hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kizlar onceden burdan bana cvo yazildiginda mail geliyodu.simdi gelmiyo neden acaba bileniniz varmi

O bende de olmuştu canım

Sorduğumda bir arkadaşım mesaj kutun dolmuştur , dedi ALLAH(C.C) razı olsun Mesaj kutumu boşalttığımda tekrar mail gelmeye başladı

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum: 51 kg... +300gram maalesef. O kadar kaçamağın bedelinin bu olmasına şaşırmadım. Ama çok pişmanım, keşke jillian ayında dikkat etseydim, çok daha güzel sonuç alabilirdim. Kendime çok kızıyorum çooook Elacım istediğin kadar domates atabilirsin, çok hakettim bunu

dilviiiiin özletiyorsun kendini Tatlım düzenin ne zaman oturacak? Ne zaman yoğunluğun bitecek? Bittiği zaman çok daha güzel kilolar vereceğine eminim. Cornet güzeli olarak corneti bırakmış insansın sen

Akşam yememe durumunu sakın bırakma tatlım. Durmuşsa bile direnç kırılınca bir bir gidecek görürsün.

gunaydin kizlar
kilomu bildiriyorum:
gecen hafta:61.1
bu hafta:60.1
tam bir kilo
yasasin insallah 50 rakamini gorucem bu hafta

Elacıımmmm bu arada bunu yeni okudum. Harikasııııın senin azminle gurur duyuyorum, resmen artık yaşam şekli yaptın beslenmeni. Sonunda 5li sayılara ulaşıyorsun yaşasın

esracimmm + 300 cok birsey degil.. ama bir ay once 49 gorup 51 olmak moral bozucu... kacamaklarla yemek bozukluguyla kilo verilmiyo.. bu durumda ya bir kilo veriyorsun ya bir kilo aliyorsun... diyet yaptikca kilo veriyorsun bozup yedikce aliyorsun... su kacamaklari birak artik bilmiyorum nasil olsa yedim deyip dibini gorene kadar mi kacamak yapiyorsun....??? benimde arda oluyo mesela dondurma yiyorum bir magnum o gun benim icin bozulmamistir.. yerim ve biter... sadece o an bozarim ve onu yedim diye daha dikkat etmeye calisirim o gun... ikinci bir kacamak yok kesinlikle o gun... aa bozuldu bir pakette su olsun bari.. demiyorum..
neyse canini sıkma regl felan olucaksindir.. yada dedigin gibi kacamaktan ama cok degil emin ol 300... simdi bir sirkelen ve bu haftaya guzel basla bak yagmurlu hava yaz gelmedi daha ...agustosa cok var yurtdisi icin... daha zamanin varrrrrr... bekle beni parisssssss
Elacıımmmm bu arada bunu yeni okudum. Harikasııııın senin azminle gurur duyuyorum, resmen artık yaşam şekli yaptın beslenmeni. Sonunda 5li sayılara ulaşıyorsun yaşasın

59.9 gormek istiyorumm ya o bile cok buyuk moral olacak bana...:118:

Aynen canım ablam, bir gün bir kaçamak yaptım mı aamaaaan bugün zaten bozuldu deyip dibini görene kadar yiyorum, başka şeyler de yiyorum. Midem patlayana kadar hatta... Haftaya hafta sonu ailemin yanına gideceğim. Bir arkadaşım bu yeme düzenim hakkında çok endişelendiği için bana yemin ettirdi ailemin yanına gidene kadar asla marketten ve pastaneden o tarz şeyler almayacağıma dair. Ağzıma bir lokma bile sokmayacağıma yemin ettim, bu beni ne kadar rahatlattı anlatamam. Artık benden çıktı, istesem de yemeyeceğim için çok mutlu oldum :)) Ondan sonra da zaten ramazan, ramazanda vereceğime eminim. Şuan 51im. Gidene kadar tam 6 hafta var. 6 haftada 48i kesinlikle göreceğim kesinlikle

59u artık çok rahat görürsün hatta yarın bile görebilirsin 50ye çooook az yolun kaldıııı Eminim zaten şuan bile gayet zayıfsındır, o zaman fıstık gibi olacaksın. Eşciğin gözlerini senden alamayacak

kız gecen gün yedim 1 tane kornet sonra vicdan yaptım kalk Dilvin kalkkkkk dedimmm 2 km yürüdüm
bugün saat 7 de yemek yedim bide şimdi yemek yedim bolca su içtim eve gelir gelmez 5 bardak suyu diktim tepeme
benim her günüm yogun bende bilmiyorum ne zaman rahata ererimm

cidden ben cornet güzeli seçilmiştim diiimiii bi ara

sen nasılsın nasıl gidiyor senin diyetin

eşcigim saolsun tombiskende hic yuzume vurmadi...kilomu aldin?? rejim yapsan felan hiccc...:
iyi bari yemin etmissin 6 haftada 48 gorursun yeterki kacamak yapma her yaptigin kacamakta 3 gununu sil.. benim ole oluyo toparlamam 3.4 gunumu aliyo.. bunu unutma.. bu arada 200 mekik cektim. 300 unu birazdan yapmaya baslicam....
Kizlar kilo bildirimim : 58.900 yuruyuse gidemiyorum bu aralar

yinede vermissin tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…