- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.821
Insallah, cumlemiz:)iyiyim dilvincim anca yaziyorum.. yarin dugune gidecez 3 gun bozulacak benim diyet...(( offf.. regl olmam lazim bugun en gec yarin ve artistayimm.. 62 ile donmem insallah (
ole
romantik bir tanismamiz yokarkadas ortaminda tanistik esim hemen begendi beni.. yapisti zaten hemen anladimmm..cok pis yaziyodu pek yuz vermedim ertesi gunde hic zaman kaybetmeden benim numarami bulup aradi:))(o zaman ev numarasi vardi) direk dann diye. soze girip benimle cikarmisin dedi:))) cok acelecidir kendileri... halada ole....markete gidicem donunce bir daha aricam cevabini ver sana 5 dk veriyorum dedi.. uyuzmu ne tabi ben kabul etmedimm:))) ama iste araya arkadaslar felan girdiii sonra basladi iste:))))
gunaydin gayet guzel kahvaltin:)))
not: olipps sendende alinti almistim ama silerken ucundan kactiiiibende kople sildim.. Allah bagislasin kuzunu:))) 54 kilomussn ne guzel... insallah geri kalanida burda vericeksinn
Cocuk olmadan vermen ii olur tabi ins hepbirlikte:)Allah bagislasin yavrunu. Çok iyi vermissin kilo çok imrendkm :)) ben de henüz çocuk yok ama evlenince çok kilo aldim(
52 ile evlenmistim 59a kadar çıktım. Bakalım şimdi vermeye çalışıyorum
ablammm yaparsın sen o kadar kiloyu vermişsinnn rahatla tatil gibi gör abartmadaniyiyim dilvincim anca yaziyorum.. yarin dugune gidecez 3 gun bozulacak benim diyet...(( offf.. regl olmam lazim bugun en gec yarin ve artistayimm.. 62 ile donmem insallah (
ole
romantik bir tanismamiz yokarkadas ortaminda tanistik esim hemen begendi beni.. yapisti zaten hemen anladimmm..cok pis yaziyodu pek yuz vermedim ertesi gunde hic zaman kaybetmeden benim numarami bulup aradi:))(o zaman ev numarasi vardi) direk dann diye. soze girip benimle cikarmisin dedi:))) cok acelecidir kendileri... halada ole....markete gidicem donunce bir daha aricam cevabini ver sana 5 dk veriyorum dedi.. uyuzmu ne tabi ben kabul etmedimm:))) ama iste araya arkadaslar felan girdiii sonra basladi iste:))))
gunaydin gayet guzel kahvaltin:)))
not: olipps sendende alinti almistim ama silerken ucundan kactiiiibende kople sildim.. Allah bagislasin kuzunu:))) 54 kilomussn ne guzel... insallah geri kalanida burda vericeksinn
bu kadar sey yaparsan kesin incelirsinnnn
ablammm yaparsın sen o kadar kiloyu vermişsinnn rahatla tatil gibi gör abartmadan
Slm elaaaa giremedim bu ara.diyete devamm ama spor yapamiyorum cunku cok yogunum.sabah dayanamadim tartildim 69 600 geldim ve uzuldum kacgunde 200 grammi vermisim diye sonra disari ciktim yogun bi kosusturmaca derken eve geldim simdi bi daha tartildim 68 400 geldim.sabah acaba vucudummu sisti bu kadar fark oldu arada :26:
:))))) tamam dilvinnimole yapicam baska care yok abartmam... bakalim.. 1 haziranda bomba gibi tekrar baslarim:))
200 gr vermiste ola bilirsin hic uzulme.. bazen az gider bazen cok acikcasi disari cikip geri geldikten sonraki tartilman dogru sonuc vetmeye bilir su kaybetmis olabilirsin..
Olabilir canim ama olsun bana yinede moral oldu bu.daha iki gun asıl gune yani cumaya.insallah 68 lerde gorurum kendimi.gormesemde moral bozmak yokbugun bi magaza girdim dar paca kot pantolon gördum giydim ve aldim :1az bi kilo versemde kottan fiskiran yaglarim gitmis. bu beni sevindirdi.pantolonla kendimi ödullendirdim daha once alisveris yapmak istemiyodum artik agir agir basliyorum alisverislere
gunaydinnn kizlar
Günaydın cnm
Gayet güzelgidiyorum bende istediğim kiloya inmeme ramak kaldı ama fakat önemli olan orda sabit kalabilmem onu koruyabilmem
Bunun için yöntemlerimiz ne olacak?
Aburcuburu tamamen kestim ben oğlumun pastasından bile 2 çatal aldım o derece çikolata tatlıya dikkat ediyorum.
Karşılığınıda alıyorum ama yarın olsunda bildirim yapalım
Tatile fit gitcem ya en çok ona seviniyorum içimde kelebekler uçuşuyo
Merhaba canım,
1) Bildiğim kadarıyla vücuttaki yağ oranı kadınlar için %10, erkekler için %6'nın altında olmalı.
2) Az kilolu insanlar (mesela ben, mesela bu topikteki herkes) kilo vermekte gerçekten zorlanıyor. Gram gram gidiyor. Başka topiklere bakıyorum insanlar haftada 1-2 kilo vermekten bahsediyor. Biz burada 300grama seviniyoruz Ama bu çok doğal bir şey. Hep haftada 1-2 kilo verecek olsak 0 kiloya kadar ineriz, vücut da mantıken bunu istemiyor ve kendini koruyor. Beden Kütle İndeksi 21 ve altı insanlar için ideal kilo verme haftada 300-500 gramdır. Fazlası pek mümkün olmadığı gibi pek sağlıklı da değil. Ama yine de kilo vermek istiyorsak en en iyi yöntem artık tartışmasız karbonhidrattan fakir diyettir. Burda korkman gereken elbette fasülyedeki karbonhidrat değil, ama un, şeker, nişasta (patates) içeren gıdalar tamamen kesilmeli. Ekmek yenecekse kepek, tam buğday, çavdar gibi ekmekler tercih edilmeli ve günde bir iki dilimden fazla yenmemeli. Mesela Fat Block diye bir ürünün reklamı yapılıyor Doktorumdaki Aytuğ pazarlıyor. Yok midede alınan yağların %40nın emilmesini engelliyormuş. Sanki biz 60larda yaşıyormuşuz gibi o ürünün reklamını yapmaya koskoca adam utanmıyor ve bizi salak yerine koyuyor. Bugün biliniyor ki kilonun en büyük suçlusu karbonhidrattır, kesinlikle yağ değil. Elbette oturup hamburger patates kızartması yiyerek trans yağ almak da kilo yapar. Ama zeytinyağı, tereyağ kilo yapmaz. Karbonhidratı minimuma düşürürsen çok daha hızlı kilo verdiğini göreceksin canım. Sağlıklı karbonhidratlarıysa tüketebilirsin (mercimek, bezelye, fasülye, meyve vs...)
3) Aslında yatmadan 2-3 saat önce yemeği kesersen kaçta yemek yediğinin önemi yok. Ben kendi aldığım eğitime göre ve araştırmalarıma göre önemli olanın kaçta yemek yediğin değil gün içinde toplam ne kadar yemek yediğin olduğunu düşünüyorum. Saat 12de yatıyorsan saat 9da gönül rahatlığıyla bir şeyler yiyebilirsin ama kesinlikle sağlıklı da olsa karbonhidratlı şeyler değil. Spordan sonra en sağlıklısı bir protein öğünüdür. O yüzden mesela 1 kase yoğurt yemeyi dene. Ya da cacık. Onları istemiyorsan bir yumurta haşla onu ye. Yani protein ye kısacası. Eğer hala seni tok tutmuyorsa da Gün içinde belirlediğin kalori sınırına göre gün içinde yediğinden biraz kısarak yoğurda bir avuç fındık/badem/ceviz ekleyebilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :))
günaydın kızlar dilvin , elaa nasıl gidiyor diyet benim kilo verme durumum azda olsa devam ediyor ama incelme durdu sanki(
bu haftasonu skinny jeans dvd sini netten sipariş vermeyi planlıyorum inşallah sektirmeden yapabilirim(
canım ilgin,alakan için çok teşekkür ederim.dediklerini çok iyi anladım ve uygulayacağım. hatta dün akşam uyguladım bilem, mesela spordan gelince cacık, biraz lor peyniri,kırmızı biber yedim.saat 21.00 de ve başka yemedim.zor oldu ama alışacağım zamnla...
gunaydin btiskomvalla ben suan cok pis artistayim ama regl olcum bugun galiba elli kulginda.. diyeti hic bir sekilde bozmadim..artisim regliden..bugun birde aksama dogru esimin memleketine gidicez pazara kadar boslicam gibi (( zaten regli yol bilmiyom donuste kac olurum neyse artik telafi ederim ben:118: o kadar kilo vermisim bunumu yapamicam ))
vallaen guzelini yaparsin kendine gore sıki bir egzersiz programi uygularsan..kisa zamanda sonuc alacagina eminim ben bile hergun 3 5 te olsa yapip sonuc aliyosam dusun
Rica ederim canım umarım faydam olur
Günaydın kızlarDün gece giremedim yediklerimi yazmayı unutmuşum...
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 5 zeytin, 4 günkurusu kayısı, 1 çay bardağı ceviz
Gün içinde de 2 saatte bir ayran detoksu karışımı. Spor olarak da JillianBugün tekrar karataya döndüm bakalım yarın tartı gününde ne olacak... Dün akşam erkek arkadaşımla ders çalışıyorduk gözümün önünde en sevdiğim cipsi yedi, onun yanında da sevdiğim bisküvilerden ve yer fıstığı, krakerden oluşan lezziz bir tabak yaptı. Çok canım çekti ama hiç dokunmadım Tabi biraz kızdı ama olsun Kendimi artık ilk ayımdaki gibi güçlü ve kararlı hissediyorum umarım tatil gelene kadar inerim 48lere...
bravo canım ya, maaşalh iradene.keşke bende de olsa.bende yememeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum kendimi, canavarlaşıyorum.canım boyun kaç senin? 48 çok az değilmi