- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.621
Günaydın kızlar nasılsınız
Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Kahvaltım: 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sade omlet, 1 domates, 1 salatalık, yarım çay bardağı cevizDün sabırsızlıkla ölçtüm ölçülerimi, söz vermiştim kendime bitene kadar ölçmeyeceğim diye ama dayanamadım Şimdilik birer cm incelme var çok mutlu oldum... Zaten bitene kadar da birer cm daha olsa daha ne isterim bir ayda 11 günüm kaldı bakalım... Çok umutluyum jillianı hiç bırakmayacağım :))
canım benim çok ssevindim, ölçülerin ne canım senin gibi çıtır olunca 90-60-90 bilem yoksundur
Günaydın kızlar nasılsınız
Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Kahvaltım: 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sade omlet, 1 domates, 1 salatalık, yarım çay bardağı cevizDün sabırsızlıkla ölçtüm ölçülerimi, söz vermiştim kendime bitene kadar ölçmeyeceğim diye ama dayanamadım Şimdilik birer cm incelme var çok mutlu oldum... Zaten bitene kadar da birer cm daha olsa daha ne isterim bir ayda 11 günüm kaldı bakalım... Çok umutluyum jillianı hiç bırakmayacağım :))
90-60-90 mıııölçülerim jilliana başlarken 87-68-91 idi. Göbek de 79 idi (Bak varmışım biraz ) Şuan 87 (aman zaten o değişmesin)-67-90, göbek de 77. Zaten birazcık problem olan bölgelerim bel-göbek ve bacaklar. Bacağım da 51'den 50'ye düşmüş... Dediğim gibi bu bölgeler birer cm daha incelse bana yeter şimdilik
ohhh masallah esrama
ben neredeyse bir haftadir egzersiz yapmiyorum(( neyse artik misafirim gidince zorlicam.. esim tatlil planlari yapmaya basladi agustosa kadar incelmem lazim
maaşallah canım.o 1 cmlerin en kısa zamnda gideceğine eminim şeker
Ayy tatil mi çok güzelBen de ağustosta fransaya gideceğim elacım artık kesinleşti, ağustosa kadar 6-7 haftamız var çok güzel kilolar verebiliriz inşallah :))
Umarım hepimizinkiler birer birer gider canım
gunaydinnnGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimize :)
Sabah yulaflı kahvaltımı yaptım; 1 su bardağı yağsız sütle 3 kaşık yulaf, yanında da 5 çilek ve yarım muzŞimdi de yeşilçay+mate karışımımı içeceğim. Akşam üzeri yürüyüş yapıp sonra da Jillian ve bacak egzersizi düşünüyorum, tatil planları netleşmeye başladı, sporu arttırmak şart
spor spor spor yaaa...
evde eliptik vardı, bayadır yapmıyorum, aslında akşamları koltukta oturacağıma yarım saat pedal çeviriversem ne iyi olur
Sporda birkaç ayı devirdikten sonra gerisi kolay... Ben de başta sevmiyordum (hala da bayıldığımı söyleyemem açıkçası) ama tam bir yıldır bir şekilde hayatımda spor var. Toplamda sadece aralarda nadiren 1 hafta ara verdiğim oldu (2-3 kez sadece). O kadar alıştım ki artık bırakamıyorum. Çoğu insan sevdiğinden bırakamıyor, bende de artık alışkanlık oldu. Sanki spor yapmazsam şişmanlayacakmışım gibi bir algı var. Bir de vücut gerçekten bir yıldır spora alıştığı için bıraksam biraz salar büyük ihtimal. Bırakamıyorum o yüzden, hiç bırakacağımı da sanmıyorum...
O yüzden ilk birkaç ayı devirebilirsen gerisi gelir canım, sen de o veya bu sebepten ötürü bırakamazsın :)) Spor yapmak güzel bir şey, endorfin salgılatıyor vücuda, enerji ve mutluluk veriyor, ayrıca inceltiyor daha ne olsun
Topiğimiz yine neden boş ki acaba :26:
Sporumu yapıp yemeğimi yeyip geldim kızlar. Akşam yemeğim: domates soslu uskumru balığı, çeyrek lahmacun, 1 kase yoğurt. Spor olarak tabiki jillian :) Yarın 2.levelde son günüm.
Akşam arkadaşlarla film izlemeye sözleşmiştik. Sonra bir tanesi cips alalım filan dedi diğerleri de aa evet süper olur dediler. Hemen kafamda bir ampül yandı, aa benim başka bir işim vardı siz izleyin dedimSırf o cipsi yiyemeyeceğim için. Gidersem herkes yerken benim yemeyeceğim konusunda kendime güvenemedim, o yüzden en iyisi gitmemek diye düşündüm...
kis bir cipisss( cips) icin niye vazgectinTopiğimiz yine neden boş ki acaba :26:
Sporumu yapıp yemeğimi yeyip geldim kızlar. Akşam yemeğim: domates soslu uskumru balığı, çeyrek lahmacun, 1 kase yoğurt. Spor olarak tabiki jillian :) Yarın 2.levelde son günüm.
Akşam arkadaşlarla film izlemeye sözleşmiştik. Sonra bir tanesi cips alalım filan dedi diğerleri de aa evet süper olur dediler. Hemen kafamda bir ampül yandı, aa benim başka bir işim vardı siz izleyin dedimSırf o cipsi yiyemeyeceğim için. Gidersem herkes yerken benim yemeyeceğim konusunda kendime güvenemedim, o yüzden en iyisi gitmemek diye düşündüm...
Tebrik ediyorum sizi gerçektenumarım bu mükemmel iradeyi bozmazsınız
Bizim bugün okulda kahvaltımız vardı eh tabi evdeki kahvaltı gibi bol olmuyo bende karnım doysun diye beyaz ekmeği fazla kaçırdımOkul kapansın spor yapacağım diyip duruyodum çok üşeniyorum bi türlü başlayamadım kızlar gaz verin banaa
kis bir cipisss( cips) icin niye vazgectingidipte yemeyeydin... artik ben cevremdekilere kabullendirdim.. ben artik yemiyorum ole seyler diyorum.. en cok sagliksiz oldugu uzerinde duruyorum.... gerci arkadaslar arasinda zor bu durum haklisin ama kabullenecekler... cips kola yok diyorum.. kendimi firenleyemem diyorsan toverim valla yasam tarzi degisecek toktur hanim
aksamki yemegine bayildim balik
Tebrik ediyorum sizi gerçektenumarım bu mükemmel iradeyi bozmazsınız
Bizim bugün okulda kahvaltımız vardı eh tabi evdeki kahvaltı gibi bol olmuyo bende karnım doysun diye beyaz ekmeği fazla kaçırdımOkul kapansın spor yapacağım diyip duruyodum çok üşeniyorum bi türlü başlayamadım kızlar gaz verin banaa
kizlar bugun yediklerim..
sabah:
iki kayisi
haslanmis yumurta
bir dilim beyaz ekmek ekmegim bitmisti cok az domates ve peynir
oglen 2 kepekli grisini ve kahve
aksam yemegine sezar soslu salata yaptim iki haslanmis tavuk gogsunden ice berk salatalik domates dere otu taze nane maydanoz yag yok onun yerine 2 yemek kasigi sezar sosu..
3 tane cilek