hedef 50 kilo olmak.. :)))

Gune iyi basladim kizlar
sabah kahvaltım
1kk beyaz peynir
4 adet yesil zeytin
Yarim salatalik ve çay

Surekli cay icen biriyim bu arada teneffüslerde surekli cay içiyorum su icmem lazim biliyorum bugun henuz hic icmedim:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnnn

Sabah hafif bir kahvaltı yaptım , lahana kürümü içtim ve sporumu yaptım şimdi dersin başına geçeyim nasipse

Son düzenleme:
bende 50 kilo olmak istiyorum :26::26: ama sabit kalsın kilom :26:
gel burda 50 yapalim seni
Günaydın kızlar haftanız çok güzel geçer umarım
Bugün peynir zeytin domates yeşil biberli kahvaltıyla haftaya güzel başladım. Cumaya kadar 55.0 olmalıyım
gunaydin cicegii burnunda
bulbul yuvasi ne kis birde de buskuviyi begenmedim..
sabah 200 degil 300 eksik cikacaktin gitti bulbuller yuvaya
günaydın kızlar bugün patatesli börekle kahvaltı yaptığımdan öğlen ve akşam hafif yemeği hatta ekmek yememeyi düşünüyorum

gunaydin shezo

Günaydınnnn

Sabah hafif bir kahvaltı yaptım , lahana kürümü içtim ve sporumu yaptım şimdi dersin başına geçeyim nasipse

kolay gelsinnnnn betulcum

Günaydınlaar, haftanın ilk gününe güzel başladım, hepimize de güzel bir hafta olsun :))

Kahvaltım: 1 su bardağı sütle pişmiş 3 kaşık yulaf, içine 4 çilek, yarım dilim ananas, 1 ceviz içi ve tarçın. Yaklaşık 3 saat oldu kahvaltı edeli, şimdi bir kase yoğurt yiyeceğim.

Teşekkürler elacığım nasılsın bakalım
iyimmm tatlim kizimi uyutum keyif kahvesi iciyorum sende kendine guzel bir kahve yap hooop dersin basina:)))

gunaydinn ne guzel baslamissin gune insallah tatlim hepimiz icin guzel az kalorini saglikli mutlu bir hafta olur:)))

iyimmm tatlim kizimi uyutum keyif kahvesi iciyorum sende kendine guzel bir kahve yap hooop dersin basina:)))

gunaydinn ne guzel baslamissin gune insallah tatlim hepimiz icin guzel az kalorini saglikli mutlu bir hafta olur:)))

Oyyy prensesimi öp benim yerime sana afiyet olsun elacım
Ben kahve sevmem zaten lahana kürü ile kahve içmem yasak , nedenini hatırlamıyorum ama öyle okumuştum
Sınav haftalarında uyumamak adına içiyorum ama bana sor nasıl içiyorum

Son düzenleme:

operimmm:112: odem atmayi engelliyordur belkide... neyse sende kahve icmeden calis ben cok severim kahveyi biraz bagimliyim galiba final haftasi 2 haftami suruyo.. bu haftadan mi basladi... insallah hakkini verirsin derslerinin..

operimmm:112: odem atmayi engelliyordur belkide... neyse sende kahve icmeden calis ben cok severim kahveyi biraz bagimliyim galiba final haftasi 2 haftami suruyo.. bu haftadan mi basladi... insallah hakkini verirsin derslerinin..

Ben aöf okuyorum canım , finallere 2 hafta var Amin inşaALLAH(C.C) canım benim

Kahveye arkadaşımda bağımlı , bir kafeye oturmaya gittiğimizde o kahve içer ben bitki çayııı seni çok öpüyorum derse başlamam lazım ALLAH(C.C)'a emanet ol tatlımmmm

selam kızlar regl dönemi tatlıya düştüm yine dondurma , kahvaltıda reçel falan + ya geçmedim ama an meselesi çarşamba bitiyor spora tekrar başlıyacağım 10 gündür spor yapmıyorum yaa bahar temizliğide yapmam gerekiyor iş çoookkk

senii spor kacagi bta seniii nasil gidecek o totisler basenler baldirlar all su cd leri basla bir an once.. tam dayaklik olmusun sen
bu hafta sonu bir hisimla basla temizligee.... ayy cok zor biliyorummm.. ev isi hic bitmez zaten

Son düzenleme:
senii spor kacagi bta seniii nasil gidecek o totisler basenler baldirlar all su cd leri basla bir an once.. tam dayaklik olmusun sen
bu hafta sonu bir hisimla basla temizligee.... ayy cok zor biliyorummm.. ev isi hic bitmez zaten

aynen 4 gün istanbula gittim yapamadım dönünce regl oldum yapamadım yani 10 günü buldu bu haftasonu temizliğe girişicem bir gözümde büyüyor anlatamam camlar perdeler, banyo ve wc fayanslar silinicek bazaların içindekiler güneşlendirilecek mutfak dolapları iç dış silinecek, kapılar silinecek, kışlıklar toplanıp yazlıklar çıkarılacak tabi çıkarılırken ütülenecek offff yaaa bi hafta sonu yetmez bana tek başıma 2 hafta sonunda anca bitiririm

Canim bende hic sevmedim biskuviyi ama cok acikmistim bayilcaktim resmen arabada olunca bi alternatif o vardi yiyebilecegim:26:zaten 10 dk spor 3 gunume mal oldu yuruyemedim bile.bugun iyiyim ama.......canim bulbul yuvasi baklavanin yuvarlak olani yuvarlak ama ortasi bos telafi edicem o 100 grami :18::18::18:

Kizlar ogle yemegini iki tane galeta 5 kuru kayisi ve 1 kuru incirle gecistirdim. Muhtemelen ogle yemekleri hafta ici bu sekilde olucak :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben okudukca yoruldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…