- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.861
tesekkurler betulcummmYoğunsun yaniiTadını çıkar elacımmmm
evde biri yiyince cok zor oluyo ya.. haklisin zorlanmakta... ama biraz daha kendini cektinmi bu tur yiyceklerden.. sanki senin icin degilmis gibi oluyo.. yani esimde alir eve sanki o onun cipsi gibi... onun kolasi... gibi.. ( bu onun ilaci der gibi olduGeldiğimiz kilo da kalmak gerçekten çok önemli. İnşallah 50ye ulaştığımizda forumdan ayrilmayarak motivasyonumuzu koruyalım :) eşim abur cubura çok düşkün olduğu için ben cok zorlanıyorum çünkü
topiğim ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669634
başlangıçda 60 kiloydum kızlar. 1.53 boyum 25 yaşındayım. Önceleri kendi çabalarımla diyet ve spor yapıyordum. ekmek tuz şeker bunları kestim abur cuburuda tabiki. diyetin yanında jillian michaels sıkılaşma programını yapıyordum. bu şekilde 53 e düştüm daha sonra spor salonuna kayıt yaptırdım 5 aydır gidiyorum. Şuanki kilom 48hedefimde 48 di başardım
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 10 zeytin, 4 gün kurusu kayısı, 1 çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt
Spor olarak da Jillian level 1'in üçüncü gününü yaptım
Sizler ne alemdesiniz
supersin jillian yapmissin:))) bende kayinvalidemdeyim cok sık giremiyorum... aksam bir tabak guvec yedim... tabaga kendim koydum az koydum... iki dilimde borek yedim... (bir dilimini yemekten bir saat once yedim...)ekmek yemedim.. corbada vardi icmedimbugun bir pohca (yolda molada) 2 tane borek yemis oldum cok hamur isiyle basladim.. hadi hayirlisi:)
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 10 zeytin, 4 gün kurusu kayısı, 1 çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt
Spor olarak da Jillian level 1'in üçüncü gününü yaptım
Sizler ne alemdesiniz
Günaydın arkadaşlar. Kilo bildirimi yapiyorum :) 57.1
Dün 56.9 dum aslındabahsettiğim bağırsak probleminden oluyor bunlar dün cikamayinca bugun +200 hemen kuru kayısı da yiyorum sabahları, akşamları yürüyüşe çıkıyorum, ara öğün olarak probiyotik yogurt yiyorum ama yine de her gün olmuyor (
Merhaba kızlar, kaç gündür saniyelik girip çıkıyorum. Ancak şimdi yazmaya fırsat bulabildim. Umarım herkes iyidir...
Bu arada elacığım geçen cuma bildirim yapmadım 54,4 geldim.Reglimin 2. günüydü sanırım ondan böyle çıktı.
Bu hafta da pek dikkat edemedim. Bakalım artık reglim bitti gibi, sonrasında daha dikkat edip 53 leri görmek istiyorum...
topiğim ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669634
başlangıçda 60 kiloydum kızlar. 1.53 boyum 25 yaşındayım. Önceleri kendi çabalarımla diyet ve spor yapıyordum. ekmek tuz şeker bunları kestim abur cuburuda tabiki. diyetin yanında jillian michaels sıkılaşma programını yapıyordum. bu şekilde 53 e düştüm daha sonra spor salonuna kayıt yaptırdım 5 aydır gidiyorum. Şuanki kilom 48hedefimde 48 di başardım
öncelikle ğünaydın herseygönlünce olsunnbişey sorucam adetime 7ğün kala beta ya baktırdım hamilelik hormonu 19.2 çııktı.acaba hamilemiyimmm.Herkese hayırlı sabahlar.
Kilom: 53,8 kg
Düzeltmeye başladım kendimi yavaş yavaş. Olacak inanıyorum! :)
ne guzel dimi motive oluyo insan.. bende dun kendime dugun icin sik bir bluz aldim 38 beden:118: tekrar ayni kilolarima dondum.. simdi hedef 36.. dun hamilelikten sonra diyete baslamadan once bir pantolonum vardi.. ona baktim 44 bedeno kadar bol ki anlatamam:))) cok mutlu oluyo insan
Bidaha hic almayalim insallah hep fit kalalimbak ben az once yine motive oldum tartildimda kilomu bildiriyorum canim 68.70000000000000 :))))))))) haftaya 67 lerde olcam insallah :)))
öncelikle ğünaydın herseygönlünce olsunnbişey sorucam adetime 7ğün kala beta ya baktırdım hamilelik hormonu 19.2 çııktı.acaba hamilemiyimmm.
Günaydııın :)
Dünü süper geçirmişsiniz, tebrik ederim, aynen devamDün kahvaltıda 1 yumurta sarısı + 2 yumurta akından yağsız omlet, domates, salatalık, maydanoz, 1 dilim ekmek yedim ben. Arada 6 kiraz. Öğle yemeğim 4 kaşık kepekli makarna, 4 kaşık yağsız yoğurt, salata. Arada 1 elma, 1 ceviz, tarçın. Akşam haşlanmış bol limonlu enginar ve salata. Gün içinde 2 lt. su ve 3 fincan yeşilçay. Beslenme olarak verimliydi ama şu ara pek spor yapamıyorum, tansiyonum bi süredir hep düşük, baş dönmesi yapıyor
oooo ne renge boyatıyosunn yoksa dip boyamııkizlar gunaydinkuafordeyim sacimi boyatiyorum aksam kina var bugun tartilmadim:))) tarti yoktu.. kilo bidirimim
dunku kilomla yapiyorum:
gecen hafta:60.7
bu hafta:61.3
600 gr artisim.. regl olmadim daha..ne kadar daha artis olacak bakalim...
oooo ne renge boyatıyosunn yoksa dip boyamıı