğim için çok mutlu oldum :)) Ondan sonra da zaten ramazan, ramazanda vereceğime eminim. Şuan 51im. Gidene kadar tam 6 hafta var. 6 haftada 48i kesinlikle göreceğim kesinlikle
59u artık çok rahat görürsün hatta yarın bile görebilirsin50ye çooook az yolun kaldıııı Eminim zaten şuan bile gayet zayıfsındır, o zaman fıstık gibi olacaksın. Eşciğin gözlerini senden alamayacak
Kizlar kilo bildirimim : 58.900 yuruyuse gidemiyorum bu aralar
tamamm mylifecimmm bende optummm:103: :109::114: fazla kacma haa toverim