hedef 50 kilo olmak.. :)))

16 17 yilmi okadar olmusmu yaff sen diyonce dank etti :KK1: dur bakim 1999 da tanistik o sene kalmisti..ikinci sinif tektar etti 2004 mezunu.. 15 sene olmus yaff :KK1: 8 yillikta evliyim.. cok yaslanmisim ya:KK1:
seninde az kalmis sayilir bir sene dersin var.. son sene zaten malum..

Ayy çok romantik nasıl tanıştınız nasıl başladınız hadi anlat anlat anlat :KK12:

Merhaba :)

Ben mi yanlış anladım yoksa ayran detoksu sırasında kahvaltı dışında öğün tüketmiyor muyuz?

Tüketiyoruz canım, kahvaltıdan 2 saat sonra başlıyoruz ayran detoksu karışımını içmeye, gece saat 9a kadar 5-6 kase içiyoruz :KK16:

kızlar menümmm

sabah çilekli nesfit
yarım yaglı süt

ara
1 avuc karısık cerez peynirle (benim metabolizma uçuyo bu ikisini yiyinceeeee :KK70: )

ikindi
köfteli sebze yemegi
3 kaşık bulgur pilavı
yogurt (baharatlı)

akşam biraz der çalışıken kahveyle cig badem yedim küçük bir avuc

bi ara bergamotlu didi içtim ama ne zaman hatırlamıyorummm :44:
1 saat yürüdüm otobüse binmeyip hareket olarak bunu yaptım hala ders çalışıyorum :KK50:

Gayet güzel bir menü olmuş dilvincim ayrıca 1 saat yürümek hiç de az değil çok iyi yapmışsın, dersinde kolay gelsin :KK8:

Günaydın kızlaaaaar :KK3: Ayran detoksumun ikinci günündeyim hiç kaçamak yapmadım geceki sütlü kahve sayılmazsa... Filtre kahveye kattığım yarım bardak sıcak süt kaçamaktan sayılır mı emin değilim ama gittiğim yerde kahve beyazlatıcısı yoktu :44: Bugünde kahvaltımı güzelce yaptım karışımımı hazırlıyorum hastaneye gitmeden acele acele. Öğle arası eve gelip yeyip hastaneye geri döneceğim. Sonra okuldan gelince de yemeye devam edeceğim. Evde değilken ayran detoksunu yapmak çok zor oluyor saatler şaşıyor biraz...

olippscim sen nasilsin ?? yeni basladin diyete.. kac kilosun.. hedefin kac.. evlimisin bekarmi?? :KK1: geldik soru yagmuruna tutu deli mi ne ?? demeyinn:KK1:

Gunaydin herkese:) evloyim 2 yasinda bi cocugum var calisiyorum.hamilelikten once de 54 idim yani tum kilomu verdim ama niye dahaa cok gitmsin di mi:) boyum da 158:KK43:(

Kizlaaar gunaydin. Sabah kahvaltim şoyle iyimi sizce? 1 adet yumurta 1 adet domates salatalik 1 fincan cay sekersiz 1 dilim kepek ekmek
:KK66:)))) :)

Karatay yapıyordum ya, pirinci karatay yasakladığı için onu düşünmedim hiç :44: O nasıl bir şey canım? Kaç gün yapılıyor? Kaç kg attırıyor? Soru yağmuru :KK1:
sen polis misiinnn :KK53::KK1::KK1::KK1:
pirinci suyla sadece hasla tuz baharat bişey koyma sonra fazlalık suyu varsa süüz lapa lapa oluyo zaten hemen
tabagına al limon baharat yesillik light yogurt bunları yiyebiliyosun fakat belli ölçüde ben yapınca 1.200 kilo verdim en son gecen yaz yaptıgımda 800 verdim ve bunun 300 gramını geri aldım sadece

sen polis misiinnn :KK53::KK1::KK1::KK1:
pirinci suyla sadece hasla tuz baharat bişey koyma sonra fazlalık suyu varsa süüz lapa lapa oluyo zaten hemen
tabagına al limon baharat yesillik light yogurt bunları yiyebiliyosun fakat belli ölçüde ben yapınca 1.200 kilo verdim en son gecen yaz yaptıgımda 800 verdim ve bunun 300 gramını geri aldım sadece

Aaa iki günde mi :KK53: Çok iyiymiş bir ara deneyebilirim...

Dilvin tatlım sen kaç yaşındaydın :)

ablammmmm nasılsın konuşamıyoruz dogru dürüst amaa:KK50::KK50::KK50:
iyiyim dilvincim anca yaziyorum.. yarin dugune gidecez 3 gun bozulacak benim diyet...:KK43:(( offf.. regl olmam lazim bugun en gec yarin ve artistayimm.. 62 ile donmem insallah:KK43:(
Ayy çok romantik nasıl tanıştınız nasıl başladınız hadi anlat anlat anlat :
ole
romantik bir tanismamiz yok:KK1: arkadas ortaminda tanistik esim hemen begendi beni.. yapisti:KK1: zaten hemen anladimmm..cok pis yaziyodu:KK1: pek yuz vermedim:KK1: ertesi gunde hic zaman kaybetmeden benim numarami bulup aradi:))(o zaman ev numarasi vardi) direk dann diye. soze girip benimle cikarmisin dedi:))) cok acelecidir kendileri... halada ole....markete gidicem donunce bir daha aricam cevabini ver sana 5 dk veriyorum dedi.. uyuzmu ne:KK1: tabi ben kabul etmedimm:))) ama iste araya arkadaslar felan girdiii sonra basladi iste:))))
Kizlaaar gunaydin. Sabah kahvaltim şoyle iyimi sizce? 1 adet yumurta 1 adet domates salatalik 1 fincan cay sekersiz 1 dilim kepek ekmek
:KK66:)))) :)

gunaydin gayet guzel kahvaltin:)))

not: olipps sendende alinti almistim ama silerken ucundan kactiiii:KK1: bende kople sildim.. Allah bagislasin kuzunu:))) 54 kilomussn ne guzel... insallah geri kalanida burda vericeksinn:KK16:

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 orta boy domates
2 kk beyaz peynir
1 kupa yesil cay
oglen birsey yemedim daha ayran detoksu yapicaktim.. islerim vardi haslayamadim malzemeleri.. birazdan karpuz yiyecegim..

Selam arkadaşlar bugün işe gitmiyorum. O nedenle kahvaltı geç oldu.
Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen, 1 kk yağsız peynir, yeşil çay
Şuan kahve içiyorum. Öğleni gecistiricem meyvelerle falan sanırım. 6da da akşam yemeği

Gunaydin herkese:) evloyim 2 yasinda bi cocugum var calisiyorum.hamilelikten once de 54 idim yani tum kilomu verdim ama niye dahaa cok gitmsin di mi:) boyum da 158:KK43:(
Allah bagislasin yavrunu. Çok iyi vermissin kilo çok imrendkm :)) ben de henüz çocuk yok ama evlenince çok kilo aldim :KK43:(
52 ile evlenmistim 59a kadar çıktım. Bakalım şimdi vermeye çalışıyorum

ole
romantik bir tanismamiz yok:KK1: arkadas ortaminda tanistik esim hemen begendi beni.. yapisti:KK1: zaten hemen anladimmm..cok pis yaziyodu:KK1: pek yuz vermedim:KK1: ertesi gunde hic zaman kaybetmeden benim numarami bulup aradi:))(o zaman ev numarasi vardi) direk dann diye. soze girip benimle cikarmisin dedi:))) cok acelecidir kendileri... halada ole....markete gidicem donunce bir daha aricam cevabini ver sana 5 dk veriyorum dedi.. uyuzmu ne:KK1: tabi ben kabul etmedimm:))) ama iste araya arkadaslar felan girdiii sonra basladi iste:))))

Bence gayet romantikmiş, 15 yıldır berabersiniz ne güzel :KK16:

X