- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.801
Bende boş oturmak isterdim en azından finaller bitmişkenAma kpss ile yola devam
Buralarda sıcak çok sıcak
Sizlerle konuşmayı özlüyorum
Konuşalım fıstıkElacım bugün yok sanırım pazar olduğundan... Evliler pazar günleri iptal maalesef
Konuşalım tatlımmm
Naılsın?
Konuşalım fıstıkElacım bugün yok sanırım pazar olduğundan... Evliler pazar günleri iptal maalesef
sabah kahvaltidan sonra kizim uyudu uyandi sonra artik buyudu disari istiyooo ama nasil ciglik cigliga kapinin onunde aglama krizleriben hemen arabaya indim sabir yok hanimefendide... esim arkamizdan 5 dakka sonra geldi.. beziydi sutuydu emzigiydi toplamaya firsat olmadi.. tepinmekten kucaktada tutamiyosun..esim halletti...apar topar ciktik evden.. parka gittik.. salincaktan inmiyo salincak kuyrugu aman cok zor simdiki cocuklar.. baktik olmuyo migrostan sallincak aldik.. balkona ..eve geldik esim matkapla felan yapti hemen tabi balkon toz onu temizle onla ugras bunla... derken iste giremedimm evli ve cocuklu diyelim biz ona
bu arada yediklerim:
sabah bir bucuk yemek kasigi kiyma(baharatli)
karisik peynir(cecil ,beyaz ,kasar)
bir orta boy domates
2 kepek ekmegi
2 zeytin...
bir fincan naneli limonlu yesil cay
oglen birsey yemedim.. 2 yemek kasigi dondurma yedim sadece
aksama esim patlicanli etli sote tarzi birsey yapti.. yemiycem insallah bende kendime ne yaparim simdilik bilmiyorumm..
İyiyim canım birazdan jillian yapacağım yine ofluyorumsen nasılsın ne yaptın bakalım bugün?
Klay gelsin canım
Biraz hastayım geçen gün ceryanda kalmışım üşüttüm dersaneye de gidemedim :2:
Aaaa geçmiş olsun dikkat et kendine :26: yaz sıcağında da hiç hastalık çekilmez...
Buna şükür canım , ALLAH razı olsun sağolasın...
Fıstığım sende spordaki iradene hayranım maşaALLAH...
Teşekkür ederim tatlım, keşke aynı irade yemekte de her zaman olsa
gecmis olsunnnn betulcummmKlay gelsin canım
Biraz hastayım geçen gün ceryanda kalmışım üşüttüm dersaneye de gidemedim :2:
Oy oy eloşa bak başınıza onca iş açmışElacım sen bir ara doktora yapıyorum demiştin, ne üzerine yapıyorsun? Hiç bilmiyorum senin mesleğinin ne olduğunu
gecmis olsunnnn betulcummm
benim guzel sanatlar resim bolumu... okulum ankarada.... daha ders asamadini gecip yetetlilik sinavina gitmem lazim..bu donem hic gitmedim...bebekten dolayi askida..suan..evde resim yapmam lazim suan cok zor...onumuzdeki donem...bakiciya verme yasi gelir.. (burda kimsemiz yok benim annem yok.. esimin anneside dizlet patinli)az bucuk kendini ifade etsin istiyorum..
Sağol canım ALLAH razı olsunnaılsın?
iyiyimm simdi balkonda kahve iciyoruz esimle kizcemde sallincaktasen napiyorsun bakem nadsil gidiyo
sevdigim seyleri cok iyi biliyolarrrrAbur cuburla diyet mi olur ama... Uyma sen onlara midem bulanıyor de
sevdigim seyleri cok iyi biliyolarrrr
senin nasıl gidiyor tatlım
bende bugun dısarda fazla yedim yeni eve geldim 1 saat önce baya kacamak yaptım ama hatırrlamıyorum ne yediğimi ( desem KOCAMAN bi yalan olurrrİyi tatlım, bugünü de atlattım, jillianımı yaptım kaçamak yapmadım
bende bugun dısarda fazla yedim yeni eve geldim 1 saat önce baya kacamak yaptım ama hatırrlamıyorum ne yediğimi ( desem KOCAMAN bi yalan olurrr
1 bol kremalı kırmızı meyveli pasta 2 kurabiye yedim tatlı ve tuzlu 1 catal kek tarzı bişey vardı tadına baktım babamın tabagından)
öyle ve sadece yürüdüm yarım saaat