- 1 Mart 2010
- 44.661
- 113.566
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.781
Merhaba hanimlar ben de kilo vermeye calisiyorum kilom 53 bucuk:)))
Hoşgeldin canımHepimizin kilosu aşağı yukarı o civarda, çoğumuz 50 olmaya çalışıyoruz bazılarımız da 50'nin altına düşmeye çalışıyor mesela ben :))
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 domates, 4 gün kurusu kayısı, bir çay bardağı ceviz
Daha sonra da 2 saatte bir ayran detoksu karışımı ile günü kapattım, bir de jillian level 1 yaptım spor olarak
Fit günler
acaba ayran detoksunun faydasını gördünüz mü
Evet ben daha önce yaptığımda 2 günde 700 gram gitmişti. Ama elbette ödemden gidiyor yani yağdan değil. Ben geçtiğimiz hafta yaptığım kaçamaklardan dolayı gelen ödem bir an önce gitsin diye yapıyorum :) Kilosu daha fazla olanlarda 700gramdan daha fazla gidecektir, 2 kiloya kadar eksik çıkan yorumlar okumuştum başka bir topicte
teşekkür ederim tadı nasıl kötü mu
merhaba elaprenses
günlüğün hayırlı olsun,kilo vermende kolaylıklar diliyorum
seni 20-25 kilo topiğinden takip ediyordum,yazmak istemiştim ama fırsat olmadı hiç
bende 1.63 boy - 71 kiloyum.ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor.bu durumdan bıktım artık.
benimde hedefim 50 kilo olmak ,ama nasıl olcak bilmiyorum:18:
Rica ederim tatlım, ben şahsen tadına bayılıyorumBence tadı çok güzel
Ayy ne kadar tatlı, demek ki 16-17 yıldır mı tanışıyorsunuz, çok romantikBen dördüncü sınıfım, 2 senem kaldı :))
Bence de regl ödemini de güzel atacağını düşünüyorum ben bu detokstan memnun kaldım mutlaka düşün canım
Hoşgeldin canımHepimizin kilosu aşağı yukarı o civarda, çoğumuz 50 olmaya çalışıyoruz bazılarımız da 50'nin altına düşmeye çalışıyor mesela ben :))
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 domates, 4 gün kurusu kayısı, bir çay bardağı ceviz
Daha sonra da 2 saatte bir ayran detoksu karışımı ile günü kapattım, bir de jillian level 1 yaptım spor olarak
aaiiiiyyy ben bugün çok yürüdüm ve bi ıspanaklı gözlemeyi hüplettim
Günler sonra ilk defa hamurişi yedim.
DÜN bir arkadaşım bugünde bir abla çok zayıflamışsın dedidaha nekadar zayıflamayı düşünüyosun dedi arkadaşım 3 kilom daha var dedim.
Cumaya az kaldı ben gidim şu gözlemeyi eritimde gelimmakas hareketi bişiler yapsam iyi olar.
hosgeldinizz topimizeBendeeeee hedefim 50
Merhaba :)
Ben mi yanlış anladım yoksa ayran detoksu sırasında kahvaltı dışında öğün tüketmiyor muyuz?
huplettin mi afiyet olsun hemen yakarsin insallah:)))
hosgeldinizz topimize
kahvaltidan 2 saat sonra2 litreyi 2 saatte bir tuketiyosun.. bitene kadar baska bisey yok.. yesil cay ve sekersiz cay disinda...
huplettin mi afiyet olsun hemen yakarsin insallah:)))
hosgeldinizz topimize
kahvaltidan 2 saat sonra2 litreyi 2 saatte bir tuketiyosun.. bitene kadar baska bisey yok.. yesil cay ve sekersiz cay disinda...
Hosbuldummm nasil durumlar :))
Hosbuldumm:)) yediklerim kahvalti
Yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği
Kahve
Dereotlu kurabiye (2tane küçük)
Aksam tavuk suyuna corba salata
Ardindan 7 erik ve sut
Bol bol da suuuu
sen daha once girmismiydin musmutlu biri daha vardi:))
bu arda tekrar hosgeldin basladin mi diyete kacsin ?? evlimisin bekarmi?
Bekarim yok yeni katildim ben yeni hesabim diyete basladim 4 gun once 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum