- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.701
ona da hayranim o kadar istikrarli spora valla bisey diyemiyorummm esracim.... valla bende dun tantuni yedim sende bana ceza ver hadi bekliyorumm toplam 500 karisik mekik iyimi ??? (yan mekik tam mekik yarim mekik) karin bolgem daha sorunlu sayilir bana en iyi ceza
Tamam elamm o zaman sana 500 mekik cezası, bana da jillianın evreler arası bir gün dinlenmesinin iptali cezasını verdim, yola gelmemiz lazım
şeeyyy bende bugün biraz kaçamak yaptım :18:
sabah omlet,maydonoz,domates,salatalık,peynir
öğlen ızgara tavuk köfte - ayran (ekmeksiz)
ikindin akşama doğru börekleeer,dolmalaaar
yürüyüşe gidecektim şansa bak yağmur yağdı ! benimde çok gidesim vardı ya sanki
ama ramazanda esranın bahsettiği diyeti yapmayı planlıyorum kızlar ne dersiniz ramazanda da o diyete geçelim mi ?
Tatlım ben de ramazanda o diyeti yapacağım... Ya aslında düşününce ramazanda neden oruç tutuyoruz? Aç kalan insanların halini iftarda kalorili yağlı şerbetli şeylerle mi anlayacağız? Ramazanı gerçekten kıtlık gibi geçirebilsek halbuki asıl o zaman amacına ulaşır. Ama gel de bunu annelere anlat...
O mümkün değil gibi ama en azından dediğim gibi ben de ramazanda intermittent fasting (fasılalı-aralıklı oruç) yapacağım. Sahursuz, sadece iftarlı besleneceğim. İftar 8 gibi açılıyorsa kendime 12ye kadar vakit veririm, ondan sonra yemeyi keserim. Yine de çok karbonhidratlı şeyler yememeye, ve birazcık da olsa kalori kısıtlaması yapmaya çalışacağım.
Bu arada canlarım bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, sade omlet, domates, salatalık, biber, biraz kavun, yarım çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak barbunya pilaki, 1 kase yoğurt
Spor olarak jillian level 3