hedef 50 kilo olmak.. :)))

Yoğunsun yanii Tadını çıkar elacımmmm
tesekkurler betulcummm suan yoldayim yolda esim yemek yedi.. ben sadece 1 pohca yedim kahve ictim..:)) gidene kadar koruyum barim
evde biri yiyince cok zor oluyo ya.. haklisin zorlanmakta... ama biraz daha kendini cektinmi bu tur yiyceklerden.. sanki senin icin degilmis gibi oluyo.. yani esimde alir eve sanki o onun cipsi gibi... onun kolasi... gibi.. ( bu onun ilaci der gibi oldu) yani nasil anlatiyim.. benimle alakasi yok gibi olmaya basladi.. bunu nasil basardim bilmiyorum.. tadin hafizasi varmis derlerya galiba dogru...birde cok istiyorum kilo vermeyi umarim hedefime ulasinca cozutmam bole devam eder:))

cokk tesekkurlet paylasim icinnn... cok guzel basarmissin darisi bizim basimiza:)))

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 10 zeytin, 4 gün kurusu kayısı, 1 çay bardağı ceviz

Akşam: 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt

Spor olarak da Jillian level 1'in üçüncü gününü yaptım

Sizler ne alemdesiniz

supersin jillian yapmissin:))) bende kayinvalidemdeyim cok sık giremiyorum... aksam bir tabak guvec yedim... tabaga kendim koydum az koydum... iki dilimde borek yedim... (bir dilimini yemekten bir saat once yedim...)ekmek yemedim.. corbada vardi icmedim bugun bir pohca (yolda molada) 2 tane borek yemis oldum cok hamur isiyle basladim.. hadi hayirlisi:)

Son düzenleme:

Hamurişini ben acayip seviyorum ne yazık ki ( Evimin önünde de pastane var, eve her gelişimde pastaneden muhteşem kokular yükseliyor ve ben kendimi öyle zorluyorum ki içeri girmemek için Pasta, börek, kurabiye, simit, kek, gözleme... Hepsi en sevdiğim şeyler ama tabi ki mümkün olduğunda yememeye çalışıyorum çünkü zaten ayda bir filan annemin yanına gittikçe o az biraz yediriyor zorla... Elacım sen kaç gün kalacaksın? Sen daha iradelisin az kaçamak yaparsın gibime geliyor :)

Günaydın arkadaşlar. Kilo bildirimi yapiyorum :) 57.1
Dün 56.9 dum aslında bahsettiğim bağırsak probleminden oluyor bunlar dün cikamayinca bugun +200 hemen kuru kayısı da yiyorum sabahları, akşamları yürüyüşe çıkıyorum, ara öğün olarak probiyotik yogurt yiyorum ama yine de her gün olmuyor (

Günaydııın :)
Dünü süper geçirmişsiniz, tebrik ederim, aynen devam Dün kahvaltıda 1 yumurta sarısı + 2 yumurta akından yağsız omlet, domates, salatalık, maydanoz, 1 dilim ekmek yedim ben. Arada 6 kiraz. Öğle yemeğim 4 kaşık kepekli makarna, 4 kaşık yağsız yoğurt, salata. Arada 1 elma, 1 ceviz, tarçın. Akşam haşlanmış bol limonlu enginar ve salata. Gün içinde 2 lt. su ve 3 fincan yeşilçay. Beslenme olarak verimliydi ama şu ara pek spor yapamıyorum, tansiyonum bi süredir hep düşük, baş dönmesi yapıyor

Merhabaa, günaydınlaar :)
Bağırsaklarınızla ilgili ayrı bir probleminiz mi var bilmiyorum ama eğer kabızlık yaşıyorsanız ve başka bir rahatsızlığınız yoksa birkaç şey önerebilirim.
-Sabahları uyandığınızda 1 su bardağı suyun içine çeyrek limon sıkıp içebilirsiniz. Ben detoks etkisi olduğu için içiyordum ama sonradan öğrendim ki bağırsak hareketlerine de faydası varmış. Midenizle ilgili bir sorununuz varsa aman dikkat :)
-1 su bardağı suyun içine 2-3 kuru kayısı koyup akşamdan üzeri kapalı şekilde buzdolabına koyup sabah suyu içip kayısıları da yiyebilirsiniz, ben çok yararını gördüm.
-Ara öğünlerde probiyotik yoğurdun içine 1 çay kaşığı keten tohumu ekleyip tüketmek de çok yardımcı oluyor ama keten tohumunun miktarını günde 1 çay kaşığının üzerine çıkarmamak bir de tohum halinde olanı satın almak gerek.
-Her gün 1 fincan rezene çayı içmenin de düzenli kullanım sonucu çok yararı oluyor.
Deneyip tavsiye edebileceklerim şimdilik bu kadar, umarım işinize yarar. Moralinizi bozmayın, tartıda gördüğünüz +200 gram gerçek bir kilo artışı değil, önemli olan o :)

Günaydın kızlar, sınav haftamız çok yoğunum. O sebeple çok giremiyorum. Haftaya karne olayı tamamlanınca daha sık uğrayacağım inşallah...

Ela geçen hafta aşağıdaki mesajı yazmıştım, alıntılamadığım için gözden kaçmış canım.

Bugün sabah itibariyle 54.0 geldim. Tatlı ve dondurmalarla bitirdiğim haftayı kilo almadan kurtardım.
Yarından itibaren eskiden yaptığım bir diyeti yapacağım. 5 gün sonra bakalım ne kadar fark edecek..

Herkese hayırlı sabahlar.
Kilom: 53,8 kg
Düzeltmeye başladım kendimi yavaş yavaş. Olacak inanıyorum! :)

Gül merhaba canım, azmine hayranım zaten darısı bize... Ben Gül ile beraber 52 kiloya inip sonra bırakmıştım. Devam etseydim ben de şuan 48 tim

Neyse bakalım dersimi aldım, öncelik hedef 50, sonra 48.

Bidaha hic almayalim insallah hep fit kalalim bak ben az once yine motive oldum tartildimda kilomu bildiriyorum canim 68.70000000000000 :))))))))) haftaya 67 lerde olcam insallah :)))

Geç saatte bişiler yemesem süper olucak yalnız kendime çok pis kızdım!

Eşim geç geliyo 22:00 gibi ve illa ev yemeği yiyo en az 2 çeşit çok iştahlı yiyo masada eşlik edim derken bakıyorum kocaman gün bişe yemeyen ben götürüyorum masadakileri..

Bu adamı eve almıcam artık ben yada yemek mi yamasam ya da o gelince uyusam mı o da iştahlı yemeseymiş

Netice itibariyle 53.400cük sadece 300 gr gitmiş

öncelikle ğünaydın herseygönlünce olsunnbişey sorucam adetime 7ğün kala beta ya baktırdım hamilelik hormonu 19.2 çııktı.acaba hamilemiyimmm.

B-HCG normalde (gebe olmayanlarda) 10'un altındadır. O yüzden 19 biraz fazla gibi. Nerede baktırdınız, baktırdığınız yerde kadın doğum uzmanı yok mu? 19 gebelik olabilir bir kadın doğum uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.

Canım senin de dünkü menün gayet süpermiş tebrikler Spor için de acele etme istersen, biraz bekle tansiyonunun düzelmesini. Veya çok yapmak istiyorsan hafif sporlardan başla mesela yarım saat yürüyüş gibi...

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum 50,9. Sadece 100 gram gitmiş ama üzülmüyorum çünkü bunu hakettim. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca önce ailemin yanına gitme, sonra istanbul sonra tekrar ailemin yanına derken diyet baya aksadı, kendi evimdeyken de pek dikkat etmemiştim. diyete neredeyse 1 ay ara vermiş gibi oldum ve sizin de görebileceğiniz gibi 2 aylık diyetimin 1 ayı boşa gitti, o bir ayda verdiğim kiloyu geri aldım. Hep "diyetten sonra insanlar nasıl koruyamaz ya ne güzel vermiş işte bilinçliyse korur" diyordum, ama kiloyu verdikten sonra korumanın ne kadar zor olduğunu anladım. Bu bana çok güzel bir ders oldu. Umarım haftaya daha çok verebilirim :))

Son düzenleme:
üzülerek kilo bildirimi yapıyorum gecen hafta 57.8 dim bu hafta 57.3 noluyo nasıl birden böyle kilo aldım anlamadım gercekten cok abartmadımdaaa

kizlar gunaydin kuafordeyim sacimi boyatiyorum aksam kina var bugun tartilmadim:))) tarti yoktu.. kilo bidirimim
dunku kilomla yapiyorum:
gecen hafta:60.7
bu hafta:61.3
600 gr artisim.. regl olmadim daha..ne kadar daha artis olacak bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…