- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.641
Teşekkür ederiim ama asıl sana maşallah, hem minnoşunla ilgilenip hem evle uğraşıp hem de kendine dikkat ediyorsun :)) Benim şu sıra tek derdim kendim :)) Ama sonuca şaşırdım ben de bu hafta, inanamayıp iki ayrı eczanede tartıldım :)) Umarım önümüzdeki hafta sekteye uğramaz, malum günler geliyor..
Evet tatlm sağlıklıca yavaş veriyorum herhalde
gecen haftayi da yazalim mi?? onu da soyle istersen??
58 dim bebiş 😁 nasıl gidiyor :) çatlıycam cok kastım size sırf daha düşük bi rakkam verebilmek için :) çikolatasız tatlısız koskoca bir haftaaa 😱😁veeeee bi kiloya yakın verdim sanırım su kaybı bu ama olsun motive etti beni baya 😃
Merhaba canlarım
Elacım ben yine ailemin yanına geldim dün ani bir kararla. O yüzden dün bildirim yapamadım kilom hala 51 maalesef değişmedi. Ama neyse ki artmadı ona seviniyorum. Bir ay hedef koydum o bir ayda 48i göreceğim kesinlikle. Bir de dün kaçamak yapmadım. Ama ilk zamanlardaki gazımı hırsımı kaybettim kızlar gaza getirin beni ne olur
gunaydin kizlar:79:
guzel ba sonu diliyorum herkeze:)))
kahvaltim:
yarim yufkadan yagsiz teflonda peynirli
gozleme
orta boy sovus domates
bir kupa yesil cay
Afiyet olsun canimsimdi de 2 gun kurusu kayisi ve bir kahve iciyorummm
merhaba esra.birkaç sayfa önce durmumdan bahsetmiştim ve elaprenses senin bana yardımcı olabileceğini söylemişti ve senin kilo verme durumundan bahsetmişti.bende senin gibi az kiloyum.bende 165 boyunda 53 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.ama bir türlü veremiyorum.sen nasıl besleniyorsun
yardımcı olabilirmisin bana
Merhaba canlarım
Elacım ben yine ailemin yanına geldim dün ani bir kararla. O yüzden dün bildirim yapamadım kilom hala 51 maalesef değişmedi. Ama neyse ki artmadı ona seviniyorum. Bir ay hedef koydum o bir ayda 48i göreceğim kesinlikle. Bir de dün kaçamak yapmadım. Ama ilk zamanlardaki gazımı hırsımı kaybettim kızlar gaza getirin beni ne olur
Slm elaaaa bu sabah ceset gibi kalktim resmen omuzlarimin bacaklarimin etleri kirilmis sanki 10 dk spor beni pelte cikardi :) spor yapamicam bugun ama temizlige devam biraz oncede regl oldum hepsi agir gelecek.ama sunun farkindayim gun gectikce zayifliyorum bu beni mutlu ediyooosabah kalkicalnca iki bardak ilik suyumu icip 1 saat sonrada kahvalti yaptim.kepek ekmegiyle kasarli tost,4,5 tane minik domates cerii bir kucuk salatalik ve sekersiz cay.......tablo hosuma gitti tsklerccanim.insallah haftaya dahada dusecek :)
Afiyet olsun canimkahve turk kahvesini ve sekersizmi.evdeki neskafeler bana bakiuo ben onlsr sekersiz olanlari bitmis icsem mi ki napsam :))))
ohh afiyet olsun.. ne guzel bir kahvalti ole:)) İki gunde bir yap sen sporu 10 dk cikarirsin yavas yavas... valla tabloda + gorursem acimadan domateslerim seniafyondami yasiyon mylifee
normal kahve(jacobs) iciyorum turk kahvesini sevmiyorum ben.... arada keyfine olursa.. arada seker atiyorum bir tane ogun atlarsam o zaman bazende tatlandirici... iyi bisey degil ama.. enerjim kalmiyo bazen.. ama vaz gecicem bu huyumdan.. yasasin 0 seker:)))
her hafta degisir.. baska zaman daha cok verdigin gunlerde olucak...
az olsun yeterki gitsinn dimi valla bende 100 gr bile seviniyorum.. yeterki almiyimm..
acima canim valla rencide et beni elaaaaa evet afyonluyum orda yasiyorum canim sen nerdesin