hedef 50 kilo olmak.. :)))

Benim
Nisanda dugunum vardi bu diete baslamistim kisa zamanda iyi kilo vermistim gelinligi arkadastan almistim beli olmamisti fermuar kapanmiyordu ama gelinlik cok guzeldi buna girmeliyim dedim inan kisa zamanda o gelinlige cok rahat girdim hic zorlanmadan hemde bu dietle tavsiye ederim ama bol suda icmen lazim

ne kadar surede yaptin diyeti ve ne kadar gitti hatirliyormusunnn peki??

Son düzenleme:
Yetmis kiloydum canim bayagi vardi ve öyle bir dietki bidaha zor kilo alir insan metabolizma alisiyo sanirim ondan ben tr de okadar yemek yedim inanamazsin yurtdisinda yasiyorum bu arada sadece bir kilo almisim deli gibi yedim özledigim tatlar cunki

Yetmis kiloydum canim bayagi vardi ve öyle bir dietki bidaha zor kilo alir insan metabolizma alisiyo sanirim ondan ben tr de okadar yemek yedim inanamazsin yurtdisinda yasiyorum bu arada sadece bir kilo almisim deli gibi yedim özledigim tatlar cunki

anladimmmmm.. medusacimm :KK16: cok saol payladim icin:112: bende yarin patatesleri haslayim bakalim.. :KK9: devam ediyormusun diyete ... bu diyet icin sormuyorum... yani vermek istedigin kilo varmi burda seni de aramizda gormekten mutlu oluruz

anladimmmmm.. medusacimm :KK16: cok saol payladim icin:112: bende yarin patatesleri haslayim bakalim.. :KK9: devam ediyormusun diyete ... bu diyet icin sormuyorum... yani vermek istedigin kilo varmi burda seni de aramizda gormekten mutlu oluruz

Olmazmi :))) devam halen agustosta Tr ye gelecegim tatile 57 olmak istiyorum :)

Olmazmi :))) devam halen agustosta Tr ye gelecegim tatile 57 olmak istiyorum :)

cumalari yani yarin kilo bildirim gunlerimiz... yediklerini yemediklerini kacamaklarini sporlarini dertlerini anlatmak istedikletini :KK1: herseyi burda paylasa bilirsin... :KK16: tekrar aramiza hos geldinnn:)) yurt disinda nerdesin evlendinde mi gittin??
insallahh agustosta 57 olursunnn canim:KK16:

kızlar kilo bildirimim
55.6

kilo vermem durdu muhtemelen az uyudugum için çünkü gercekten az yiyorum en fazla saat 5 ten sonra bişey yemiyorum bide hede hiç bişeyyyy
yag yakımı 4 saat sonra basladıgı için en ufak lokma bile yemiyorum ikindi yemeginden sonra
ben derse girmem lazım eve gidince konusuruz öptüm hepinizi
fit bir gün geçirmeniz dileğiylee:KK54::KK54::KK54:

Ben 52 rüyamda görcem bu gidişle lanet olsun!

kilo bildirimim 53.400:KK43:

Son düzenleme:
aktardan biberiye yağıyla susam yağını aldım bi kaba ikisini de döktüm çalkaladım canım,elime döküp sürüyorum masaj yapıyorum özellikle selülitlerimin olduğu yerlere bastıra bastıra sürüyorum :KK4: sonra strecin ucunu açıp etrafımda dolandırmaya başlıyorum sıkı bir şekilde sarıyorum,yürüyüşün sonlarına doğru toparlanmaya başladı çünkü baya terlemiştim canım böyle.. :KK31:

ay sevmesinler yaaaa,rezil oldum onun yüzünden :KK4: :KK9::KK9: bu arada teşekkür ederim canım :KK16:

teşekkür ederim canım :KK9: :KK16: aslında sıkılaşmak ve selülitlerim için sürüyorum ama ekstradan terletiyo işte :)) nasıl yaptığımı da merak edersen yukarıda anlattım canım :KK8:

teşekkürler canım, meraklandım wallahi, ilk fırsatta deneyeceğim,teşekkürler paylaşım için.

günaydın bayanlar,

kilom 56,2. geçen hafta 56,8 di. biraz yavaş gidiyor ama... sağlıklı olsun da yavaş olması sorun değil:KK52:

bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum, çarşamba akşamı 1 işkembe çorbası yanına 1dilim ekmek yedim ama sonra:KK30: 10 tane kadar midye yedim, ceza almaya razıyım:KK51:

dün sabah:
1 bardak tarhana çorbası (yaklaşık 2 kepçe kadar)
öğlen;
yarım et döner+ ayran+5-10 kadar acı biber turşusu:KK53:
akşam;
2 kaysı yumurta

biraz denge bozuldu 2 gündür, aslında bu sabah daha az gösterebilirdi tartı yani:KK30:

bu sabah;
2 katı yumurta,
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir,
3 zeytin,

öğleyin;
yine bardakla çorba yada ton balıklı salata söyliyeceğim, henüz karar veremedim.

akşama;
kıymalı patates oturtma+bulgur pilavı yapıcam,

miktarlarını da ayarlarım artık abartmadan:26:

bu arada elaprenses tebrikler:KK9:
ve tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:KK9:

cumalari yani yarin kilo bildirim gunlerimiz... yediklerini yemediklerini kacamaklarini sporlarini dertlerini anlatmak istedikletini :KK1: herseyi burda paylasa bilirsin... :KK16: tekrar aramiza hos geldinnn:)) yurt disinda nerdesin evlendinde mi gittin??
insallahh agustosta 57 olursunnn canim:KK16:

Günaydin Elaa bu haftaki kilo m 67.5 :nazar: az az gidiyo hep.dün regl oldum haftaya insallah daha fazla gider.birde bisey duydum hic denedinmi sen 1 kase yagsiz yogurda 1 tatli kasigi zerdecal 1 tatli kasigi zencefil 1 tatli kasigi tarcin katip ac karna yiyecekmissin.güzel kilo verdiriyomus.denemek istiyorum ama iki gundur elma kabuk tarcin limon tane karabiber karanfil ve su ile yapilan icecekten iciyorum birazdaha yapip öyle denicem yogurdu

Günaydin Elaa bu haftaki kilo m 67.5 :nazar: az az gidiyo hep.dün regl oldum haftaya insallah daha fazla gider.birde bisey duydum hic denedinmi sen 1 kase yagsiz yogurda 1 tatli kasigi zerdecal 1 tatli kasigi zencefil 1 tatli kasigi tarcin katip ac karna yiyecekmissin.güzel kilo verdiriyomus.denemek istiyorum ama iki gundur elma kabuk tarcin limon tane karabiber karanfil ve su ile yapilan icecekten iciyorum birazdaha yapip öyle denicem yogurdu

mylife nerdesin kiz:KK22: ozelden yazacaktin birsey... yazmadinn.. evet ole bir karisim bende duydum ama denemedimmm canimmm...

burcucumm tesekkur ederim..:KK16:
cezani kendin belirle.. ben kendime 500 mekik cezasi verdim karin bolgem acik sorunlu:KK1: 500 mekik cekicem simdi:KK9:

X