- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.721
tesekkürler canımmçok güzelmiş:13:
gel burda 50 yapalim senibende 50 kilo olmak istiyorum :26::26: ama sabit kalsın kilom :26:
gunaydin cicegii burnundaGünaydın kızlar haftanız çok güzel geçer umarım
Bugün peynir zeytin domates yeşil biberli kahvaltıyla haftaya güzel başladım. Cumaya kadar 55.0 olmalıyım
Gunaydin elaaaa dun yazamadim ama yediklerimi simdi yazayim ve tööövvvvvvv beni :) kahvaltida 1 kepek ekmegi yarim kibrit kutusu peynir sekersiz cay.sabah pek canim istemedi.ögleyi kacirdm sandikliya gitmistik.cok aciktim ve 1 paket sultani biskui yedim.acliktan bayilcaktim nerdeyse yoldaaradan 1 saat gecti yemege girdik yarim etli pide ayran ve salata yedim.saat 5 civari.sonra afyon a dönduk.aksam 9 gibi 3 dilim karpuz ve 2 tane bülbül yuvasi yedim (cok severim )aksam karpuzu ve tatliyi yememem gerekiyodu ama ortam kalabalikti insan birbirini gorerek yiyo iste ama sevindirici bi haberde dun kacirinca sabah taetilayim dedim 200 grm vermisim. simdide kahvaltim 1 kepek ekmegi 1 yumurta sekersiz cay :44:
günaydın kızlar bugün patatesli börekle kahvaltı yaptığımdan öğlen ve akşam hafif yemeği hatta ekmek yememeyi düşünüyorum
Gune iyi basladim kizlar
sabah kahvaltım
1kk beyaz peynir
4 adet yesil zeytin
Yarim salatalik ve çay
Surekli cay icen biriyim bu arada teneffüslerde surekli cay içiyorum su icmem lazim biliyorum bugun henuz hic icmedim:-(
su icc evet birde yesil cay sıkıstiri ver araya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınnnn
Sabah hafif bir kahvaltı yaptım , lahana kürümü içtim ve sporumu yaptımşimdi dersin başına geçeyim nasipse
gel burda 50 yapalim seni
kolay gelsinnnnn betulcum
iyimmm tatlim kizimi uyutum keyif kahvesi iciyorumTeşekkürler elacığım nasılsın bakalım
Günaydınlaar, haftanın ilk gününe güzel başladım, hepimize de güzel bir hafta olsun :))
Kahvaltım: 1 su bardağı sütle pişmiş 3 kaşık yulaf, içine 4 çilek, yarım dilim ananas, 1 ceviz içi ve tarçın. Yaklaşık 3 saat oldu kahvaltı edeli, şimdi bir kase yoğurt yiyeceğim.
iyimmm tatlim kizimi uyutum keyif kahvesi iciyorumsende kendine guzel bir kahve yap hooop dersin basina:)))
gunaydinn ne guzel baslamissin guneinsallah tatlim hepimiz icin guzel az kalorini saglikli mutlu bir hafta olur:)))
Oyyy prensesimi öp benim yerimesana afiyet olsun elacım
Ben kahve sevmemzaten lahana kürü ile kahve içmem yasak , nedenini hatırlamıyorum ama öyle okumuştum
Sınav haftalarında uyumamak adına içiyorum ama bana sor nasıl içiyorum
operimmm:112: odem atmayi engelliyordur belkide... neyse sende kahve icmeden calisben cok severim kahveyi biraz bagimliyim galiba final haftasi 2 haftami suruyo.. bu haftadan mi basladi... insallah hakkini verirsin derslerinin..
Ben aöf okuyorum canım , finallere 2 hafta varAmin inşaALLAH(C.C) canım benim
Kahveye arkadaşımda bağımlı , bir kafeye oturmaya gittiğimizde o kahve içer ben bitki çayıııseni çok öpüyorum derse başlamam lazım ALLAH(C.C)'a emanet ol tatlımmmm
selam kızlar regl dönemi tatlıya düştüm yine dondurma , kahvaltıda reçel falan + ya geçmedim ama an meselesi çarşamba bitiyor spora tekrar başlıyacağım 10 gündür spor yapmıyorum yaa bahar temizliğide yapmam gerekiyor iş çoookkk
senii spor kacagi bta seniiinasil gidecek o totisler basenler baldirlar all su cd leri basla bir an once.. tam dayaklik olmusun sen
bu hafta sonu bir hisimla basla temizligee.... ayy cok zor biliyorummm.. ev isi hic bitmez zaten
aynen 4 gün istanbula gittim yapamadım dönünce regl oldum yapamadım yani 10 günü buldu bu haftasonu temizliğe girişicem bir gözümde büyüyor anlatamam camlar perdeler, banyo ve wc fayanslar silinicek bazaların içindekiler güneşlendirilecek mutfak dolapları iç dış silinecek, kapılar silinecek, kışlıklar toplanıp yazlıklar çıkarılacak tabi çıkarılırken ütülenecek offff yaaa bi hafta sonu yetmez bana tek başıma 2 hafta sonunda anca bitiririm
ben okudukca yoruldum yaa