- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.661
naptın sen öyle yaaaa :18: kaptım bi yeşil elma hapur hupur onu yiyorum biraz sonra da yürüyüşeee hadi bakalım kimmiş dombik
kızlaar yürüyüşten geldim şimdi. biberiyeyle susam yağını karıştırıp her yerime sürüp streçledim gri eşofmanımı giydim çıktım.allaaaahhh bir terledim bir terledim bi baktım popom su olmuş eve nasıl geldiğimi bilemedim kim bilir millet ne sanmıştırbir daha gri eşofmanla yürüyüşe giden......
kizlar aksam piknige gittik enistem geldi teyzemi almaya yarin gidecekler.. bizde piknige goturduk..
mangalda 2 kanat 2 kucuk baget bir parca et ve 3 kofte yedim...ekmek sifir yanindada su..afetin bana:118:
Ne bir zararli icecek, ne ekmek,irade budur, harikasin :))
Sonunda dilvinciğim4 saat uyku çok az, o yüzden durmuş olabilir gerçekten. Bedeninin küçülmesine de çok sevindim canım. Ben de 34 alıyorum genelde üst bedendeki şeyleri. Altta da 36 giyiyorum. Gerçekten güzel bir his
Kızlaaaar ramazanda oruç tutacaklar nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz??
Yurtdışında intermittent fasting diet diye bir şey var. Çevirisi aralıklı oruç diyeti. Bu diyette mantık günü ikiye bölmek bir kısmı yemek yediğin bir kısmı da kesinlikle yemediğin saatler. Genelde en az 14 saat filan açlık bırakınca işe yarıyor. Mantığı da glikojen depolarını boşalttıktan sonra vücudu yeni besin girmediği için vücudun enerji ihtiyacını yağdan karşılaması. Ağzımıza en ufak bir şey attığımızda bile vücut direk onu harcamaya başlayacağından yağ yakımı duruyor. O yüzden yemediğin saatleri ne kadar uzatırsan bu diyet de o kadar verimli oluyor. En ufak bir lokma attığın ansa diyet mantığından çıkıyor ve direk bozuluyor.
E ramazan da tam bu diyete uygun oruç tutanlar için :) Zaten 18 saatlik açlığımız var, intermitten fasting yapmış olacağız. Onun dışında da dikkat edersek tam bir kilo verme ayı olabilir. Sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Akşam yemekleri? Sahur? Aralar?
çok teşekkürler annem dün bana 2 tane korse almış bir sıkıyo ve 1 bedende o küçültüyo artık en dar gömleklerimin içine girebiliyorum düğmelerim pörtlemeden ama tabi korseyi sıkılaşmam için almış saglık acısından da iyimiş kızlarSeni buralarda görmek ne güzel Dilvincim :))
Kilo vermen uyku düzenin yüzünden durmuş olabilir, gerçekten çok azmış 4 saat. Spor yapamasan da aktif olmak için ne yapsan kardır, otobüse binmemeye devam!Birilerinin 'Bu sana bol' , 'Aa sen zayıfladın mı?' demesi ve önceden olmayan bedenlerin artık olduğunu görmek en motive edici şeyler gerçekten, benim de üstüm 34 beden ama alt bedenim 36-38 arası değişiyor, armutluğa devam! Kolaylıklar diliyorum sana derslerinde
ablam nasılsınnnntesekkur ederim
ablam nasılsınnnn
prensesi öp kocaman yerimeee
çok teşekkürler annem dün bana 2 tane korse almış bir sıkıyo ve 1 bedende o küçültüyo artık en dar gömleklerimin içine girebiliyorum düğmelerim pörtlemeden ama tabi korseyi sıkılaşmam için almış saglık acısından da iyimiş kızlar
esaraım dedigin intermitten fasting i bi arastırıyım ben, ramazanda derslerim sınavlarım oluyo benim bi düzenim olmuyo az yemek hedefim oluyo sadece
Yediklerin içerik olarak gayet iyi, pilav pirinç pilavıydıysa o hariç :) Belki porsiyonlarla biraz oynayabilirsin, mesela 1'er kaşık fasülye ve patlıcan, bol salata gibi :) Diğer öğünlerini de az çok hatırlıyorum canım, genel olarak iyi gidiyorsun, yavaş yavaş daha da arttırırsın tempoyu, devamm
gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta sarisi
1 kepek ekmegi
yarim domates
az beyaz peynir az cecil peynir
2 ince dilim salam
1 zeytin
bir avuc deteotu
1 acik cay
kizlar aksam piknige gittik enistem geldi teyzemi almaya yarin gidecekler.. bizde piknige goturduk..
mangalda 2 kanat 2 kucuk baget bir parca et ve 3 kofte yedim...ekmek sifir yanindada su..afetin bana:118:
kızlaar yürüyüşten geldim şimdi. biberiyeyle susam yağını karıştırıp her yerime sürüp streçledim gri eşofmanımı giydim çıktım.allaaaahhh bir terledim bir terledim bi baktım popom su olmuş eve nasıl geldiğimi bilemedim kim bilir millet ne sanmıştırbir daha gri eşofmanla yürüyüşe giden......
ay ne güzel dereotlu falan kahvaltı ferah ferah mmhhhh, afiyet olsun cnm
maşallah ya, özellikle ekmek yememek iyi başarı
yaa, merak ettim ben de cnm, yağ karışımını nasıl hazırlayıp ne kadar sürüyorsun? ve strece nasıl sarıyorsun? toplanmıyor mu?
Ahh ahh geçen yaz 56 kiloydum 50 ye çok az kalmıştı ama depresyon gibi bir şey yaşadım evden çıkmadım ve sadece yedim o yüzden 1 yılda 56 dan 68 e kadar çıktım şimdi ilk hedefim 58 gerisi kolay. 50 leri görünce az yolumuz kalmış oluyor :))
hosgeldin marilynbir senede aldiysan hemen verirsin merak etme ...kilo ustune daha oturmamistir... diyet yada spora basladinmi??
ohhh masallahöyle mi diyosun ya bunu duyduğuma sevindim :)
evet basladım günde 90 dk lık bi spor programım var güzel de bi diyet listem var biraz aç bırakıyor ama olsun :))
ohhh masallah90 dk spor cok guzel verirsin o kilolari ... diyette yapiyormussun.. bizim burda da paylasa bilirsin sporunu.. yediklerini.. cuma gunleri kilo bildiriyoruz.. bir listemiz var kim kac kilo verdi... motive ederse ... aramizda gormek isteriz senide
evet çok isterim yeni başladım bende sıkı bir diyet listem var günlük spor programımdan bahsedeyim
yarım saat tempolu yürüyüş
yarım saat cardio (koşu,mekik,ip atlama,bisiklet)
20 dk pilates
10 dk bölgesel incelme egzersizleri
her gün yapıyorum bunları listem de çok yemek olmadığı için spor yaparken halsiz düşmeyim diye b12 vitaminlerinden alıyorum. Bu kadar spor eklememin sebebi de ayda 10 kg vermek istiyorum hem daha hızlı veririm hemde vücumda sarkma olmaz diye düşündüm.
yaa, merak ettim ben de cnm, yağ karışımını nasıl hazırlayıp ne kadar sürüyorsun? ve strece nasıl sarıyorsun? toplanmıyor mu?
ay sevmesinler yaaaa,rezil oldum onun yüzündenbak gaza gelmissinnn ....
masallah sanasupersin gri esortmanini sevsinler senin
Hahah, çok hoşsun canım, güldürdünOh, egzersiz yapıldı, bolca ter atıldı, süpersin! Bu arada, biberiyeyle susam yağı ter atman için mi? Bilgi verirsen çok memnun olurum :))