hedef 50 kilo olmak.. :)))

Konuşalım fıstık Elacım bugün yok sanırım pazar olduğundan... Evliler pazar günleri iptal maalesef

sabah kahvaltidan sonra kizim uyudu uyandi sonra artik buyudu disari istiyooo ama nasil ciglik cigliga kapinin onunde aglama krizleri ben hemen arabaya indim sabir yok hanimefendide... esim arkamizdan 5 dakka sonra geldi.. beziydi sutuydu emzigiydi toplamaya firsat olmadi.. tepinmekten kucaktada tutamiyosun..esim halletti...apar topar ciktik evden.. parka gittik.. salincaktan inmiyo salincak kuyrugu aman cok zor simdiki cocuklar.. baktik olmuyo migrostan sallincak aldik.. balkona ..eve geldik esim matkapla felan yapti hemen tabi balkon toz onu temizle onla ugras bunla... derken iste giremedimm evli ve cocuklu diyelim biz ona

bu arada yediklerim:
sabah bir bucuk yemek kasigi kiyma(baharatli)
karisik peynir(cecil ,beyaz ,kasar)
bir orta boy domates
2 kepek ekmegi
2 zeytin...
bir fincan naneli limonlu yesil cay

oglen birsey yemedim.. 2 yemek kasigi dondurma yedim sadece

aksama esim patlicanli etli sote tarzi birsey yapti.. yemiycem insallah bende kendime ne yaparim simdilik bilmiyorumm..

Oy oy eloşa bak başınıza onca iş açmış Elacım sen bir ara doktora yapıyorum demiştin, ne üzerine yapıyorsun? Hiç bilmiyorum senin mesleğinin ne olduğunu

Klay gelsin canım

Biraz hastayım geçen gün ceryanda kalmışım üşüttüm dersaneye de gidemedim :2:
gecmis olsunnnn betulcummm
Oy oy eloşa bak başınıza onca iş açmış Elacım sen bir ara doktora yapıyorum demiştin, ne üzerine yapıyorsun? Hiç bilmiyorum senin mesleğinin ne olduğunu

benim guzel sanatlar resim bolumu... okulum ankarada.... daha ders asamadini gecip yetetlilik sinavina gitmem lazim..bu donem hic gitmedim...bebekten dolayi askida..suan..evde resim yapmam lazim suan cok zor...onumuzdeki donem...bakiciya verme yasi gelir.. (burda kimsemiz yok benim annem yok.. esimin anneside dizlet patinli)az bucuk kendini ifade etsin istiyorum..

Sağol canım ALLAH razı olsun naılsın?

Sporumu (jillian) yaptım geldim kızlar, işte raporum

Sabah: 1 dilim peynir, mantarlı omlet, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz.

Akşam: Fırında et köfte, 1 kase yoğurt, salata, 1 muz

Muzlu bir diyet tatlısı yaptım canlarım. Bir tarif sitesine gönderdim, editörler onayladığı an link veririm. İçinde sadece muz, yumurta, vanilya, kakao var. Tadı muzlu kek gibi oldu. Belki denersiniz diye link atarım.

İyi tatlım, bugünü de atlattım, jillianımı yaptım kaçamak yapmadım
bende bugun dısarda fazla yedim yeni eve geldim 1 saat önce baya kacamak yaptım ama hatırrlamıyorum ne yediğimi ( desem KOCAMAN bi yalan olurrr
1 bol kremalı kırmızı meyveli pasta 2 kurabiye yedim tatlı ve tuzlu 1 catal kek tarzı bişey vardı tadına baktım babamın tabagından )
öyle ve sadece yürüdüm yarım saaat

Büyük bir kaçamak olmuş, sen sanırım zayıf olmak istemiyorsun, defile zamanlarını unuttun sanırım

(Konuşana bakın, 3 gün önce.... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…