- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.881
üzülerek kilo bildirimi yapıyorum gecen hafta 57.8 dim bu hafta 57.3 noluyo nasıl birden böyle kilo aldım anlamadım gercekten cok abartmadımdaaa
Merhabaa, günaydınlaar :)
Bağırsaklarınızla ilgili ayrı bir probleminiz mi var bilmiyorum ama eğer kabızlık yaşıyorsanız ve başka bir rahatsızlığınız yoksa birkaç şey önerebilirim.
-Sabahları uyandığınızda 1 su bardağı suyun içine çeyrek limon sıkıp içebilirsiniz. Ben detoks etkisi olduğu için içiyordum ama sonradan öğrendim ki bağırsak hareketlerine de faydası varmış. Midenizle ilgili bir sorununuz varsa aman dikkat :)
-1 su bardağı suyun içine 2-3 kuru kayısı koyup akşamdan üzeri kapalı şekilde buzdolabına koyup sabah suyu içip kayısıları da yiyebilirsiniz, ben çok yararını gördüm.
-Ara öğünlerde probiyotik yoğurdun içine 1 çay kaşığı keten tohumu ekleyip tüketmek de çok yardımcı oluyor ama keten tohumunun miktarını günde 1 çay kaşığının üzerine çıkarmamak bir de tohum halinde olanı satın almak gerek.
-Her gün 1 fincan rezene çayı içmenin de düzenli kullanım sonucu çok yararı oluyor.
Deneyip tavsiye edebileceklerim şimdilik bu kadar, umarım işinize yarar. Moralinizi bozmayın, tartıda gördüğünüz +200 gram gerçek bir kilo artışı değil, önemli olan o :)
kızlaaar nasılsınız? özledim sizi, ben ebru şallı 21 gün kürüne başladım bugün 5. günüm. çok zor değil ama çok uzun sürüyor. 48.4 kiloyum bu arada, 2,5 kilo vermem lazım ama takıldım bu kiloda. yeni pantolon alıcam haftaya, keşke bir kilo falan verebilsem.
Kilon çok güzel canım ya. Boyun kaç? Evet uzun sürüyor ben de başlamayı düşünüyorum bir ara yapıyordum. Digitürk te home tv ile baslicam daha genel hareketler. Sonra 21 gun ramazana kadar yağ yakmayı yapabilirim
1.60 boyum. yap tatlım, bayağı etkili. ben at kılı fırçası falan da alıcam bugün ya da yarın o tür şeyler için alışverişe çıkmam lazım.
uuuu sacın ne renk pekiiidip rofledilvincimmm
abla ben gecen hafta bildirim verememiştim sana demiştim ya kilom sapıttı diye bildirim günü aksam yazarım diiyip yatak yorgan hasta olmustum o yüzden hazamamıstım yanı tartılamamıstım malesef ama kilom durup dururken sapıttı ve 57.8 olmustu bugun tartıldım 57.3 olmuşum bende anlamadım ama pes etmedım bırakmadım da ve 3 haftam kaldı tam tamına dersime bugun bi tablo hazırladım kendime mutlaka her gün yediklerimi ve sporumu yazıcam sıkı bi program yaptımdilvin tabloda kilon farkli ben ne yazacam simdi kiss
Evet hoca eşliğinde pilates yapıyordum çok faydasını görmüştüm, belim ve bacakların da bariz incelme olmuştu. Apandisit ameliyatı nedeniyle spora ara vermiştim şimdi diyetle yine başlamayı düşünüyorum. Pazartesi inşallah :)) eşim kursa yazıldı hafta içi her akşam, pazartesi başlıyor. o ordayken ben de pilates yaparım diyorum
Boyuna göre kilon da çok iyi imrendim doğrusu bak :))) bölgesel bir sorunun mu var daha kilo vermeye çalışıyorsun?
kizlar gunaydinkuafordeyim sacimi boyatiyorum aksam kina var bugun tartilmadim:))) tarti yoktu.. kilo bidirimim
dunku kilomla yapiyorum:
gecen hafta:60.7
bu hafta:61.3
600 gr artisim.. regl olmadim daha..ne kadar daha artis olacak bakalim...
Kizlar kilo ya takilmayin ideal 38 beden dir 😉hamilelik o bu derken 40 olabilirisiniz 👍36 , 34 beden hevesini hic anlamiyorum kusura bakmayin AMA hic de yakismiyor 😟goz alti morr can siz bir yuz solgun bir tenvb 😉sorun lar oluyorsorryyyyy 😔
Saglik ve afiyette kalin 🌹
Fikrimi soyledim cnm sence yakisiyorsa ok fakat bence de hic yakismiyor 36 ,34 beden 😔bu camur atmak falan hic degil uslubun cok yakisiksiz daha nezakartli bir dille yazabilirdin bu arada 38 beden ve beslenme dersi almis biriyim 😉ideal beden 38 bedendir diye bir şey yok. boyunuza göre değişir. yakışana gayet de yakışıyor, beceremeyenler de kendilerini poğaçanın içindeki 3 yaprak maydanozdan aldıkları vitaminle sağlıklı sağlıklı yaşasınlar
yani ben balıketi vücut seviyorum demek farklı, 34-36 beden sağlıksızdır diye durup dururken çamur atmak farklı.
ideal beden 38 bedendir diye bir şey yok. boyunuza göre değişir. yakışana gayet de yakışıyor, beceremeyenler de kendilerini poğaçanın içindeki 3 yaprak maydanozdan aldıkları vitaminle sağlıklı sağlıklı yaşasınlar
yani ben balıketi vücut seviyorum demek farklı, 34-36 beden sağlıksızdır diye durup dururken çamur atmak farklı.
katılıyorum kuzum yine ben sana
36-34 beden candır, zerafettir, hiç beden aranmadan şşşşaaak diye kıyafet bulabilmektir.
ne güzel kilo vermissin canim masallahh..Herkese selam. Bende 63 kiloydum şu an 58 oldum inşallah daha da veririm. Haftada üç gün düzenli spor yapıyorum en fazla koşu bandında 6 km yürüdüm. Bazı günler de zumba yapıyorum. Sabah kahvaltım yok öğlen canım ne isterse yiyorum akşam yine yemek yemiyorum günde 2 litre de su içiyorum. İnşallahhhhhhhhh en kısa zamanda eski kilomda olucam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.