hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın kızlar nasılsınız

Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Kahvaltım: 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sade omlet, 1 domates, 1 salatalık, yarım çay bardağı ceviz Dün sabırsızlıkla ölçtüm ölçülerimi, söz vermiştim kendime bitene kadar ölçmeyeceğim diye ama dayanamadım Şimdilik birer cm incelme var çok mutlu oldum... Zaten bitene kadar da birer cm daha olsa daha ne isterim bir ayda 11 günüm kaldı bakalım... Çok umutluyum jillianı hiç bırakmayacağım :))

canım benim çok ssevindim, ölçülerin ne canım senin gibi çıtır olunca 90-60-90 bilem yoksundur

canım benim çok ssevindim, ölçülerin ne canım senin gibi çıtır olunca 90-60-90 bilem yoksundur

90-60-90 mııı ölçülerim jilliana başlarken 87-68-91 idi. Göbek de 79 idi (Bak varmışım biraz ) Şuan 87 (aman zaten o değişmesin)-67-90, göbek de 77. Zaten birazcık problem olan bölgelerim bel-göbek ve bacaklar. Bacağım da 51'den 50'ye düşmüş... Dediğim gibi bu bölgeler birer cm daha incelse bana yeter şimdilik

ohhh masallah esrama
ben neredeyse bir haftadir egzersiz yapmiyorum(( neyse artik misafirim gidince zorlicam.. esim tatlil planlari yapmaya basladi agustosa kadar incelmem lazim

maaşallah canım.o 1 cmlerin en kısa zamnda gideceğine eminim şeker

ohhh masallah esrama
ben neredeyse bir haftadir egzersiz yapmiyorum(( neyse artik misafirim gidince zorlicam.. esim tatlil planlari yapmaya basladi agustosa kadar incelmem lazim

Ayy tatil mi çok güzel Ben de ağustosta fransaya gideceğim elacım artık kesinleşti, ağustosa kadar 6-7 haftamız var çok güzel kilolar verebiliriz inşallah :))

maaşallah canım.o 1 cmlerin en kısa zamnda gideceğine eminim şeker

Umarım hepimizinkiler birer birer gider canım

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimize :)

Sabah yulaflı kahvaltımı yaptım; 1 su bardağı yağsız sütle 3 kaşık yulaf, yanında da 5 çilek ve yarım muz Şimdi de yeşilçay+mate karışımımı içeceğim. Akşam üzeri yürüyüş yapıp sonra da Jillian ve bacak egzersizi düşünüyorum, tatil planları netleşmeye başladı, sporu arttırmak şart

ayyy ne guzel senin yerinde olmak isterdimmm:118: ben amacima ulasmam zor 50 olmam .. ama beni mutlu edecek bir kiloya duserim insallah (goruntuye)

gunaydinnn kesinlikleee sporu artirmak gerekiyo.. kizlar ben yapamiyorum bari siz yapinnnnn

Son düzenleme:
spor spor spor yaaa...

evde eliptik vardı, bayadır yapmıyorum, aslında akşamları koltukta oturacağıma yarım saat pedal çeviriversem ne iyi olur

spor spor spor yaaa...

evde eliptik vardı, bayadır yapmıyorum, aslında akşamları koltukta oturacağıma yarım saat pedal çeviriversem ne iyi olur

Sporda birkaç ayı devirdikten sonra gerisi kolay... Ben de başta sevmiyordum (hala da bayıldığımı söyleyemem açıkçası) ama tam bir yıldır bir şekilde hayatımda spor var. Toplamda sadece aralarda nadiren 1 hafta ara verdiğim oldu (2-3 kez sadece). O kadar alıştım ki artık bırakamıyorum. Çoğu insan sevdiğinden bırakamıyor, bende de artık alışkanlık oldu. Sanki spor yapmazsam şişmanlayacakmışım gibi bir algı var. Bir de vücut gerçekten bir yıldır spora alıştığı için bıraksam biraz salar büyük ihtimal. Bırakamıyorum o yüzden, hiç bırakacağımı da sanmıyorum...

O yüzden ilk birkaç ayı devirebilirsen gerisi gelir canım, sen de o veya bu sebepten ötürü bırakamazsın :)) Spor yapmak güzel bir şey, endorfin salgılatıyor vücuda, enerji ve mutluluk veriyor, ayrıca inceltiyor daha ne olsun

evet ya alışana kadar biraz zorluyor ama sonrası iyi oluyor tabi, ameliyattan beri hiç birşey yapmadım acayip hamlamışım.

maşallah bu arada sana da:)

Topiğimiz yine neden boş ki acaba :26:

Sporumu yapıp yemeğimi yeyip geldim kızlar. Akşam yemeğim: domates soslu uskumru balığı, çeyrek lahmacun, 1 kase yoğurt. Spor olarak tabiki jillian :) Yarın 2.levelde son günüm.

Akşam arkadaşlarla film izlemeye sözleşmiştik. Sonra bir tanesi cips alalım filan dedi diğerleri de aa evet süper olur dediler. Hemen kafamda bir ampül yandı, aa benim başka bir işim vardı siz izleyin dedim Sırf o cipsi yiyemeyeceğim için. Gidersem herkes yerken benim yemeyeceğim konusunda kendime güvenemedim, o yüzden en iyisi gitmemek diye düşündüm...

Son düzenleme:

Tebrik ediyorum sizi gerçekten umarım bu mükemmel iradeyi bozmazsınız
Bizim bugün okulda kahvaltımız vardı eh tabi evdeki kahvaltı gibi bol olmuyo bende karnım doysun diye beyaz ekmeği fazla kaçırdım Okul kapansın spor yapacağım diyip duruyodum çok üşeniyorum bi türlü başlayamadım kızlar gaz verin banaa

kis bir cipisss( cips) icin niye vazgectin gidipte yemeyeydin... artik ben cevremdekilere kabullendirdim.. ben artik yemiyorum ole seyler diyorum.. en cok sagliksiz oldugu uzerinde duruyorum.... gerci arkadaslar arasinda zor bu durum haklisin ama kabullenecekler... cips kola yok diyorum.. kendimi firenleyemem diyorsan toverim valla yasam tarzi degisecek toktur hanim
aksamki yemegine bayildim balik

sen bu gidisle okul acilir yine baslayamasin tembel seni etrafinda fistik gibi hatunlar gezsinde gör yazlik ne guzel kiyafetler ayakkabilar var bu sene .... citirlara hersey guzel yakisiyoda dombislere eh iste sen de acık dombis dombis giyersin napican

gelmediysen gaza daha devam edicemm

kizlar bugun yediklerim..
sabah:
iki kayisi
haslanmis yumurta
bir dilim beyaz ekmek ekmegim bitmisti cok az domates ve peynir
oglen 2 kepekli grisini ve kahve

aksam yemegine sezar soslu salata yaptim iki haslanmis tavuk gogsunden ice berk salatalik domates dere otu taze nane maydanoz yag yok onun yerine 2 yemek kasigi sezar sosu..
3 tane cilek

kızlarrr nasılsınızzzzz umarım iyisinizdir
kusura bakmayın benim derslerim basladı gece anca 2 de uyuyabiliyorum bu aralar bi enerji var ki sormayın gitsin durduramıyorum kendimi
sabah ise 6 da uyanıyorum erken kalktıgım içindir belkide ama kilo vermem durdu malesef
pazar günü pierre cardinden alışveriş yapmaya gittim ve denedigim bütün bedenler 36ydı deniyorum görevli diyoki malesef bunun 1 beden küçüğü elimizde yok ben bişey demeden bunu diyo kadın ve gercekten karın kısmında bolluk vardı bir sevindim ki sormayın bütün gün agzım kulaklarımdaydı
beslenmeme cok dikkat ediyorum saglıklı seyler yiyorum spor yapamıyorum araya sıkıştırmaya calışıyorum anca otobüse binmeyip bi kaç durak yürümeyi becerebiliyorum

GÜNAYDIN KIZLAR,

iradelerinize maşallah ya:)

ben dün;

sabah: kıymalı karışık tost

öğlen: bir bardak tarhana çorbası

akşam: yarım porsiyon bolonez makarna yedim.

bugün:

sabah: 1 bardak tarhana çorbası+ serçe parmak kadar açma yedim.

öğleyin; ton balıklı salata yiyeceğim.

akşam için henüz plan yapmadım

akşam spor yapamadım, ama neredeyse hiç oturmadan evi toplayıp temizledim, çamaşırlarla falan uğraştım.

bu arada sanırım kiloda biraz oynamaya başladı, artık cuma bildiririm tam neticeyi, o zamana kadar biraz daha gider inşallah da

bu arada suyu bir türlü 3 litreye çıkaramadım hem 2 de kalıyor ya da 2 yi biraz geçiyor:/

Son düzenleme:

Elacım maalesef bende gidip de yemeyecek irade yok, geçen de doğumgününe giderken pastadan yemem diyordum, ama pastayı yeyip üstüne bir sürü başka şey de yedim maalesef... En iyisi kaçamaklardan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmak, cipse çok düşkünüm ben (

Mükemmel irade derken?? O mükemmel irade bugün kahvaltıdan sonra bir magnum yedi Canım bende işler şöyle işliyor, 6 gün mükemmel iradeyle her şeyden kaçınıyorum. Sonra bir atak geliyor, öyle yiyorum ki... 6 günlük diyetim ancak onu toparlayabiliyor. Haftada maksimum 100-200 gram verebiliyorum. Yeme bozukluğu gelişti, bakma sen diğer günlerde sağlıklı beslendiğime. Bu durum birkaç ay daha devam ederse profesyonel destek alacağım yeme bozukluğu konusunda. Hatta bu konuda bir kitap varmış, acilen onu edinip okumayı düşünüyorum.

Bir de bende şöyle bir durum var. Bugün bir doğumgününe giderim orda herkes yerken pastayı yememe iradesini gösterebilirim. Ama ondan bir saat sonra her şey bozulabilir deli gibi yiyebilirim. Tamamen anlık yani. Çok kötü bir durum... Allah kimsenin başına vermesin, son birkaç ayda gelişti, şimdi kontrol edemiyorum...

Elacım ya bu ice berk nedir hep görüyorum merak ediyorum...

ton balıklı salatanın yanında 1 dilim beyaz ekmek yedim

2 bardak güllü tarçınlı yeşil çay içtim yemekten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…