- 30 Nisan 2014
- 19
- 0
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.701
Merhabalar, henüz çatlağım yok, umarım kilo verme sürecim boyunca da olmaz ama önlem olarak kullanmalı mıyım sizce susam yağını ve nasıl uyguluyorsunuz? :)
ben spor olarak jillianı yapıcam sen mekik falan dimi ablabende persembe esimin memleketine gidicem.. o yuzden persembeye kadar sıkmam lazim:))
ben spor olarak jillianı yapıcam sen mekik falan dimi abla
birlikte sıkıyoruz o haldeee
Basladim sayilir ama sorun su ki butun gun is yerinde oluyorum ve yiyecek sorunu yasiyorum bakalim nasil olacak. Ac birakinca kendimi aksam gözüm dönüyor buna bi care bulmam lazim. Benim disiplin problemim var yillardir sabit kilom 56 zaten ama bibturlu Bi türlü bu kilonun altina inemiyorum insemde hemen geri aliyorum :-( biktim artik boyle olmaktannnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam ilk başlarda destek verirsen devam ederim ben ablacımmmtamam sıkalim tatliskom...
ama persembe aksamina kadar anca eslik ederim birde pazar donusten sonra.... yarin ayran detoksu yaparim insallah yarin olsunda bakalim
gunaydinnnnGünaydın kızlar umarim hepimiz için güzel bir hafta olur :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ela ablaaaaaaa 57.8 cıktım benim kilom sapıttı dün o kadar az yedim ama yaaaa
yok ya moral bozmadan devam ama şok oldum ve ben zayıfladıgıma emindim yaniiii göbegim gitmiş gibime geliyodu heralde ödem topladım:44:gunaydinnnn
gunaydin dilvincimmmarada ole olur dilvin moral bozma sakin bugun basladin... kafaya takmadan devam bende iki gundur 200 fazla cikiyorumm... carsamba regli olucam.. o na bagliyorum ben... daha fazlada arta bilir moral hic bozmuyorummmm
yok ya moral bozmadan devam ama şok oldum ve ben zayıfladıgıma emindim yaniiii göbegim gitmiş gibime geliyodu heralde ödem topladım:44:
bu sitede tek ben varım cınım dilvin olannnbu dilvin o dilviin mi:26:
bu sitede tek ben varım cınım dilvin olannn
lafa bak bu dilvin o dilvin mii kim bilsin sabah sabah whatsappta sana süpriz yaptıgımızıanladım canım memnun oldum tekrar
lafa bak bu dilvin o dilvin mii kim bilsin sabah sabah whatsappta sana süpriz yaptıgımızı
bende memnun oldum canım
tamam tamam kızma hemennerden biliyim emin olıyım dedim ne var
isminin anlamı nee
tamam tamam kızma hemen
Dilvin isminin manası;
1-tatlı dilli
2-en yüksek cennetin kapısında 1 tane melek varmış anahtarı o melekteymiş ve meleğin ismi Dilvin'miş
3-peri kızı kadar güzel olan demek
gunaydinnnn
gunaydin dilvincimmmarada ole olur dilvin moral bozma sakin bugun basladin... kafaya takmadan devam bende iki gundur 200 fazla cikiyorumm... carsamba regli olucam.. o na bagliyorum ben... daha fazlada arta bilir moral hic bozmuyorummmm