hedef 50 kilo olmak.. :)))

ohh ne guzel eglenmissinn:118: cok abartmamissin annadigim kadariyla cokta hareketli bir gun gecirmissinnn)

ben kuru kayisiyi( gun kurusu aliyorum) duzenli sabah ac karnina yiyorum daha etkili olyo gibime geliyo bir tanede incir.. keten tohumuda arada kullaniyorim cok uzun kullanmamakla birlikte.. onuda ac karnina sabahlari..

Selam :)
Aranıza ben de katılabilir miyim ??
Öğrenci olduğum için her gün düzenli giremem ama 2 hafta sonra düzenli yazarım
Bu aralar sınav haftasıda :))
1.67 boy 63.5 kilo Hedef:50
İnşallah başarırız :))

Son düzenleme:
ben kuru kayisiyi( gun kurusu aliyorum) duzenli sabah ac karnina yiyorum daha etkili olyo gibime geliyo bir tanede incir.. keten tohumuda arada kullaniyorim cok uzun kullanmamakla birlikte.. onuda ac karnina sabahlari..

Teşekkür ederim kuru kayısıyı düzenli kullansam iyi olacak sanırım. Tadını da sevmediğim için zorlanıyorum ama yemeye çalışacağım :)

hosgeldin michi
kilo bildirim gunlerimiz cumalari :)) insallah basaricaz canim

Teşekkür ederim kuru kayısıyı düzenli kullansam iyi olacak sanırım. Tadını da sevmediğim için zorlanıyorum ama yemeye çalışacağım :)

ac karnina buyuk bir bardak su bir incir bir kuru kayisi yiyorum benimde rejimdeyken bagirsak sorunum olur ama bende ise yariyo..( ac karnina puf noktasi )

iyi pazarlar kizlar
nasilsiniz bakalim
kahvaltimi yaptim 2 kayisi 1 haslanmis koy yumurtasi 1 domates 2 kk beyaz peynir 1 kepek ekmegi ve bir kupa yesil cayla basladim gune simdi kahve iciyorummm)))

iyi pazarlar kizlar
nasilsiniz bakalim
kahvaltimi yaptim 2 kayisi 1 haslanmis koy yumurtasi 1 domates 2 kk beyaz peynir 1 kepek ekmegi ve bir kupa yesil cayla basladim gune simdi kahve iciyorummm)))

iyi pazarlar elacımmm
Afiyet olsun bende final hazırlığı içerisindeyim

iyi pazarlar kizlar
nasilsiniz bakalim
enerjine maşallahhhh
abla kaç gündür adam gibi giremiyorum biliyorum amaaa yarından itibaren 2 haftalık şok diyete başlıyorum mecburen artık çünkü yarın gidip evraklar cart curt işlemleri bitirip ders kayıtlarımı yaptırıcam 2 hafta sonra ek derslerim baslıyo ve beni böyle görmelerini istemiyorum (hepsi sosyete ve diycekleri sinirimi bozucak biliyorum)
o yüzden 2 haftalık yogun mu yogun tempo beni beklerr kızlar aranızdan benimle şok diyet yapmak isteyen varsa destek oluruz birbirimizee ?

selam kızlaaaar dün alışveriş yapayım dedim tam ara beden olmuşum 36 dar 38 bol ve bu yüzden bol bol elbise etek almak durumunda kaldım istediğim kiloya gelene kadar pantolon almam heralde fena moralim bozuldu bu sabahki kahvaltım bir dilim beyaz beynir ,2zeytin,2 yumurta beyazı, bol domates ve salatalık 2 adet de ceviz yedim öğle yemegimi sütün içine yulaf koyup muz ve tarcınla lezzetlendrip yemeği planlıyorum iyi hafta sonları herkese :)

İştahım hiç yok çok iyi oldu ya
Azıcık yemekle doyuyorum artık.
Canım hiçde abur cubur istemiyo
Dün dışarda yemek yemem gerekiyodu ekmeksiz et,sucuk ızgara yedim yeniyomuş yahuuuu gayette güzel oluyomuş
ekmeğin tadını unuttum gibi

Bu sabah 2 yumurta (sahanda)
1 dilim ekmek
1 kupa şekersiz sütlü kahve - 3 tane grisini yedim

Akşam meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum..

Şuan tıka basa doymuş gibiyim
Vücuduma bi haller oluyooo eyvahh eyvahhh

Son düzenleme:
bende persembe esimin memleketine gidicem.. o yuzden persembeye kadar sıkmam lazim:))

moralini neden bozuyorsun;((( zaten vericez baslamadin mi diyete.. basladin... eeee neden bu umutsuzluk...iki hafta sonra 36 lar olmaya baslar.. hic canini sıkma aynen devammm.. :118:...
haaaa arada kacamak yapiyorsann o zaman baska...onu bilmem uzun bir sure ara bedende kala bilirsin ...hatta bol aldigin iyi olmus elbiseleri.. tam gelebilir bir muddet sonra acik pislik yapayim da gaza gel

ayyyy ne guzel demi istahsiz olmak... az yiyip doymak.abur cubur yemek istememek:)))) benim de artik ole olmaya basladii.. tabi arada gozumun dondugude oluyo ama kisa suruyo...

Kizlar bende 50kilo olmak istiyorum 57 kiloyum ve boyum 158 beni de araniza alir misiniz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…