hedef 50 kilo olmak.. :)))

Elaaaaaa ben diyete basladim baslayali hic spor yapmadim hatirlarsan jillian videosunu 10 dk yapip 3 gun yuruyememistim....:KK37: O oldu bi daha spor yapmadim.sporsuz veriyorum kilocuklari :KK1: ama ramazandan sonra birazda spor yapsam iyi olacak cunku mincimaya basladim.gunler cok yogun spora vakit bulamiyorum :KK8::KK8:

kız gecen gün yedim 1 tane kornet sonra vicdan yaptım kalk Dilvin kalkkkkk dedimmm 2 km yürüdüm :KK70:
bugün saat 7 de yemek yedim bide şimdi yemek yedim bolca su içtim eve gelir gelmez 5 bardak suyu diktim tepeme :KK1:
benim her günüm yogun bende bilmiyorum ne zaman rahata ererimm :KK70:

cidden ben cornet güzeli seçilmiştim diiimiii bi ara :KK9:

sen nasılsın nasıl gidiyor senin diyetin

Kaçamaklarım yüzünden bu hafta artıdayım tatlım, ama bunlar son kaçamaklardı :KK20:

eşcigim :KK9: saolsun tombiskende hic yuzume vurmadi...kilomu aldin?? rejim yapsan felan hiccc...:
iyi bari yemin etmissin 6 haftada 48 gorursun yeterki kacamak yapma her yaptigin kacamakta 3 gununu sil.. benim ole oluyo toparlamam 3.4 gunumu aliyo.. bunu unutma.. bu arada 200 mekik cektim. 300 unu birazdan yapmaya baslicam....:KK9:

Aynen bende de 3-4 gün sürüyor. Artık kaybedecek vaktim yok...

Ayy biraz fazla geç ama :18: bende size katılabilirmiyiim :44::KK34:

Geç değil bence, hoşgeldin :KK3:

Kaç yaşındasın, evli misin, kaç kilosun, kaç olmak istiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, spor yapıyor musun... Bu kez topiğimizin sorucusu ben oldum :KK1:

Ah bu arada canım topiğimizde bir kural filan yok. Herkes istediği gibi spor diyet yapıyor. Kaçamaklarda çok kızıyoruz :KK20: Bir de tartı günlerimiz cuma. Bu kadar :))

Buraya kilo bildirimi yapmayı unuttum sabah ama tartilmistim. 52,6 kg ciktim. Hadi bakalim hedefe yavas yavas ulaşıyoruz hayirlisiyla.

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, peynirli omlet, domates, salatalık, 1 çay bardağı ceviz, biraz kavun (karatay kavun yemeyin diyor ama ne yapayım çok seviyorum, benim meyve hakkım da kavun olsun banane :KK17:)

Akşam: Ton balıklı salata, 1 kase yoğurt

Spor: Jillian tabiki... Level 3 beni çok zorluyor acaba level1-2 dönüşümlü mü yapsam diye düşünmüyor değilim...

Yok kiz uzatmam arayi.hele su sinavi atlatayim hergun girerim :KK53:
:KK1: sen sinavini veee kilonu verde onemli degilll...:)):112:
tebrikler elacımmmm :KK9::nazar: benimde hallerim gelmesine rağmen 52.8 çıktım kızlaarr :KK52:
hallerim gelmek ne kiz:KK60: ilk defa duydum regl diyon galiba :KK9: benimde hallerim yakin artik yavaslar gari:KK1:
Elaaaaaa ben diyete basladim baslayali hic spor yapmadim hatirlarsan jillian videosunu 10 dk yapip 3 gun yuruyememistim....:KK37: O oldu bi daha spor yapmadim.sporsuz veriyorum kilocuklari :KK1: ama ramazandan sonra birazda spor yapsam iyi olacak cunku mincimaya basladim.gunler cok yogun spora vakit bulamiyorum :KK8::KK8:
haklisin hem sinav hem cocuk hem ev isi zor... gunde 15 dk ayirsanda kar
Kaçamaklarım yüzünden bu hafta artıdayım tatlım, ama bunlar son kaçamaklardı :KK20:

Aynen bende de 3-4 gün sürüyor. Artık kaybedecek vaktim yok...

Geç değil bence, hoşgeldin :KK3:

Kaç yaşındasın, evli misin, kaç kilosun, kaç olmak istiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, spor yapıyor musun... Bu kez topiğimizin sorucusu ben oldum :KK1:

Ah bu arada canım topiğimizde bir kural filan yok. Herkes istediği gibi spor diyet yapıyor. Kaçamaklarda çok kızıyoruz :KK20: Bir de tartı günlerimiz cuma. Bu kadar :))
:KK1::KK9::KK60: soru yagmuruna bak helle kacirttin kizi :KK1: kikiki
hele bi yap kacamakk :KK22:
Buraya kilo bildirimi yapmayı unuttum sabah ama tartilmistim. 52,6 kg ciktim. Hadi bakalim hedefe yavas yavas ulaşıyoruz hayirlisiyla.

tebrikler kimmikk:KK9:

:KK9::KK9: her hafta farkli yapiyim bari.. :KK1: kacamak yapmaman icinnnn....

Eloss su sinavla ramazani atlatayim yapicam insallah...birde bi sorun daha var cnm.kollarim vucuduma gore tomidik biraz daha.kollari zayiflatmak icin egzersizlere bakiyorum cogu kisi yapilan egzersizlerle kollarin kaslanacagini yazmis.karar veremedim yapip yapmayacagim...Rambo gibi olmayayim sonraa :82:
Bi önerin varmi ne yapmaliyim cnm:26::26::26:

Eloss su sinavla ramazani atlatayim yapicam insallah...birde bi sorun daha var cnm.kollarim vucuduma gore tomidik biraz daha.kollari zayiflatmak icin egzersizlere bakiyorum cogu kisi yapilan egzersizlerle kollarin kaslanacagini yazmis.karar veremedim yapip yapmayacagim...Rambo gibi olmayayim sonraa :82:
Bi önerin varmi ne yapmaliyim cnm:26::26::26:

o kadar zorki kas yapmak.. surekli mekik cekiyorum ma bir turlu kasi goremedim:KK9: ole hemen olmuyo kas.. sen yap toparlanacaktir.. yarim sinav hem gogus hem kol icin .. plates lastigin varsa arkadan tutup bir ucunu (elin araka belde) bir ucunuda basinin arkasindan uste sundur... lastigi yoksa 1,5 litre pet. sise ile yap...

o kadar zorki kas yapmak.. surekli mekik cekiyorum ma bir turlu kasi goremedim:KK9: ole hemen olmuyo kas.. sen yap toparlanacaktir.. yarim sinav hem gogus hem kol icin .. plates lastigin varsa arkadan tutup bir ucunu (elin araka belde) bir ucunuda basinin arkasindan uste sundur... lastigi yoksa 1,5 litre pet. sise ile yap...

Tmm canim var plates lastigi onunlada kollari calistirayim :KK8::KK8:

X