- 12 Haziran 2014
- 108
- 15
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.681
aktardan biberiye yağıyla susam yağını aldım bi kaba ikisini de döktüm çalkaladım canım,elime döküp sürüyorum masaj yapıyorum özellikle selülitlerimin olduğu yerlere bastıra bastıra sürüyorumsonra strecin ucunu açıp etrafımda dolandırmaya başlıyorum sıkı bir şekilde sarıyorum,yürüyüşün sonlarına doğru toparlanmaya başladı çünkü baya terlemiştim canım böyle..
ay sevmesinler yaaaa,rezil oldum onun yüzündenbu arada teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canımaslında sıkılaşmak ve selülitlerim için sürüyorum ama ekstradan terletiyo işte :)) nasıl yaptığımı da merak edersen yukarıda anlattım canım
iyiyim ablacım dersten eve evden derse hesaptesekkur ederim dilvincim iyiyim.. cok yogundum bir iki haftadir bugun rahatim..tamam operim prensesisen napiyorsunnn...
canım iç giyim magazalarda 1 beden küçülten korse diye gecer biz annem alt korseyi kompedandan almış tüm korseyide baska bi yerden almış konyada bi magazadan almıştıkcanım bu korseyi nereden almış.nasıl bir şey, biraz bahsetsene bende öyle bir şey arıyorum ama maalesef bir beden küçültmüyor benimki.benim üstüm yok ama altımı küçültse iyi olur yani hem bacaklarım sıkılaşsada daha da güzel olur
Anladım canım, teşekkürler çok :) Sıkılaşmada yararını gördün mü?
sağlık dolu bir pikniiikk,mükemmel irade tebrikler
naber hatunlar naıslsınız ?
elacım beni listeden çıkarma olur mu ben pazartesi tam gaz aranıza katılıcam
İyi akşamlar kızlar
Dün akşam biraz kaçamak yaptım maalesef... Cezama hazırım
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, biber, ceviz
Akşam: 2 küçük dilim peynirli börek, 1 kase yoğurt
Jillian level 3 e başladım ama o ne, o ne zorluk, o ne ter... O nasıl bir şey anlatamam
supersin esracimmm spordaki azmine hayranimmmm:)))
evet canim spor yaptimi kesinlikle sarkma olmaz.. cok guzel mis spor programin..amaaa ayda 10 kilo zor...(130 kilo olsan neyse )insanin vucuduna ters bisey... dikkat et...bence gunluk belli bir kalori al.... zaten yemesen veremiyorsun bir muddet sonra .. meyobolizma yavasliyo... vucut korumaya aliyo kendini...dikkat et saglik cok onemli... kas kaybi felan yasarsin sonra...
listen cok mu sıki???
senin kilonuda ekleyelim listeye.. tam 68 misin boy kac??
ona da hayranimYemekteki dengesizliğime peki??Neyse... kendimi çok kasmamaya karar verdim. Ama yine de cezalar varsa kabul ediyorum
boyum 1.61 kilom ya 68-69 emin değilim.
Ya ama kilosu gayet düşük olup ayda 8-10 kg verenler var bilmiyorum 7-8 kg versem yeter
listem şöyle her besin grubundan var listem de 1 hafta içinde sebze protein karbonhidrat hepsinden karışık alıyorum ama azar azar var mesela akşam yemeklerini geçiştireceğim salatayla, öğlen bir gün protein bir gün sebze, çorba vs değişiyor, her gün mutlaka light yoğurt yiyorum, sabah kahvaltısı yulaf kepeği veya light peynie salatalık ve bol maydonoz ara öğünlerde sadece yeşil çay var ve akşam 17:00 den sonra bir şey yemiyorum. Yani günlük aldığım kalori çok fazla değil.
Günaydınnn
Günaydınlaar
Bugün çok enerjiğim, güneşli güne uyanmak beni motive ediyorKoşuya çıkmayı düşünüyorum, sabah da bölgesel egzersiz yaptım
Kahvaltım: 6 kültür mantarı + 1 yumurta ile yağsız omlet, 2 çeri domates, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan yeşilçay
gunaydin kizlarparhelia enerjin banada bulasin yolla biraz
Sen üst üste çok yoğun günler geçirdin ablacım, enerji eksikliği doğaldır ama bak yaz geldi çattı, yanlış hatırlamıyorsam tatil planları da başlamıştı sizde, vakit kalkma vakti, tempoyu arttırma vaktiAlınacak renk renk yazlık kıyafetler var ama yakışana Hadi kalk, spora
yakisana mi ?? vayy cingann parheliagaza getirdin beni bakkkkkk acik basladim bugun 2 haftadir askidaydi:118: baslamis oldummmm...
sabahtan beri yazicam anca vaktim oldu..:))