hedef 50 kilo olmak.. :)))

Merhabalar, henüz çatlağım yok, umarım kilo verme sürecim boyunca da olmaz ama önlem olarak kullanmalı mıyım sizce susam yağını ve nasıl uyguluyorsunuz? :)

bende yeni uygulamaya başladım akşam duşumu aldıktan sonra bacaklarıma masaj yaparak uyguluyorum ama sanırım oluşan çatlaklara bi yararı yoktur malesef benım bacaklarımda tektükte olsa var çoğalmaması için önlem alıyorum zamannda 11 kilo verdim ve geri aldm kısacası bilirim ne iğrenç bi duygudur o..benim nacizane fikrim denemelisin hem nemlendirmişte olursun bacaklarını :KK66: tabi ki eloşun bizi birleştirdiği bu başlıktada görüldüğü gbi hedefimiz 50 diyetimize devam ediyoruz en güzel verim için de önlemimizi alıyoruz :))

Basladim sayilir ama sorun su ki butun gun is yerinde oluyorum ve yiyecek sorunu yasiyorum bakalim nasil olacak. Ac birakinca kendimi aksam gözüm dönüyor buna bi care bulmam lazim. Benim disiplin problemim var yillardir sabit kilom 56 zaten ama bibturlu Bi türlü bu kilonun altina inemiyorum insemde hemen geri aliyorum :-( biktim artik boyle olmaktannnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, öncelikle hoş geldin :)

Kendini aç bırakma, mutlaka ara öğün yap, yoğurt, süt, elma, kuru meyve, ceviz, badem, salatalık iyi birer seçenek. Özellikle de gün içinde sakın aç kalma, aksi takdirde akşam yemeğinde fazla yiyip vücuduna depo edersin, aman dikkat! :) İş yerine kepekli/ tam tahıllı/ çavdar ekmek arasına peynirli/ tavuklu vb. sandviç yapabilirsin, tam buğday tortillayla dürüm hazırlayabilirsin, tavuklu/ ton balıklı/ peynirli/ yeşil mercimekli vb. salata hazırlayabilirsin, şimdilik aklıma gelenler bunlar, en çok yapıp yanımda taşıdıklarım :) Bazen hazırlamaya hiç vaktim olmadığında çantama bir muz atıyorum, filtre kahveyle iyi bir öğle yemeği olabiliyor :)

Başarılar! :)

Günaydın kızlar umarim hepimiz için güzel bir hafta olur :-D

Günaydın kızlar umarim hepimiz için güzel bir hafta olur :-D

gunaydinnnn :KK16:
ela ablaaaaaaa 57.8 cıktım benim kilom sapıttı dün o kadar az yedim ama yaaaa

gunaydin dilvincimmm:KK3: arada ole olur dilvin moral bozma sakin bugun basladin... kafaya takmadan devam bende iki gundur 200 fazla cikiyorumm... carsamba regli olucam.. o na bagliyorum ben... daha fazlada arta bilir moral hic bozmuyorummmm

gunaydin dilvincimmm:KK3: arada ole olur dilvin moral bozma sakin bugun basladin... kafaya takmadan devam bende iki gundur 200 fazla cikiyorumm... carsamba regli olucam.. o na bagliyorum ben... daha fazlada arta bilir moral hic bozmuyorummmm
yok ya moral bozmadan devam ama şok oldum ve ben zayıfladıgıma emindim yaniiii göbegim gitmiş gibime geliyodu heralde ödem topladım:44:

Günaydın kızlar haftanız çok güzel geçer umarım
Bugün peynir zeytin domates yeşil biberli kahvaltıyla haftaya güzel başladım. Cumaya kadar 55.0 olmalıyım

Gunaydin elaaaa dun yazamadim ama yediklerimi simdi yazayim ve tööövvvvvvv beni :) kahvaltida 1 kepek ekmegi yarim kibrit kutusu peynir sekersiz cay.sabah pek canim istemedi.ögleyi kacirdm sandikliya gitmistik.cok aciktim ve 1 paket sultani biskui yedim.acliktan bayilcaktim nerdeyse yolda:KK43:aradan 1 saat gecti yemege girdik yarim etli pide ayran ve salata yedim.saat 5 civari.sonra afyon a dönduk.aksam 9 gibi 3 dilim karpuz ve 2 tane bülbül yuvasi yedim (cok severim:KK14:)aksam karpuzu ve tatliyi yememem gerekiyodu ama ortam kalabalikti insan birbirini gorerek yiyo iste :KK43::KK43::KK43::KK43: ama sevindirici bi haberde dun kacirinca sabah taetilayim dedim 200 grm vermisim.:KK17::KK17::KK17:simdide kahvaltim 1 kepek ekmegi 1 yumurta sekersiz cay :44:

günaydın kızlar bugün patatesli börekle kahvaltı yaptığımdan öğlen ve akşam hafif yemeği hatta ekmek yememeyi düşünüyorum

X