- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.641
kızlarrr nasılsınızzzzz umarım iyisinizdir
kusura bakmayın benim derslerim basladı gece anca 2 de uyuyabiliyorum bu aralar bi enerji var ki sormayın gitsin durduramıyorum kendimi
sabah ise 6 da uyanıyorum erken kalktıgım içindir belkide ama kilo vermem durdu malesef
pazar günü pierre cardinden alışveriş yapmaya gittim ve denedigim bütün bedenler 36ydı deniyorum görevli diyoki malesef bunun 1 beden küçüğü elimizde yok ben bişey demeden bunu diyo kadın ve gercekten karın kısmında bolluk vardı bir sevindim ki sormayın bütün gün agzım kulaklarımdaydı
beslenmeme cok dikkat ediyorum saglıklı seyler yiyorum spor yapamıyorum araya sıkıştırmaya calışıyorum anca otobüse binmeyip bi kaç durak yürümeyi becerebiliyorum
kızlarrr nasılsınızzzzz umarım iyisinizdir
kusura bakmayın benim derslerim basladı gece anca 2 de uyuyabiliyorum bu aralar bi enerji var ki sormayın gitsin durduramıyorum kendimi
sabah ise 6 da uyanıyorum erken kalktıgım içindir belkide ama kilo vermem durdu malesef
pazar günü pierre cardinden alışveriş yapmaya gittim ve denedigim bütün bedenler 36ydı deniyorum görevli diyoki malesef bunun 1 beden küçüğü elimizde yok ben bişey demeden bunu diyo kadın ve gercekten karın kısmında bolluk vardı bir sevindim ki sormayın bütün gün agzım kulaklarımdaydı
beslenmeme cok dikkat ediyorum saglıklı seyler yiyorum spor yapamıyorum araya sıkıştırmaya calışıyorum anca otobüse binmeyip bi kaç durak yürümeyi becerebiliyorum
ton balıklı salatanın yanında 1 dilim beyaz ekmek yedim
2 bardak güllü tarçınlı yeşil çay içtim yemekten sonra.
Kızlaaaar ramazanda oruç tutacaklar nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz??
Yurtdışında intermittent fasting diet diye bir şey var. Çevirisi aralıklı oruç diyeti. Bu diyette mantık günü ikiye bölmek bir kısmı yemek yediğin bir kısmı da kesinlikle yemediğin saatler. Genelde en az 14 saat filan açlık bırakınca işe yarıyor. Mantığı da glikojen depolarını boşalttıktan sonra vücudu yeni besin girmediği için vücudun enerji ihtiyacını yağdan karşılaması. Ağzımıza en ufak bir şey attığımızda bile vücut direk onu harcamaya başlayacağından yağ yakımı duruyor. O yüzden yemediğin saatleri ne kadar uzatırsan bu diyet de o kadar verimli oluyor. En ufak bir lokma attığın ansa diyet mantığından çıkıyor ve direk bozuluyor.
E ramazan da tam bu diyete uygun oruç tutanlar için :) Zaten 18 saatlik açlığımız var, intermitten fasting yapmış olacağız. Onun dışında da dikkat edersek tam bir kilo verme ayı olabilir. Sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Akşam yemekleri? Sahur? Aralar?
Elacım maalesef bende gidip de yemeyecek irade yok, geçen de doğumgününe giderken pastadan yemem diyordum, ama pastayı yeyip üstüne bir sürü başka şey de yedim maalesef... En iyisi kaçamaklardan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmak, cipse çok düşkünüm ben(
Mükemmel irade derken?? O mükemmel irade bugün kahvaltıdan sonra bir magnum yediCanım bende işler şöyle işliyor, 6 gün mükemmel iradeyle her şeyden kaçınıyorum. Sonra bir atak geliyor, öyle yiyorum ki... 6 günlük diyetim ancak onu toparlayabiliyor. Haftada maksimum 100-200 gram verebiliyorum. Yeme bozukluğu gelişti, bakma sen diğer günlerde sağlıklı beslendiğime. Bu durum birkaç ay daha devam ederse profesyonel destek alacağım yeme bozukluğu konusunda. Hatta bu konuda bir kitap varmış, acilen onu edinip okumayı düşünüyorum.
Bir de bende şöyle bir durum var. Bugün bir doğumgününe giderim orda herkes yerken pastayı yememe iradesini gösterebilirim. Ama ondan bir saat sonra her şey bozulabilir deli gibi yiyebilirim. Tamamen anlık yani. Çok kötü bir durum... Allah kimsenin başına vermesin, son birkaç ayda gelişti, şimdi kontrol edemiyorum...
canım bende senin gibiyim biliyorsun. kitabın adını yazarmısın belki banada faydası olur
Elacım maalesef bende gidip de yemeyecek irade yok, geçen de doğumgününe giderken pastadan yemem diyordum, ama pastayı yeyip üstüne bir sürü başka şey de yedim maalesef... En iyisi kaçamaklardan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmak, cipse çok düşkünüm ben(
Mükemmel irade derken?? O mükemmel irade bugün kahvaltıdan sonra bir magnum yediCanım bende işler şöyle işliyor, 6 gün mükemmel iradeyle her şeyden kaçınıyorum. Sonra bir atak geliyor, öyle yiyorum ki... 6 günlük diyetim ancak onu toparlayabiliyor. Haftada maksimum 100-200 gram verebiliyorum. Yeme bozukluğu gelişti, bakma sen diğer günlerde sağlıklı beslendiğime. Bu durum birkaç ay daha devam ederse profesyonel destek alacağım yeme bozukluğu konusunda. Hatta bu konuda bir kitap varmış, acilen onu edinip okumayı düşünüyorum.
Bir de bende şöyle bir durum var. Bugün bir doğumgününe giderim orda herkes yerken pastayı yememe iradesini gösterebilirim. Ama ondan bir saat sonra her şey bozulabilir deli gibi yiyebilirim. Tamamen anlık yani. Çok kötü bir durum... Allah kimsenin başına vermesin, son birkaç ayda gelişti, şimdi kontrol edemiyorum...
Elacım ya bu ice berk nedir hep görüyorum merak ediyorum...
Esracım bu diyeti ben de duymuştum ve gerçekten başarılı sonuç alan çok kişi varmış forumlarda okuduğum kadarıyla. Diyetin mantığı da akla yatıyor, sonuçta tamamen aç kalan vücut enerji ihtiyacını vücut depolarından karşılayacak. Ama açlık süresi 18 saat olmalı diye biliyorum ben. Bu diyeti uygulayanlar genelde 11.00 - 17.00 arasında yiyorlar. Ben 18.00'de yemek yemeyi kesiyorum kesinlikle, ertesi gün kahvaltımı da 9 civarı yapıyorum, 14 saat yeterliyse ben farkında olmadan uyguluyormuşum bunu
canım bende senin gibiyim biliyorsun. kitabın adını yazarmısın belki banada faydası olur
merhaba esra927 bende yurtdisinda yasiyorum , bu dedigin diyeti daha önce duydum ama tam net degildi. rica etsem biraz daha aciklayabilirmisin, cünkü bende ramazanda nasil beslensem ve kilo verebilsem diye düsünüyorum, mesela aclik süresinin disinda hersey yenebiliyormu, yada herhangi bir diyet listeside varmi, ramazan icin uygun gibi görünüyor fakat, suda icemiyoruz orucken, bu diyette aclik süresindeyken suya izin vardir dimi???Kızlaaaar ramazanda oruç tutacaklar nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz??
Yurtdışında intermittent fasting diet diye bir şey var. Çevirisi aralıklı oruç diyeti. Bu diyette mantık günü ikiye bölmek bir kısmı yemek yediğin bir kısmı da kesinlikle yemediğin saatler. Genelde en az 14 saat filan açlık bırakınca işe yarıyor. Mantığı da glikojen depolarını boşalttıktan sonra vücudu yeni besin girmediği için vücudun enerji ihtiyacını yağdan karşılaması. Ağzımıza en ufak bir şey attığımızda bile vücut direk onu harcamaya başlayacağından yağ yakımı duruyor. O yüzden yemediğin saatleri ne kadar uzatırsan bu diyet de o kadar verimli oluyor. En ufak bir lokma attığın ansa diyet mantığından çıkıyor ve direk bozuluyor.
E ramazan da tam bu diyete uygun oruç tutanlar için :) Zaten 18 saatlik açlığımız var, intermitten fasting yapmış olacağız. Onun dışında da dikkat edersek tam bir kilo verme ayı olabilir. Sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? Akşam yemekleri? Sahur? Aralar?
merhaba esra927 bende yurtdisinda yasiyorum , bu dedigin diyeti daha önce duydum ama tam net degildi. rica etsem biraz daha aciklayabilirmisin, cünkü bende ramazanda nasil beslensem ve kilo verebilsem diye düsünüyorum, mesela aclik süresinin disinda hersey yenebiliyormu, yada herhangi bir diyet listeside varmi, ramazan icin uygun gibi görünüyor fakat, suda icemiyoruz orucken, bu diyette aclik süresindeyken suya izin vardir dimi???
sen bu gidisle okul acilir yine baslayamasin tembel senietrafinda fistik gibi hatunlar gezsinde gör yazlik ne guzel kiyafetler ayakkabilar var bu sene .... citirlara hersey guzel yakisiyoda dombislere eh iste sen de acık dombis dombis giyersin napican
gelmediysen gaza daha devam edicemm
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, bir çay bardağı ceviz
Kahvaltıdan sonra bir magnum :26:
Akşam: 200 gr kıymadan yapılmış et köfte, zeytinyağlı salata
Spor olarak jillian yaptım. Bugün 2.level bitti, yarın duruma göre belki ara verebilirim. Vermezsem level3e başlayacağım. Ara verirsem de perşembe günü level3e başlayacağım.
Canım bir şeyler çekiyor, bugün magnum yemiş olmama rağmen bir şeyler daha yiyesim var hem de çok :26:
Kızlar iyi akşamlar
Akşam yemeğimi de bildireyim dedim;
Bir haşlanmış tavuk butu,
2 yk taze fasülye,
1 yk pilav
4-5 çatal salata
2 yk patlıcan salatası
1 bardak ayran
Biraz çok yemişim galiba yine:/
kızlaar yürüyüşten geldim şimdi. biberiyeyle susam yağını karıştırıp her yerime sürüp streçledim gri eşofmanımı giydim çıktım.allaaaahhh bir terledim bir terledim bi baktım popom su olmuş eve nasıl geldiğimi bilemedim kim bilir millet ne sanmıştırbir daha gri eşofmanla yürüyüşe giden......