hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar bir de bu yağ karışımına lahana yağı eklemeyi düşünüyorum cuma alıcam bununla ilgili topik açmıştım beraber başlayalım falan diye ama kimse ilgilenmedi

Anladım canım, teşekkürler çok :) Sıkılaşmada yararını gördün mü?

Bugün yediklerim:

Sabah: 3 kaşık yulaf, 3 kaşık yağsız yoğurt, 1 ince dilim ananas, yarım su bardağı frambuaz, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı keten tohumu
Ara: 1 çay bardağı light kefir
Akşam: 3 kaşık mantarlı semizotu yemeği (hiç yağ eklemeden pişti) , 4 kaşık yağsız yoğurt

Birazdan egzersiz yapacağım, ne yapacağıma karar veremedim :44:

tesekkur ederim dilvincim iyiyim.. cok yogundum bir iki haftadir bugun rahatim..tamam operim prensesi sen napiyorsunnn...
iyiyim ablacım dersten eve evden derse hesap
canım iç giyim magazalarda 1 beden küçülten korse diye gecer biz annem alt korseyi kompedandan almış tüm korseyide baska bi yerden almış konyada bi magazadan almıştık

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

Dün akşam biraz kaçamak yaptım maalesef... Cezama hazırım

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, biber, ceviz

Akşam: 2 küçük dilim peynirli börek, 1 kase yoğurt

Jillian level 3 e başladım ama o ne, o ne zorluk, o ne ter... O nasıl bir şey anlatamam

sağlık dolu bir pikniiikk,mükemmel irade tebrikler

saglik dolu iradeli bacin 3 saat once tantuni yedi kizlar ya disari ciktik esimin is cikisinda mecbur disardan yedik.. o kadar cok salata ardadim ki yoktu sonra kofte yiyim bari dedim..esimde kofteciye girmedi... ( kofte salata yiycektim)sabrida kalmadi ara ara.. yani irade disi canim istemesede yedim (acliktan midem bulanmisti)kucuk dürum tantuni yarim ayran ;(((

supersin esracimmm spordaki azmine hayranimmmm:)))

boyum 1.61 kilom ya 68-69 emin değilim.
Ya ama kilosu gayet düşük olup ayda 8-10 kg verenler var bilmiyorum 7-8 kg versem yeter

listem şöyle her besin grubundan var listem de 1 hafta içinde sebze protein karbonhidrat hepsinden karışık alıyorum ama azar azar var mesela akşam yemeklerini geçiştireceğim salatayla, öğlen bir gün protein bir gün sebze, çorba vs değişiyor, her gün mutlaka light yoğurt yiyorum, sabah kahvaltısı yulaf kepeği veya light peynie salatalık ve bol maydonoz ara öğünlerde sadece yeşil çay var ve akşam 17:00 den sonra bir şey yemiyorum. Yani günlük aldığım kalori çok fazla değil.

Yemekteki dengesizliğime peki?? Neyse... kendimi çok kasmamaya karar verdim. Ama yine de cezalar varsa kabul ediyorum
ona da hayranim o kadar istikrarli spora valla bisey diyemiyorummm esracim.... valla bende dun tantuni yedim sende bana ceza ver hadi bekliyorumm toplam 500 karisik mekik iyimi ??? (yan mekik tam mekik yarim mekik) karin bolgem daha sorunlu sayilir bana en iyi ceza

yarin cuma tartil kaydededelim kilonu sabah ac karnina.. 7. 8 kilo hic duymadim ben..olsada 3 kilosu su kaybidir... olsun baslamissin bakalim kac kilo vericeksin ama dikkat et canimmm...

Günaydınlaar

Bugün çok enerjiğim, güneşli güne uyanmak beni motive ediyor Koşuya çıkmayı düşünüyorum, sabah da bölgesel egzersiz yaptım
Kahvaltım: 6 kültür mantarı + 1 yumurta ile yağsız omlet, 2 çeri domates, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan yeşilçay

gunaydin kizlar parhelia enerjin banada bulasin yolla biraz

gunaydin kizlar parhelia enerjin banada bulasin yolla biraz

Sen üst üste çok yoğun günler geçirdin ablacım, enerji eksikliği doğaldır ama bak yaz geldi çattı, yanlış hatırlamıyorsam tatil planları da başlamıştı sizde, vakit kalkma vakti, tempoyu arttırma vakti Alınacak renk renk yazlık kıyafetler var ama yakışana Hadi kalk, spora

yakisana mi ?? vayy cingann parhelia gaza getirdin beni bakkkkkk acik basladim bugun 2 haftadir askidaydi:118: baslamis oldummmm...
sabahtan beri yazicam anca vaktim oldu..:))

şeeyyy bende bugün biraz kaçamak yaptım :18:
sabah omlet,maydonoz,domates,salatalık,peynir
öğlen ızgara tavuk köfte - ayran (ekmeksiz)
ikindin akşama doğru börekleeer,dolmalaaar
yürüyüşe gidecektim şansa bak yağmur yağdı ! benimde çok gidesim vardı ya sanki

ama ramazanda esranın bahsettiği diyeti yapmayı planlıyorum kızlar ne dersiniz ramazanda da o diyete geçelim mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…