hedef 50 kilo olmak.. :)))

Hımmss
ben 36 beden olmaya bayılıyorum 38e çıkınca hayata küsüyorum:44:
bana çamur atsınlar
Tabiki bazısıda 36 bedeni sevmez ne o öyle tahta kurusu gibi diyenlerin sesini duyar gibiyimm.

Hastalığından kilo veremeyenler yada alanlar vardır tabiki Allah şifa versin

ya tabi ki olabilir, herkesin zevki farklı... ama kişi hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan en sağlıklısı 38 bedendir demek, 34 beden bir insanın nasıl beslendiğini bilmeden "ayyy hepsinin gözlerinin altı çökmüş" demek komik.
pasta börek yiyip 38 beden olan kadın, sebze ve protein ağırlıklı beslenerek 34 beden olan kadından daha sağlıklı değildir.
Ebru Şallı'ya kuru g.t yazmışlardı burda çok güldüm, zayıf olabilir ama poposu gayet çıkık, kıvrımları yerinde. artık o çamur atan arkadaşların zihniyeti değişiyor artık, parkta her yaştan her kesimden insanlar spor yapıyor, gördükçe çok mutlu oluyorum
sağlığınızı çok önemsiyorlarsa giysin spor ayakkabılarını yürüyüşe çıksınlar yani di mi :)

Evine tartı sokmadığı için eczanede tartılan ve evine yeni gelmiş biri olduğum için ancak kilo bildirebiliyorum :)) 900 gram vermişim, 55.6'yım.

Ela ablaa bana ne yazıcaksın tabloda :26:
dün tesadüfen internette gezerken bi resim gördüm tıkladım megerse gecen sene benim katıldıgım spor topiğimiş ve beden bildirimi kilo bildirimi yapmışım yuhhh bu ben miyimmm dedim sesli bi halde ne kadar inceymişim şimdi (söz meclisten dışarı) dana gibiyim
sen misin bunu gören süper hırs yaptım fakat dün o kadar az yedim spor yaptım bana mısın demiyo kilom 57.3

selam kızlar yoktum bir süreden beri, özledim valla yaa :)

hemen kilo bildirimi yapmak istiyorum. malum ben daha önce izninizi almıştım cumartesileri bildirim yapmak için. sabah kalkıp tartıldım : 55,5. benimki mekanik tartı yani sizler gibi gram gram göremiyorum, ama ibre 55-56 arasındaydı bende 55,5 kabul ettim.

bugün eski kıyafetlerden denedim yine, 34 beden bir pantolonum vardı, içine zor bela giriyordum, ama önü falan kapanmıyordu, bugün giydim yine dar oldu tabi, ama bildiğin önü kapandı, baktım koltuğa falan oturabildim. :) çok mutlu etti beni. annem evet biraz dar ama yine de istesen bununla dışarı çıkabilirsin dedi. yine de 1-2 kilo daha vermek gerek. çok dar giymek istemiyorum pantolonumu, adam gibi üstüme olana kadar bekleyeceğim.

beslenmem gayet sağlıklı, spora tam gaz devam ediyorum, hatta biraz abarttım bile sayılabilir. kaçamak vs. yapmadım, ama büyük konuşmuyorum, malum en son gaza geldiğimde 15 gün sonra bozup saçma sapan şeyler yemiştim.

ara ara girip okuyorum sadece birşeyler yazamadım, takipteyim yani.

umarım herkes iyidir. tatile az kaldı, kaldı geriye 5,5 kilo. hiç olmadı 51-52 olsam yine geçen seneki tatil kıyafetlerimin içine rahatlıkla girebilirim. bu arada hayatta bu sene alışveriş yapmam diyordum, çünkü geçen sene çok şey almıştım, ama bugün birkaç mağaza dolaştım birşeyler almamak için resmen ellerim titredi. hayır peri, ver şu birkaç kiloyu öyle al dedim. umarım gerçekleşir.

kilo verebilmiş herkesi tebrik ederim. umarım herkes mutlu olduğu kilolara ulaşır.

Selam kızlar

Ne kadar tenhalaşmış topiğimiz.... Ama peri gelmiş çok sevindim

Ben de bugün klasik bir karatay kahvaltısı yaptım. 1 dilim peynir, 1 küçük dilim kaşar peyniri, 10 yeşil zeytin, 1 domates, yarım salatalık, 1 haşlanmış yumurta, bir çay bardağı fındık, 4 gün kurusu kayısı yedim. Akşam da 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye yedim. Spor olarak da tabi ki jillian Bugün level1'in 5.günüydü.

napiyonus kizlar :))) ben yola ciktim eve donuyoruz...diyeti cok pis bozdum reglide oldum.. cok almisimdir kesin...neyse bugunden basladim.. diyete...

kızlarrr merhabaaaaaaaa
nasılsınız durumlar nasıl gidiyorrrr
ben yarın seyda coskunun diyetlerine baslıyorum bi arkadasımla 3 haftam var sadece ama seydaya guveniyorummmm

napiyonus kizlar :))) ben yola ciktim eve donuyoruz...diyeti cok pis bozdum reglide oldum.. cok almisimdir kesin...neyse bugunden basladim.. diyete...

Döndün mü eve, nasıl geçti :)) Kaç kilo vermişsin, bu azimle birkaç günü fazlasıyla telafi edersin, yarın bomba gibi başlarsın haftaya! :))

kızlarrr merhabaaaaaaaa
ben yarın seyda coskunun diyetlerine baslıyorum bi arkadasımla 3 haftam var sadece ama seydaya guveniyorummmm

Merhaba Dilviiin :)
Ben kilo veriyorum ama incelmemde bi yavaşlama oldu, herkes çok kilo verdiğim için artık yağ yakımımın yavaşlamasının normal olduğunu söylüyor ama benim o yavaşlığa vaktim yok, 3 haftam var :) Sen nasıl bi diyete başlıyosun?

kızlarrr merhabaaaaaaaa

vuhuu dilviiin! ben de onun diyetini değiştirerek yapmaya başlıyorum, çünkü listedeki her şeyi hazırlamaya üşeniyorum. çorba tariflerini falan yazdım, onları yapıp içicem.

canım sende mi seyda coskunu uyguluyosun ?
bugun gece program cıkarıcaz arkadasımla burdada paylaşıcam zaten

iyiyim tatlım spor bölümünde devam ediyorum ama burayı da okuyorum hep...
ya malzemeler falan çok uğraştırıcı geldi bana.
ya bende evde olan malzemelerle yaparım zaten ben centerdan alıp eve gelinceye kadar malzemeler pert olur
ders cıkısı hiç halim kalmıyo bide onun malzemelerini tasıyamam tranvayda falan cekilmez market posetiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…