-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.841
Boyum kısa canım 160 cm :)) En düşük 49,3lere indim, onda bile birazcık bacaklarım kalın kalmıştı. Şimdi 47-48 benim için ideal olur diye düşünüyorum...
canım tıpta hangi bölümde okuyorsun.benim boyum 164 bende 50 olmak istiyorum.benimde üst yok,ama basen,bacak kalın az göbüş var.sence 50 uygunmudur.birde bu ayran detoksu var ya,baktığın zamna içine koyulan baklagiller 4 yk=1 tahıl.yani toplamda 3 tahıl ve yoğurt oluyor.ee amacımız tahılı azaltmak ama bütün gün tahıl alıyoruz nerdeyse. nasıl oluyor bu iş.kafam karıştı açıkcası
gunaydinnnn parhelia:))) evet bomba gibi baslamissinn aynen devam canim:118:Günaydınlaaar :)
Limonlu bir bardak su + 1 ceviz + 1 kuru hurma ile bomba gibi başladım güne! :)
Kahvaltım: 1 yumurta sarısı ve 2 yumurta akı ile yapılmış yağsız omlet + 1 domates + yarım salatalık + 1 çarliston biber + maydanoz + 1 dilim tam buğday ekmeği.
kahvalti oncesi samba supersinGunaydin hanimlarkahvalti oncesi 20dk samba
Kahvaltida 1 yumurta,1 dilim tam bugday ekmegi,1domates
şimdi netten bakıyorumda kararsız kaldım skınny jeans mı yoksa 21 günde yağlarınızdan kurtulun mu hanigisi bana hitap ediyor bilemedim popomun küçükmesini bacaklarımın incelmesini istiyorum skinny jeans sadece bacakmı çalıştırıyor yoksa popoyada etkisi olurmu bilemedim sanırım belden aşağı komple çalıştırıyor
Merhaba kızlar :2:
Sınava çalışıyorum ve iştahım açıldı sanki gerçi dikkat ediyorum ama :26: Tartıda bir inip bir çıkıyorum yarın ne olacak bakalım nasipse
selam kızlar nasılsını? Bende topiği olan ve hedefine ulaşmış biri olarak size başarılar diliyorum.
İsterseniz size spor hocamın bana yazdığı diyet listesini paylaşabilirim. Her kişiye uyarmı bilmiyorum ama paylaşabilirim.
Nasılsın elacımmm?
tekrar gunaydin trlellicimtatile fit girmen ve bunun seni mutlu etmesine ve bu kadar sevinmen ve pozitif olmana cok sevindim:))
valla ben hedefime ulastigimda... hayatimda diyetle birlikte kestigim herseyi( kola , cips, paketlenmis tum abur cubur,hazir meyve suyu tatli cikolata pilav beyaz ekmek) ayni sekilde surdurmeyi dusunuyorum... kendimi odullendirmek icin haftada bir bile yerim dusuncesi bana gore degil.. anca kacamak yapmak zorunda kaldigim zaman belki hayatima alirim o zaman da cok az ( dugun davetiye) ama o zaman sadece tatli belki.. kesinlikle kola bitmistir hayatimda hem zarali hemde amerikan icecegi ( ne gerek var dimi) hazir meyve suyu ve cipside cikardim birdaha azima surmuycem (insallah) cipsi cocuklariniza bile vermeyin.. palm yaginda kizartiyorlarmis set olmasi icin ( ostrojen iceriyomus) erkek cocuklarinda pipi kuculmesi meme... kizlardada erken regl gibi sorunlar vs... yani zararli ve paketlenmis urunlerde uzak durmaya caliscam..tatli olarak dondurmaya devam ederim... aslinda karatay yeme tarzini benimsicem kisacasi.... insallah yapicammm..
cok karisik oldu dimi
selam kızlar nasılsını? Bende topiği olan ve hedefine ulaşmış biri olarak size başarılar diliyorum.
İsterseniz size spor hocamın bana yazdığı diyet listesini paylaşabilirim. Her kişiye uyarmı bilmiyorum ama paylaşabilirim.
Çok mantıklı canım.
Umarım bende irademe sahip çıkabilirim.
Çünkü gerçekden ne kadar kilo aldırdıklarını biliyorum
Ben daha öncede yemek yemezdim ama abur cubur çok yerdim kolalar, fıstıklı çikolatalar,jelibon,bonibon eve almıyorum artık ve böylece yemiyorum.
Bende direnicem ve sabit kalıcam.
Bilinçli tüketici olmak lazım evden çıkmamakda iyi dışarda bişiler görüp yemiyorum iyi oluyo.
iyiyim tatlimmmm bir yandan valiz hazirliyorum bir iki saate kadar cikariz...arada kahve iciyorum.. yuzumdede maske varkosusturup duruyorum...
şimdi netten bakıyorumda kararsız kaldım skınny jeans mı yoksa 21 günde yağlarınızdan kurtulun mu hanigisi bana hitap ediyor bilemedim popomun küçükmesini bacaklarımın incelmesini istiyorum skinny jeans sadece bacakmı çalıştırıyor yoksa popoyada etkisi olurmu bilemedim sanırım belden aşağı komple çalıştırıyor
Geldiğimiz kilo da kalmak gerçekten çok önemli. İnşallah 50ye ulaştığımizda forumdan ayrilmayarak motivasyonumuzu koruyalım :) eşim abur cubura çok düşkün olduğu için ben cok zorlanıyorum çünkütatlim kafa yapin degisince disari ciksanda evde olsanda kendine bir alternetif buluyosun..
valla bende cok yiyodum cipsler kolalar insallah kirmisimdir bunu.. artik gozume bile yakilmiyo.. alisveriste o reonlari yok saymisim..cunku 10 aydir agzima vurmadim hele kola hamillelik emzirme felan 2 2,5 senedir icmiyorum..
canım paylaş tabiki. belki birimize faydası olur. Boy ve kilonuda belirtirsen uyanlar kullanabilir.Hedefine nasıl ulaştın onuda anlatırmısın
slmhedefin kacti kacla basladin kac oldun.. spor ne kadar yaptin ve liste ne? kucuk bir basari oykusu yazarsan sevinirim:118: zamanin varsa tabi:112:
Merhaba canım ben de yeni katıldım sayılır bu konuya, seninle ilk defa konusuyoruz sanırım :) daha önce pilates yaptın mı? Yapmadiysan 21 günde yağlardan kurtil dvd si çok ağır. Diğerlerinden başla derim
Supermis ins darisi basimizalatopiğim ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669634
başlangıçda 60 kiloydum kızlar. 1.53 boyum 25 yaşındayım. Önceleri kendi çabalarımla diyet ve spor yapıyordum. ekmek tuz şeker bunları kestim abur cuburuda tabiki. diyetin yanında jillian michaels sıkılaşma programını yapıyordum. bu şekilde 53 e düştüm daha sonra spor salonuna kayıt yaptırdım 5 aydır gidiyorum. Şuanki kilom 48hedefimde 48 di başardım
hayır daha önce plates yapmadım ama 10 öncesine kadar 2 günde 1 akşamları 1 saat kondisyon bisikletinde pedal çeviriyordum. sorunlu bölgem kalçalarım ve bacaklarım artık vücudum bisiklete alıştı ve bundan fazla incelmiyor sadece kalori yaktırıp kilo vermeme yardımcı oluyor ben artık kilo vermek istemiyorum alt vücudumun 1 beden daha incelmesini istiyorum.
topiğim ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669634
başlangıçda 60 kiloydum kızlar. 1.53 boyum 25 yaşındayım. Önceleri kendi çabalarımla diyet ve spor yapıyordum. ekmek tuz şeker bunları kestim abur cuburuda tabiki. diyetin yanında jillian michaels sıkılaşma programını yapıyordum. bu şekilde 53 e düştüm daha sonra spor salonuna kayıt yaptırdım 5 aydır gidiyorum. Şuanki kilom 48hedefimde 48 di başardım