- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.861
tesekkurler betulcummm suan yoldayim yolda esim yemek yedi.. ben sadece 1 pohca yedim kahve ictim..:)) gidene kadar koruyum barimYoğunsun yanii Tadını çıkar elacımmmm
evde biri yiyince cok zor oluyo ya.. haklisin zorlanmakta... ama biraz daha kendini cektinmi bu tur yiyceklerden.. sanki senin icin degilmis gibi oluyo.. yani esimde alir eve sanki o onun cipsi gibi... onun kolasi... gibi.. ( bu onun ilaci der gibi oldu) yani nasil anlatiyim.. benimle alakasi yok gibi olmaya basladi.. bunu nasil basardim bilmiyorum.. tadin hafizasi varmis derlerya galiba dogru...birde cok istiyorum kilo vermeyi umarim hedefime ulasinca cozutmam bole devam eder:))Geldiğimiz kilo da kalmak gerçekten çok önemli. İnşallah 50ye ulaştığımizda forumdan ayrilmayarak motivasyonumuzu koruyalım :) eşim abur cubura çok düşkün olduğu için ben cok zorlanıyorum çünkü
topiğim ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669634
başlangıçda 60 kiloydum kızlar. 1.53 boyum 25 yaşındayım. Önceleri kendi çabalarımla diyet ve spor yapıyordum. ekmek tuz şeker bunları kestim abur cuburuda tabiki. diyetin yanında jillian michaels sıkılaşma programını yapıyordum. bu şekilde 53 e düştüm daha sonra spor salonuna kayıt yaptırdım 5 aydır gidiyorum. Şuanki kilom 48 hedefimde 48 di başardım
cokk tesekkurlet paylasim icinnn... cok guzel basarmissin darisi bizim basimiza:)))