hedef 50 kilo olmak.. :)))

eloşumm tabiki olucak o 36-34 tam gaz devammm😜 bu arada birde bu süreç içerisinde kilo verirken çatlak oluşmasın diye susam yağı sürüyorum vede at kılı fırçası aldım selülit i gidermek ve önlemeyi vaad ediyo selülit yoksa bile susam yağını ihmal etme çatlak böle hızlı kilo verdiğimiz diyetlerde oluyo malesef paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Merhabalar, henüz çatlağım yok, umarım kilo verme sürecim boyunca da olmaz ama önlem olarak kullanmalı mıyım sizce susam yağını ve nasıl uyguluyorsunuz? :)

Bugün mantı yedim ( çok Üzgünüm. Yalnız saat 4 gibiydi. Ondan sonra bir şey yemedim ve 1 saat yürüyüşe çıktım. İnşallah böyle telafi edebilmisimdir(

malesef benim catlagim var( ama kilo vermekten degil hamilelikten ben catlak kremi kullaniyorum 3. tupteyim..
selulit icin kabak lifiyle banyoda masaj oneriyorum bende:))

Merhabalar, henüz çatlağım yok, umarım kilo verme sürecim boyunca da olmaz ama önlem olarak kullanmalı mıyım sizce susam yağını ve nasıl uyguluyorsunuz? :)

susami bilmem ama kakao yagi catlak önluyo bence duzenli kullan ne kullanacakasan hem vucudu nemlendirmis olursun.. nasil yuzumuzun elimizin ihtiyaci varsa cilt te cok onemli.. ben pismanim gobegime kullandim ama basenlerimi onemsememistim gerci benimki hamilelikle ilgiliydi.. ama keske daha onceden onem verseymisim

Son düzenleme:
Bugün mantı yedim ( çok Üzgünüm. Yalnız saat 4 gibiydi. Ondan sonra bir şey yemedim ve 1 saat yürüyüşe çıktım. İnşallah böyle telafi edebilmisimdir(

Arada böyle kaçamaklar olur, önemli olan dengelemek. Hem erken saatte yemişsiniz hem de yürüyüş yapmışsınız. Porsiyon olarak da çok değildiyse hiç sıkıntı yok, kafanıza takmayın :) Ancak bu hafta başka kaçamak da yapmayın! :))

susami bilmem ama kakao yagi catlak önluyo bence duzenli kullan ne kullanacakasan hem vucudu nemlendirmis olursun.. nasil yuzumuzun elimizin ihtiyaci varsa cilt te cik onemli..

Kesinlikle haklısın Ela abla. Düzenli uyguluyor olmak çok önemli. Kakaoyu deneyeyim o zaman, yarın alayım :) Bu arada, canayakın, samimi bulduğum için Ela abla dedim, tabi bir de minnoş annesi olduğunu bildiğim için, umarım sorun değildir bu hitap :))

bugun ogleden sonra kepekli bir paket grisini 130 kal olandan 30 gr lik yaninda peynir ve biraz kasar yedim sonra buyuk bir kase cilek kiraz ve can erigi karisimi.. aksam ustu disardaydik.. cok aradim diyet bozmicak biseyi.. ama cok acikmistim kucuk bir borek yedim ve ayran ictim.. iki tanede firinda patates dilimi ( esimin yemegimden tirtikladim)

yookkkk canimmmmm ne sorunuuuu:112: tabi abla diycen.. buyukumm ben))) nettende bir bak kakao yagina.. almadan once... ben seni yalnis yonlendirmiyim... ama mutlaka basla

Basladim sayilir ama sorun su ki butun gun is yerinde oluyorum ve yiyecek sorunu yasiyorum bakalim nasil olacak. Ac birakinca kendimi aksam gözüm dönüyor buna bi care bulmam lazim. Benim disiplin problemim var yillardir sabit kilom 56 zaten ama bibturlu Bi türlü bu kilonun altina inemiyorum insemde hemen geri aliyorum :-( biktim artik boyle olmaktannnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasil sartlarin bilmiyorum ama is yerine atistirmaliklar hazirliya bilirsin kepekli ekmekten tost..sandovic gibi.. yada bir kaba yagsiz peynirli salata bir elma.. gibi
bilmiyorum uygun olurmu sana..

ara öğünlük şeyler taşısan yanında tok tutucu şeyler
Kuru kayısı vb.

Ogretmenim canim tam gun çalışıyorum aslinda okulun yemekhanesi var ama biraz hijyen sartlarindan dolayi guvenemiyorum cogu zaman. Oyle yapicam artik desteklerinizi bekliyorum yarin tam gaz basliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet evet başka kaçamak yapmamaliyim! Bu hafta güzel olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…