selam kızlar yoktum bir süreden beri, özledim valla yaa :)
hemen kilo bildirimi yapmak istiyorum. malum ben daha önce izninizi almıştım cumartesileri bildirim yapmak için. sabah kalkıp tartıldım : 55,5. benimki mekanik tartı yani sizler gibi gram gram göremiyorum, ama ibre 55-56 arasındaydı bende 55,5 kabul ettim.
bugün eski kıyafetlerden denedim yine, 34 beden bir pantolonum vardı, içine zor bela giriyordum, ama önü falan kapanmıyordu, bugün giydim yine dar oldu tabi, ama bildiğin önü kapandı, baktım koltuğa falan oturabildim. :) çok mutlu etti beni. annem evet biraz dar ama yine de istesen bununla dışarı çıkabilirsin dedi. yine de 1-2 kilo daha vermek gerek. çok dar giymek istemiyorum pantolonumu, adam gibi üstüme olana kadar bekleyeceğim.
beslenmem gayet sağlıklı, spora tam gaz devam ediyorum, hatta biraz abarttım bile sayılabilir. kaçamak vs. yapmadım, ama büyük konuşmuyorum, malum en son gaza geldiğimde 15 gün sonra bozup saçma sapan şeyler yemiştim.
ara ara girip okuyorum sadece birşeyler yazamadım, takipteyim yani.
umarım herkes iyidir. tatile az kaldı, kaldı geriye 5,5 kilo. hiç olmadı 51-52 olsam yine geçen seneki tatil kıyafetlerimin içine rahatlıkla girebilirim. bu arada hayatta bu sene alışveriş yapmam diyordum, çünkü geçen sene çok şey almıştım, ama bugün birkaç mağaza dolaştım birşeyler almamak için resmen ellerim titredi. hayır peri, ver şu birkaç kiloyu öyle al dedim. umarım gerçekleşir.
kilo verebilmiş herkesi tebrik ederim. umarım herkes mutlu olduğu kilolara ulaşır.